Lahjapakkaukset

Lahjapakkaukset (18 kpl)

74,90
Verkkokaupassa

Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme EdT -tuoksupakkaus sisältää: Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme EdT -tuoksun 60 ml, -suihkugeelin 50 ml & rauhoittavan balsamin parranajon jälkeen 50 ml. Arvo 109,00 €.

64,90 (Arvo 89,50)
Verkkokaupassa

Giorgio Armani Armani Code EdT -tuoksupakkaus sisältää: Giorgio Armani Acqua di Giò Profumo EdT -tuoksun 30 ml, -stick deodorantin 75 g. Arvo 89,50 €.

74,90
Verkkokaupassa

Yves Saint Laurent L’Homme EdT -tuoksupakkaus sisältää: Yves Saint Laurent L’Homme EdT -tuoksun 60 m, -suihkugeelin 50 ml & rauhoittavan balsamin parranajon jälkeen 50 ml. Arvo 109,00 €.

39,90
Verkkokaupassa

Lahjapakkaus naiselle ja miehelle. Lahjapakkaus sisältää EdT-tuoksun 50 ml sekä stick-deodorantin 75 ml. Calvin Kleinin alkuperäinen jaettu tuoksu sekä naisille että miehille. Tuoksu inspiroi luottamaan itseensä ja hakeutumaan muiden ihmisten seuraan. Puhdas. Virkistävä. Kevyt. Täydellinen tasapaino keveyden ja aistillisuuden välillä.

39,90
Verkkokaupassa

Lahjapakkaus miehelle. Lahjapakkaus sisältää EdT-tuoksun 30 ml sekä suihkugeelin 200 ml. Rohkeasti hienostunut Guess -mies tarvitsee tämän seksikkään ja eksoottisen tuoksun. Ensituoksuna ovat kardemumma, mandariini ja roseepippuri. Pehmeän sydämen muodostaa vaniljaorkidea, murskatut orvokinlehdet sekä vetiver, kunnesAmber -puu, voidemainen santelipuu myski ja patsuli yhdistyvät viehättävään lopputuoksuun.

39,90
Verkkokaupassa

Lahjapakkaus miehelle. Lahjapakkaus sisältää EdT-tuoksun 30 ml sekä After Shave balsamin 75 ml. Guess Dare Men on tuoksu, jossa viehätysvoima ja seikkailu kohtaavat.

49,90 (Arvo 74,00)
Verkkokaupassa

Lahjapakkaus miehelle tai naiselle. Lahjapakkaus sisältää EdT-tuoksun 50 ml sekä stick-deodorantin 75 g. Ennakkoluuloton, sukupuolivapaa tuoksu miehelle tai naiselle. Tuoksu, joka yhdistää kokemuksen, jonka voi jakaa niin rakkaudessa, kiihkossa kuin ystävyydessä. Tuoksussa urbaani elämäntyyli löytää tasapainon luonnon ja raikkauden kanssa. Tuoksu avautuu odottamattomalla, mausteisella wasabin tuoksulla, jota jälkeenpäin erottuvat puoleensavetävät, pehmeän lämpimät tuoksuvivahteet tasapainottavat. Raikas alkutuoksu tuo mieleen kahden ihmisen väliseen kohtaamiseen liittyvän jännitteen. Sitä täydentää aurinkoinen hehku ja tunne auringon lämmittämistä kivistä. Energinen kukkaistuoksujen vivahde tulee aistillisesti esiin tuoksun sydämessä. Siihen yhdistyy tuulahdus sateisen kaupungin raikasta tuoksua. Jälkituoksussa vetiver korostaa jasmiinin tuoksua. Ne sekoittuvat yhdessä pehmeän täyteläisiin santelipuun ja myskin tuoksuvivahteisiin ja antavat tuoksulle lämpöä ja vastustamatonta vetovoimaa.

29,90
Verkkokaupassa

Lahjapakkaus miehelle. Lahjapakkaus sisältää EdT-tuoksun 40 ml sekä stick-deodorantin 75 ml. Tyylikäs ja persoonallinen Beyond Forever on moderni, viettelevä tuoksu miehelle. Mausteisella muskottipähkinän vivahteella avautuva tuoksu luo eloisan ensivaikutelman yhdessä raikkaan elemin ja bergamotin kanssa. Tuoksun sydämessä orvokki ja olkikukka yhdistyvät metsäiseen fougereen. Tuoksun viimeistelee magneettinen patsuli, joka sulautuu vetiverin ja nahan lämpimiin tuoksuvivahteisiin tehden tuoksusta arvoituksellisen ja hienostuneen kokonaisuuden.

27,00
Verkkokaupassa

James Bond on aromaattinen fougere -tuoksu. Tuoksun pehmeän ja hienostuneen sävyn saa aikaan vetiver, haitilainen ainesosa, joka antaa tuoksulle kiistatonta maskuliinisuutta, voimaa ja vahvuutta sekä aistikkuutta. Raikkaasta mausta tunnettu kirpeä omena heijastelee Bondin pehmeää puolta antaen tuoksulle piristävän kevyen ominaisuuden, joka harmonisoi täydellisesti terävää fougerea. Santelipuu antaa tuoksulle pitkäkestoisia ja voimakkaan maskuliinisia ominaisuuksia.
Pakkaus sisältää: James Bond Signature Edt 30 ml ja James Bond Signature suihkugeeli 50 ml.

44,90 (Arvo 55,00)
Verkkokaupassa

Diesel Only the Brave EdT -tuoksupakkaus sisältää: Diesel Only the Brave EdT -tuoksun 35 ml & -suihkugeelin 50 ml. Arvo 55,00 €.

64,90
Verkkokaupassa

Lahjapakkaus sisältää: Lacoste L 12.12. Blanc EdT -tuoksun 50 ml ja -deo stickin 75 ml.
Eau de Lacoste L.12.12 Blanc tuoksussa on puhdasta, aitoa kukkaista puumaisuutta, joka heijastelee valkoisen värin raikkautta. Tuoksu on ainutlaatuisen puinen ja kukkainen luomus, jossa on miehekkäitä vivahteita.

Silmänalusihon turvotus ja tummuus saa sinut näyttämään väsyneeltä ja ikäistäsi vanhemmalta. Helppokäyttöisen silmänympärysseerumin metallikuula virkistää, kosteuttaa ja kirkastaa välittömästi väsyneen näköisiä silmiä. Poistaa turvotusta ja tummuutta, imeytyy nopeasti. Silmälääkärien testaama. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuoteinfo:

Silmänalusihon turvotus ja tummuus saa sinut näyttämään väsyneeltä ja ikäistäsi vanhemmalta. Helppokäyttöisen silmänympärysseerumin metallikuula virkistää, kosteuttaa ja kirkastaa välittömästi väsyneen näköisiä silmiä. Poistaa turvotusta ja tummuutta, imeytyy nopeasti. Silmälääkärien testaama. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tilapäisesti loppu

52,90
Verkkokaupassa

Versace Eau Fraîche EdT tuoksupakkaus sisältää: Versace Eau Fraîche EdT -tuoksun 30 ml ja -suihkugeelin 50 ml.
Tyylikäs ja raikas tuoksu modernille ja karismaattiselle miehelle. Maskuliininen, mutta raikas tuoksukokonaisuus, jossa on carambolaa, setripuun lehtiä, salviaa, viikunapuuta ja myskiä.