Koristeet (121 kpl)

Olemme koonneet runsaasta valikoimasta muutamia kauniisti sellofaaniin käärittyjä lahjaideoita ja paketteja, jotka voi tilata suoraan kotiin tai ystävälle.
Hoito-ohje: normaali ohjelma 60 astetta, Muotoillaan kosteana, Valkaisu kielletty, Kemiallinen pesu kielletty, Silitys enintään 150 astettaVoi kutistua ensimmäisessä pesussa 8%, Silitys nurjalta puolelta, Pestävä samanväristen kanssa, Rumpukuivaus kielletty, Silitys kosteana.

Vain myymälässä

Pentik Studiossa tehdään käsityönä keramiikkataidetta kodin sisustukseen ja käyttöön. Luomisvoima kumpuaa intohimosta luoda käsin uutta ja kestävää kauneutta. Tuotteet valmistetaan pieninä sarjoina ja ne koristellaan käsityönö. Studion taiteilija on Anu Pentik.

Vain myymälässä

Lahjapaketti sisältää lasin ja pisarakynttilän, helmikoriste 13x13x21 cm. Poltettava palamattomalla alustalla. Ei saa olla kosketuksissa palavien materiaalien kanssa. Kynttilän päälle ei saa pudottaa ylim. esineitä esim. tulitikkua. Palavaa kynttilää ei saa jättää ilman valvontaa. Sammutettava tukahduttamalla.

Vain myymälässä