hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Keittiön tekstiilit (185 kpl)

Pentik Horisontti ripsikaitaliina 40x140 cm, harmaa

Pentik Horisontti ripsikaitaliina 40x...

25,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kauniit tekstiilit tuovat juhlahetkiin ylellisyyttä ja kattaukseen tunnelmaa. Valikoimassa on sesongeittain vaihtuvia uutuuksia sekä Basic-mallistoa.

Pesu- ja hoito-ohjeet:
Varovainen ohjelma 40 astetta, valkaisu kielletty, rumpukuivaus kielletty, silitys enintään 200 astetta, mankelointia ei suositella, muotoillaan kosteana, silitys kosteana, linkous kielletty, voi kutistua ens. pesussa 8%, pestävä väljässä vedessä, pestävä samanväristen kanssa, tummat värit voivat värjätä vaaleita materiaaleja, kemiallinen vesipesu w (emulsiopesu), katso tuotteen erillinen ohje.

Pentik Valmu keittiöpyyhe 47x70 cm

Pentik Valmu keittiöpyyhe 47x70 cm

11,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Keittiötekstiileissä on vuodenaikojen mukaan vaihtuvia sävyjä ja teemoja, joiden avulla keittiön ilme uudistuu hetkessä. Valikoimassa on myös runsaasti Basic-mallistoon kuuluvat tuotteita. Hoito-ohje: Normaali ohjelma 60 astetta, valkaisu kielletty, rumpukuivaus kielletty, silitys enintään 150 astetta, kemiallinen pesu kielletty, muotoillaan kosteana, silitys kosteana, silitys nurjalta puolelta, voi kutistua ens. pesussa 8%, pestävä samanväristen kanssa.

Marimekko Pieni Tiara esiliina 84x85 cm

Marimekko Pieni Tiara esiliina 84x85 cm

39,50
Verkkokaupassa

Esiliina. Valmistettu Marimekon Herttoniemen painossa valmistetusta 100% puuvillakankaasta. Esiliinassa on etutasku, kolmella painonapilla säädettävä niskanauha ja solmittavat vyötärönauhat. Kuviosuunnittelija: Erja Hirvi.
Pituus: 85.00 cm
Leveys: 84.00 cm
Valmistusmaa: Viro

Finlayson Taimi patakinnas 15x30 cm

Finlayson Taimi patakinnas 15x30 cm

Finlayson Taimi-patakinnas. Aini Vaarin Taimi on siitä erikoinen kukka, että se tuntuu kukkivan ikuisesti. Vuodesta 1961 se on säilyttänyt arkisen, sympaattisen loistonsa. Sukupolvet toisensa jälkeen löytävät sen uudestaan ja uudestaan. Koko 15x30cm.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä
Finlayson Taimi patalappu 22x22 cm, 2 kpl

Finlayson Taimi patalappu 22x22 cm, 2...

Finlayson Taimi-patalaput. Aini Vaarin Taimi on siitä erikoinen kukka, että se tuntuu kukkivan ikuisesti. Vuodesta 1961 se on säilyttänyt arkisen, sympaattisen loistonsa. Sukupolvet toisensa jälkeen löytävät sen aina uudestaan. Koko 22x22cm/2kpl.

Vain myymälässä
Finlayson Taimi essu 70x85 cm

Finlayson Taimi essu 70x85 cm

Finlayson Taimi-essu. Aini Vaarin Taimi on siitä erikoinen kukka, että se tuntuu kukkivan ikuisesti. Vuodesta 1961 se on säilyttänyt arkisen, sympaattisen loistonsa. Sukupolvet toisensa jälkeen löytävät sen uudestaan ja uudestaan. Koko 70x85 cm.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä
Pentik Valmu tabletti 33x45 cm

Pentik Valmu tabletti 33x45 cm

5,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pöytätabletit tuovat sesonkien sävyt ja tunnelmaa kattaukseen. Valikoimassa on myös suosittut Basic-tuotteet. Hoito-ohje: Puhdista tarvittaessa miedolla pesuainevedellä, kuivaa neste tuotteen alta, käsinpesu, kostuessaan voi päästää väriä, kuivaa välittömästi, pyyhitään nihkeällä liinalla, kevyt imurointi huonekalusuuttimella, säilytä tuotteen tiedote, voidaan käyttää mietoja puhdistusaineita, puhdista tahrat heti vähän kostutetulla liinalla.

Pentik Saaga keittiöpyyhe 47x70 cm, harmaa

Pentik Saaga keittiöpyyhe 47x70 cm, h...

11,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Keittiötekstiileissä on vuodenaikojen mukaan vaihtuvia sävyjä ja teemoja, joiden avulla keittiön ilme uudistuu hetkessä. Valikoimassa on myös runsaasti Basic-mallistoon kuuluvat tuotteita.

Pesu- ja hoito-ohjeet:
Normaali ohjelma 40 astetta, valkaisu kielletty, rumpukuivaus kielletty, silitys enintään 150 astetta, kemiallinen pesu kielletty, muotoillaan kosteana, silitys nurjalta puolelta, voi kutistua ens. pesussa 8%, pestävä samanväristen kanssa, tummat värit voivat värjätä vaaleita materiaaleja.

Sivun alkuun