Käsityö (41 kpl)

Pehmeä sileäpintainen Novita Sointu on konepestävä 100% villalanka. Pehmeytensä vuoksi monikäyttöinen lanka sopii hyvin herkkäihoisten ja lasten neuleisiin sekä asusteisiin. Värivalikoimassa on kuusi väriä, joista kahdessa värit vaihtuvat hienostuneesti liukuen. Puikkosuositus 4, 50g:n kerä = 79m. Hellävarainen konepesu 40 asteessa, tasokuivaus, ei rumpukuivausta.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Sileäpintainen, pyöreä ja paksu, ihanan pehmeä Balladi-lanka on 100 % villaa. Lankaa on helppo ja joutuisa neuloa, joten muhkeat neuleet ja asusteet valmistuvat nopeasti. Balladi-lanka sopii hyvin pintaneuleisiin, sillä sileäpintainen lanka tuo hyvin esiin neulepinnan kuvioita ja struktuuria. Puikkosuositus 7. Hellävarainen konepesu 40°C, tasokuivaus, ei rumpukuivausta.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Pehmeä ja lämmin Novita Alpaca Wool on luonnonkuitulanka, jossa on 50 % alpakan- ja 50 % lampaanvillaa.
Alpakanvilla tuo lankaan pehmeyttä ja lampaanvilla kestävyyttä.
Lanka sopii lämmittävyytensä ja pehmeytensä vuoksi erinomaisesti asusteisiin, neulepuseroihin ja -takkeihin sekä unisukkiin.
Värikartassa on luonnollisia sävyjä, joita viininpunainen ja tummansininen täydentävät. Puikkosuositus 4, 50 g:n kerä = 100 m
Naisten M-kokoisen perusneuleen menekki on n. 550 g.
Käsinpesu, tasokuivaus, ei rumpukuivausta

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Novita Eco Tube on napakkaa ontelokudetta, koostumus 80% kierrätettyä puuvillaa, 20% polyesteriä. Eco Tube sopii erinomaisesti sisustustuotteiden, kuten korien ja mattojen sekä laukkujen valmistukseen. Värivaihtoehtoja 6. Hellävarainen konepesu 30 asteessa, tasokuivaus, ei rumpukuivausta. Puikko- ja virkkuukoukkusuositus 8-10. 500 gramman kerässä on 136 m ontelokudetta.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Konepesun kestävä Nordic Wool on 100% villalanka. Pehmeä ja monikäyttöinen lanka sopii monipuolisesti erilaisiin neuletöihin. Langan valmistuksessa käytetystä villasta vähintään puolet tulee Pohjoismaista. Nordic Wool sopii paksuudeltaan niihin kansainvälisiin neuleohjeisiin, joiden lankasuosituksena on mainittu DK-paksuinen lanka. Voidaan konepestä 40 asteessa. Kerässä on 115 metriä lankaa. Puikkosuositus 4-4½. Kerä 50 g.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Suomalaista villaa suomalaisille!
Novita Suomivilla on valmistettu 100 %:sesti suomalaisesta villasta.
Langan luonnolliset sävyt on sekoitettu erivärisistä lampaanvilloista.
Suomivillaan voi hyödyntää kaikkia Novita 7 Veljestä -langan neuleohjeita. Puikkosuositus 4. Käsinpesu, tasokuivaus.
Huopautuminen konepesussa lisää langan käyttömahdollisuuksia.
Avainlipputuote.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Kuohkea yksisäikeinen Novita Joki on 100% villaa. Langassa on 15 upeaa väriä. Naisten M-kokoisen perusneuleen menekki on n. 450g. Käsinpesu, tasokuivaus, ei rumpukuivausta. Huopautuminen konepesussa lisää langan käyttömahdollisuuksia. Puikkosuositus 5-6. 50 gramman kerässä on 105 m lankaa.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä