Tarjoiluastiat

Tarjoiluastiat (213 kpl)

Iittala Teema- vati vaaleansininen (16x16cm) on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön. Astiat ovat toiminnallisia, kestäviä ja hienostuneita.Teema on yhden Iittalan tunnetuimman, muotoilun mestarin, Kaj Franckin, taidonnäyte. Teema on monipuolinen kokoelma, jossa muodot, eri koot ja värit palvelevat useaa eri käyttötarkoitusta.

Vain myymälässä

Iittala Kastehelmi-tarjotin sininen 35cm, jonka syvä, sinisyyttä hehkuva sävy on kunnianosoitus Suomea kuvaavalle värille, joka huokuu puhtautta ja lämpimiä ajatuksia kotimaastamme. Kastehelmi-sarja on Oiva Toikan suunnittelema lasikattauksen klassikko (v. 1964).

Vain myymälässä

10,17 (16,95)
Verkkokaupassa

Guzzinilla on yli 100 vuoden kokemus laadukkaiden kattaustuotteiden valmistuksesta. Kaikki Guzzinin tuotteet valmistetaan Italiassa EU-lainsäädäntöä noudattaen. Koska tuotteet valmistetaan markkinoiden parhaista materiaaleista ja vuosikymmenten kokemuksella, saadaan akrylistä erittäin kirkasta ja erehdyttävästi kristallin näköistä. Tiffany-sarjan muotoilu on saanut inspiraationsa entisajan tyylistä ja eleganssista. Sarja on suunniteltu niille, jotka rakastavat estetiikkaa ja arvostavat kauneutta ja laatua niin arjessa kuin juhlassa! Sarjan muotoilusta ovat vastanneet lasinpuhalluksen huippunimet Pio ja Tito Toso, jotka työskentelevät kristallin puhalluksen parissa päivittäin. Kuviointi tuotteiden pinnassa heijastaa valoa upeasti ja antaa vaikutelman, joka muistuttaa erehdyttävästi kristallia. Kata kaunis kattaus kesäterassille tai käytä osana juhlavampaa kattausta. SAlaattikulhon halkaisija on 25 cm ja se soveltuu loistavasti myös boolimaljaksi. Guzzini on yksi harvoja valmistajia, jolla on MPI-sertifikaatti, mikä takaa tuotteiden elintarviketurvallisuuden. Tuotteet ovat PBAvapaita ja ne voidaan kierrättää. Tiffany-sarjan tuotteet on pakattu tyylikkäisiin lahjapakkauksiin ja ne ovat konepestäviä.

Tarjoilukulhon halkaisija 205 mm. Suositun Kastehelmi-sarjan 1,4 litran kulho on vanha klassikko, joka on ollut Iittalan valikoimissa jo 60-luvulla. Monikäyttöinen kulho sopii esim. salaateille tai hedelmille.

Idea Kastehelmen lasipisaroilla koristellusta pinnasta syntyi, kun Oiva Toikka halusi peittää puristelasiin väistämättä jäävät saumakohdat. Näin kehittyi kokonaan uusi pintastruktuuri, joka korosti lasin elävyyttä ja valon heijastumia. Kastehelmi on ollut aiemmin tuotannossa 1964-1988 ja suosituimmat osat palasivat valikoimiin vuonna 2010.

5.0 / 5
Vain myymälässä