Tarjoiluastiat

Tarjoiluastiat (229 kpl)

16,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Guzzinilla on yli 100 vuoden kokemus laadukkaiden kattaustuotteiden valmistuksesta. Kaikki Guzzinin tuotteet valmistetaan Italiassa EU-lainsäädäntöä noudattaen. Koska tuotteet valmistetaan markkinoiden parhaista materiaaleista ja vuosikymmenten kokemuksella, saadaan akrylistä erittäin kirkasta ja erehdyttävästi kristallin näköistä. Tiffany-sarjan muotoilu on saanut inspiraationsa entisajan tyylistä ja eleganssista. Sarja on suunniteltu niille, jotka rakastavat estetiikkaa ja arvostavat kauneutta ja laatua niin arjessa kuin juhlassa! Sarjan muotoilusta ovat vastanneet lasinpuhalluksen huippunimet Pio ja Tito Toso, jotka työskentelevät kristallin puhalluksen parissa päivittäin. Kuviointi tuotteiden pinnassa heijastaa valoa upeasti ja antaa vaikutelman, joka muistuttaa erehdyttävästi kristallia. Kata kaunis kattaus kesäterassille tai käytä osana juhlavampaa kattausta. SAlaattikulhon halkaisija on 25 cm ja se soveltuu loistavasti myös boolimaljaksi. Guzzini on yksi harvoja valmistajia, jolla on MPI-sertifikaatti, mikä takaa tuotteiden elintarviketurvallisuuden. Tuotteet ovat PBAvapaita ja ne voidaan kierrättää. Tiffany-sarjan tuotteet on pakattu tyylikkäisiin lahjapakkauksiin ja ne ovat konepestäviä.

Guzzinilla on yli 100 vuoden kokemus laadukkaiden kattaustuotteiden valmistuksesta. Kaikki Guzzinin tuotteet valmistetaan Italiassa EU-lainsäädäntöä noudattaen. Koska tuotteet valmistetaan markkinoiden parhaista materiaaleista ja vuosikymmenten kokemuksella, saadaan akrylistä erittäin kirkasta ja erehdyttävästi kristallin näköistä. Tiffany-sarjan muotoilu on saanut inspiraationsa entisajan tyylistä ja eleganssista. Sarja on suunniteltu niille, jotka rakastavat estetiikkaa ja arvostavat kauneutta ja laatua niin arjessa kuin juhlassa! Sarjan muotoilusta ovat vastanneet lasinpuhalluksen huippunimet Pio ja Tito Toso, jotka työskentelevät kristallin puhalluksen parissa päivittäin. Kuviointi tuotteiden pinnassa heijastaa valoa upeasti ja antaa vaikutelman, joka muistuttaa erehdyttävästi kristallia. Kata kaunis kattaus kesäterassille tai käytä osana juhlavampaa kattausta. Kannun vetoisuus on 1,75 l ja siinä on kansi. Guzzini on yksi harvoja valmistajia, jolla on MPI-sertifikaatti, mikä takaa tuotteiden elintarviketurvallisuuden. Tuotteet ovat PBA vapaita ja ne voidaan kierrättää. Tiffany-sarjan tuotteet on pakattu tyylikkäisiin lahjapakkauksiin ja ne ovat konepestäviä.

Vain myymälässä

34,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tarjoilukulhon halkaisija 205 mm. Suositun Kastehelmi-sarjan 1,4 litran kulho on vanha klassikko, joka on ollut Iittalan valikoimissa jo 60-luvulla. Monikäyttöinen kulho sopii esim. salaateille tai hedelmille.

Idea Kastehelmen lasipisaroilla koristellusta pinnasta syntyi, kun Oiva Toikka halusi peittää puristelasiin väistämättä jäävät saumakohdat. Näin kehittyi kokonaan uusi pintastruktuuri, joka korosti lasin elävyyttä ja valon heijastumia. Kastehelmi on ollut aiemmin tuotannossa 1964-1988 ja suosituimmat osat palasivat valikoimiin vuonna 2010.