{}

Kattaminen (938 kpl)

Arabia Muumi tarjoilulautanen 30 cm, Ystävyys

Arabia Muumi tarjoilulautanen 30 cm,...

39,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Muumi Ystävyys -astiat sopivat niin arjen kuin juhlan kattauksiin ystävien kesken tai vaikkapa lahjaksi sydänystävälle. Muumiastiat ovat ajattomia ja käytännöllisiä. Muumiastiat tekevät jokaisesta päivästä ainutlaatuisen, juuri siksi ne ovat täydellinen lahja niin itselle kuin lähimmäiselle. Vitroposliinista valmistetut tuotteet kestävät hyvin arjen jokapäiväistä käyttöä.

Arabia Piilopaikka Pakkanen lautanen 20 cm

Arabia Piilopaikka Pakkanen lautanen...

23,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Arabian Piilopaikka Pakkanen -sesonkiastiasto on kuin ikkuna talviseen metsämaisemaan. Suunnittelija Piia Keto peitti Piilopaikalle tunnusomaiset maisemat valkoisten hankien alle ja piirsi esiin lumihanget ja paukkuvan pakkasen.

Piilopaikka Pakkasen uutuuskuoseissa nautitaan talvisista puuhista. Matalassa kupissa jääkarhu on kävelyllä lumihiutaleiden kimalluksessa, mukissa tyttö luistelee metsän eläinten seurassa. Soikeassa tarjoiluvadissa karhu on löytänyt unilleen piilopaikan havupesästä. Kaatimessa hanget korkeat nietokset ovat houkutelleet tytön mäenlaskuun. Iso lautanen on saanut reunakoristeekseen talvisia tähkiä, pienemmässä lautasessa lumihiutale on vallannut koko lautasen.

Piilopaikka Pakkasen osat sopivat yhdisteltäväksi niin mustavalkoisen Piilopaikan kuin valkoisten Arctican astioidenkin kanssa.

Iittala Taika kulho 30 cl, punainen

Iittala Taika kulho 30 cl, punainen

19,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Taika-sarjan kulho. Vetoisuus 0,3 l. Lumoava Taika-sarja vie ajatukset lapsuuden satujen maailmaan. Sarjassa Heikki Orvolan Aika-sarjan pelkistetyt muodot kohtaavat Klaus Haapaniemen suunnitteleman tarujen fantasiamaailman. Kuvion taianomaiset yksityiskohdat avautuvat käyttäjälle vähitellen. Taika inspiroi luomaan omia arjen tarinoita ja tekee arkikattauksestakin juhlavan. Taikaa voi yhdistää helposti vaikkapa pelkistettyyn Teemaan.

{}
Sivun alkuun