Sokos.fi:llä tehdään huoltotöitä, jonka aikana ostaminen verkkokaupasta ei valitettavasti onnistu. Huoltotöiden aikana voi silti selailla tuotteita tai tarkistaa vaikkapa myymälän yhteystiedot. Sokos.fi on taas normaalisti käytössä viimeistään keskiviikkona. Pahoittelemme häiriötä!
{}

Vaniljaiset tuoksut (48 kpl)

Yves Saint Laurent Manifesto L'Elixir EdP tuoksu 30 ml

Yves Saint Laurent Manifesto L'Elixir...

Tuoksu on vihreän kukkainen ja aistillisen metsäinen, intensiivisempi versio Manifesto EdP-tuoksusta. Suihkuta tuoksua aina puhtaalle iholle pulssikohtiin.

Tuoteinfo:

Suihkuta tuoksua aina puhtaalle iholle pulssikohtiin.

Vain myymälässä
Giorgio Armani SÌ Intense EdP tuoksu 30 ml

Giorgio Armani SÌ Intense EdP tuoksu...

74,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Armani Si lanseerattiin vuonna 2013 makeana sekoituksena cassista, ruusua ja vaniljaa. Vuonna 2014 Armani esittelee kehitetyn version tuoksustaan, Armani Si Eau de Parfum Intense. Tuoksu on luotu vahvalle ja intohimoiselle naiselle, joka on rohkea ja haluaa ottaa riskejä. Armanin nainen on karismaattinen, itsevarma ja hienostunut. Tuoksun kasvoksi on valittu Cate Blanchett.
Armani Si on intensiivisempi kuin edeltäjänsä ja sitä voidaan kuvailla moderniksi chypre tuoksuksi. Cassis ja mustaherukka vangitsevat alkutuoksussa. Mandariini, bergamontti ja silkkinen freesia syventävät tuoksua. Sydäntuoksu kehittyy toukokuun ruusun ja nerolin sävyihin. Patchouli, vanilja ja aavistus puisuutta syventävät entisestään monipuolista tuoksua.

4,5 / 5
Vanitas Versace EdT tuoksu 30 ml

Vanitas Versace EdT tuoksu 30 ml

53,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Naisten tuoksu, tyylikäs nainen. Versace tarjoilee jälleen tyylilleen ominaisen ylellisyyden. Kirkkaan valoisa tuoksu tuo tunnetta, antaa energiaa ja varmistaa tyylin kokonaisuuden. Ensituoksussa esiintyvät ruusun terälehdet ja freesia. Osmanthus -kukasta ja tahitin gardeniasta pääsemme tonkapapuun ja seetripuuhun. Uskomaton tuoksu!

Tuoteinfo:

Eau de Toilette tuoksu naiselle

4,0 / 5
Tommy Hilfiger Woman Peach Blossom EdP tuoksu 50 ml

Tommy Hilfiger Woman Peach Blossom Ed...

57,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hilfiger Woman Peach Blossom on flirttaileva, aistillinen, kukkaisen hedelmäinen tuoksu naisille. Alkutuoksussa yhdistyvät bergamotti, valkoinen persikka, karhunvatukka ja mustaherukka. Kukkainen sydäntuoksu koostuu iiriksestä, mimosasta ja herkästä vaniljasta. Pohjatuoksun aistillisen lämmön muodostavat myski, tonkapapu ja kookos. Mieleenpainuva tuoksu modernille romantikolle.

Diesel Loverdose EdP tuoksu 50 ml

Diesel Loverdose EdP tuoksu 50 ml

Viettelevän intohimoinen tuoksu naiselle.

Tuoteinfo:

Suihkuta tuoksua aina puhtaalle iholle pulssikohtiin.

5,0 / 5
Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun