{}

Vatsan hyvinvointi (137 kpl)

Goodio Cool Mint 65 % Luomu raakasuklaa 48 g

Goodio Cool Mint 65 % Luomu raakasukl...

COOL MINT 65 % on nimensä mukaisesti raikas minttusuklaa. Käytämme puhtailla mailla perinteisin menetelmin viljeltyä kotimaista minttua. Kaakaopitoisuus 65 %. Goodion suklaat tehdään alusta loppuun asti pienessä suklaatehtaassa Helsingissä. Samettinen suklaamassa valmistetaan kivimyllyssä jauhamalla paahtamattomia kaakaopapuja muiden raaka-aineiden kanssa 2-3 vuorokauden ajan. Valmistus tapahtuu mahdollisimman matalassa lämpötilassa, jolloin varmistetaan, että kaakaon ravintorikkaus säilyy mahdollisimman korkeana. Tästä nimitys raakasuklaa. Makeuden suklaalle antaa glykeemiseltä indeksiltään matala kookospalmusokeri (“most sustainable sweetener” -YK:n Maatalous ja elintarvikejärjestö FAO).

Vain myymälässä
Goodio Coffee 56 % Luomu raakasuklaa 48 g

Goodio Coffee 56 % Luomu raakasuklaa...

COFFEE 56% -suklaata tähdittää Johan & Nyströmin täyteläinen ja monivivahteinen Espresso Verde-luomukahvi. Pehmeän kermaisuuden tuo silkkiseksi jauhetut cashew-pähkinät. Kaakaopitoisuus 56 %. Goodion suklaat tehdään alusta loppuun asti pienessä suklaatehtaassa Helsingissä. Samettinen suklaamassa valmistetaan kivimyllyssä jauhamalla paahtamattomia kaakaopapuja muiden raaka-aineiden kanssa 2-3 vuorokauden ajan. Valmistus tapahtuu mahdollisimman matalassa lämpötilassa, jolloin varmistetaan, että kaakaon ravintorikkaus säilyy mahdollisimman korkeana. Tästä nimitys raakasuklaa. Makeuden suklaalle antaa glykeemiseltä indeksiltään matala kookospalmusokeri (“most sustainable sweetener” -YK:n Maatalous ja elintarvikejärjestö FAO).

Vain myymälässä
Reformi FemiSoya Plus soija-pellava-ruusunmarjavalmiste 300 g

Reformi FemiSoya Plus soija-pellava-r...

5,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Suomalaista superfoodia. Painonhallintaan ja tasapainottamaan pms- ja menopaussioireissa. Runsaasti kuitua ja proteiinia sisältävä soija-pellava-ruusunmarjavalmiste. Sokeriton. Sisältää inuliinia, prebiootti, joka ylläpitää terveyttä edistämällä hyödyllisten bifidobakteerien kasvua suolistossa.

Tuoteinfo:

Käyttöohje: Sekoita reilu 1/2 dl (n.30 g) FemiSoyaa 1,5-2 dl:aan jogurttia, piimää tai mehua. Anna turvota 5-15 minuuttia. Vaihtelua saat lisäämällä annokseen esimerkiksi marjoja tai mysliä.

5,0 / 5
Carmolis Hunajainen yrttikaramelli 75 g

Carmolis Hunajainen yrttikaramelli 75 g

Carmolis Hunajainen Yrttikaramelli sisältää Carmolis Yrttitipoista tuttua yrttien eteeristen öljyjen seosta. Yrttiöljyä on kuitenkin perinteisiä Carmolis -karamelleja vähemmän ja siksi makukin on mukavasti miedompi.

Vain myymälässä
Goodio Velvet 71 % Luomu raakasuklaa 48 g

Goodio Velvet 71 % Luomu raakasuklaa...

VELVET 71 % on tummempi, konstailemattoman hienostunut tumma suklaa, jossa kaakaon oma täyteläinen maku pääsee valloilleen. Kaakaopitoisuus 71 %. Goodion suklaat tehdään alusta loppuun asti pienessä suklaatehtaassa Helsingissä. Samettinen suklaamassa valmistetaan kivimyllyssä jauhamalla paahtamattomia kaakaopapuja muiden raaka-aineiden kanssa 2-3 vuorokauden ajan. Valmistus tapahtuu mahdollisimman matalassa lämpötilassa, jolloin varmistetaan, että kaakaon ravintorikkaus säilyy mahdollisimman korkeana. Tästä nimitys raakasuklaa. Makeuden suklaalle antaa glykeemiseltä indeksiltään matala kookospalmusokeri (“most sustainable sweetener” -YK:n Maatalous ja elintarvikejärjestö FAO).

Vain myymälässä
Goodio Blueberry 61% Luomu raakasuklaa 48 g

Goodio Blueberry 61% Luomu raakasukla...

4,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BLUEBERRY 61% on suklaavalikoimamme metsäinen vahvistus. Suomalaisen vivahteen suklaalle tuo aito kotimainen mustikkajauhe. Kaakaopitoisuus 61 %. Goodion suklaat tehdään alusta loppuun asti pienessä suklaatehtaassa Helsingissä. Samettinen suklaamassa valmistetaan kivimyllyssä jauhamalla paahtamattomia kaakaopapuja muiden raaka-aineiden kanssa 2-3 vuorokauden ajan. Valmistus tapahtuu mahdollisimman matalassa lämpötilassa, jolloin varmistetaan, että kaakaon ravintorikkaus säilyy mahdollisimman korkeana. Tästä nimitys raakasuklaa. Makeuden suklaalle antaa glykeemiseltä indeksiltään matala kookospalmusokeri (“most sustainable sweetener” -YK:n Maatalous ja elintarvikejärjestö FAO).

Voimaruoka 360 pakkaus, vanilja, 5x50 g

Voimaruoka 360 pakkaus, vanilja, 5x50 g

18,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voimaruoka 360 Wholefood on monipuolinen proteiini- ja superfood-sekoitus, joka sisältää vain luonnosta peräisin olevia ainesosia. Siihen ei ole lisätty mitään keinotekoista, kuten makeutus- tai säilöntäaineita. Sisältää laadukasta heraproteiinia ja useita erilaisia superfoodeja. Vanilijan makuinen. Voimaruoka 360 Wholefood sopii koko perheelle täydentämään päivän aterioita luonnonmukaisesti ja helposti. Soveltuu nautittavaksi sellaisenaan nesteeseen sekoitettuna tai esimerkiksi smoothieen, jugurttiin, puuroon tai muihin ruokiin lisättynä. Pakkaus sisältää 5 x 50 g pussia.

5,0 / 5
Voimaruoka 360 pakkaus, suklaa, 5x50 g

Voimaruoka 360 pakkaus, suklaa, 5x50 g

18,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voimaruoka 360 Wholefood on monipuolinen proteiini- ja superfood-sekoitus, joka sisältää vain luonnosta peräisin olevia ainesosia. Siihen ei ole lisätty mitään keinotekoista, kuten makeutus- tai säilöntäaineita. Sisältää laadukasta heraproteiinia ja useita erilaisia superfoodeja. Suklaan makuinen. Voimaruoka 360 Wholefood sopii koko perheelle täydentämään päivän aterioita luonnonmukaisesti ja helposti. Soveltuu nautittavaksi sellaisenaan nesteeseen sekoitettuna tai esimerkiksi smoothieen, jugurttiin, puuroon tai muihin ruokiin lisättynä. Pakkaus sisältää 5 x 50 g pussia.

Bioteekin Probiootti Junior maitohappobakteeri 60 purutabl.

Bioteekin Probiootti Junior maitohapp...

19,90 (25,00)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Bioteekin Probiootti junior on mansikanmakuinen purutabletti, joka sisältää kliinisesti tutkittuja bakteerikantoja Bifidobacterium lactis ja Lactobacillus rhamnosus GG sekä C-vitamiinia vastustuskyvylle. Tuote sopii sekä jatkuvaan käyttöön, että kuuriluontoisesti esimerkiksi ulkomaanmatkojen tai lääkekuurien yhteydessä. Hyvänmakuinen purutabletti sopii leikki-ikäisille ja sitä vanhemmille. Hammasystävällinen, makeutettu ksylitolilla. Päiväannos on 1-2 purutablettia.

Clipper 'Snore & Peace' Ilta-yrttiteesekoitus, luomu 30 g

Clipper "Snore & Peace" Ilta-yrttitee...

Clipper Snore & Peace, rauhoittavilla yrteillä varustettu sekoitus yön viimeisiin hetkiin, luomu. Clipper Snore & Peace, yrttitee sisältäen kamomillaa, sitruunamelissaa yön viimeisiin hetkiin. 20 pussia.

Tuoteinfo:

Laita pussi mukiin, kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna tasoittua 3-5 min.

3,6667 / 5
Vain myymälässä
Wish You Luck  luomutee 18 pss

Wish You Luck luomutee 18 pss

Onnea! Maukas ja valloittava yrttiteesekoitus anista ja makeaa omenaa sekä ripaus raikasta piparminttua. Luomutuote. Luontaisesti kofeiiniton.

Vain myymälässä
Charge You Up  luomutee 18 pss

Charge You Up luomutee 18 pss

Energiaa päivääsi. Virkistävä vihreä tee maustettuna sitruunaruoholla ja matélla sekä hippusella piparminttua tuomaan raikkautta. Ainutlaatuinen tee virkistämään oloasi. Luomutuote. Luontaisesti kofeiiniton.

Vain myymälässä
Dreams Come True  luomutee 18 pss

Dreams Come True luomutee 18 pss

Suloisen makeat unet. Rentouttava ja maukas yrttiteesekoitus kamomillaa ja rauhoittavaa valeriaanaa sekä hippunen laventelia. Kauniita unia. Luomutuote. Luontaisesti kofeiiniton.

Vain myymälässä
Rise And Shine luomutee 18 pss

Rise And Shine luomutee 18 pss

Aurinkoa aamuihin. Lempeästi herättävä yrttiteesekoitus sitruunaruohosta ja rautayrtistä. Auringonpaistetta teekuppiisi tuo myös hyppysellinen appelsiinin kuorta ja sitruunamelissaa. Luomutuote. Luontaisesti kofeiiniton.

Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun