Rentoutuminen (109 kpl)

Ulla Grace Energizer Lotion hoitovoide 30 ml

Ulla Grace Energizer Lotion hoitovoid...

34,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Energisoi kehoa ja mieltä. Lisää suorituskykyä ja edistää sekä fyysistä että henkistä jaksamista. Mieltä ja kehoa virkistävät eteeriset öljyt poistavat uupumusta ja antavat puhtia päivään. Käytä aamulla ja tarvittaessa päivän aikana. Levitä tuotetta kaulalle, rintakehälle, alaselkään, pohkeisiin ja jalkapöytiin. Vaikuttaa fyysisesti suoraan kudokseen imeytymällä sekä tuoksun kautta. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille.

Ulla Grace Muscle Ease kramppihoitovoide 50 ml

Ulla Grace Muscle Ease kramppihoitovo...

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Laukaisee lihasjännityksiä ja kramppeja. Tehokkaasti vaikuttavat eteeriset öljyt lämmittävät ja rentouttavat lihasten kestojännityksiä. Helpottaa nopeasti äkillisiä kramppeja. Säännöllisessä käytössä vähentää työperäisten lihasjännitysten haittoja selässä, hartioissa, jaloissa jne. Käytä paikallisesti ongelma-alueelle tarvittaessa. Voi käyttää myös ennen nukkumaan menoa. Vaikuttaa fyysisesti suoraan kudokseen imeytymällä. Käytä silloin, kun lihas tarvitsee lämmintä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpähoidossa oleville. 7-12- vuotialle käytä vain vähän kerrallaan

Ulla Grace Muscle Care lihashoitovoide 50 ml

Ulla Grace Muscle Care lihashoitovoid...

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Viilentää, rauhoittaa ja helpottaa lihasten ja nivelien epämukavuutta liiallisen rasituksen jälkeen ja esim. nyrjähdyksen tai venähdyksen jälkeen. Yleinen kipua lievittävä vaikutus. Eteeristen öljyjen vaikutukset helpottavat mm. ärtynyttä iskiashermoa. Käytä paikallisesti ongelma-alueelle 3-5 krt päivässä 3-5 päivän ajan, minkä jälkeen pidä parin päivän tauko. Tuote on virkistävä. Ei suositella iltakäyttöön. Ei lapsille. Vaikuttaa fyysisesti suoraan kudokseen imeytymällä. Käytä silloin, kun lihas tarvitsee kylmää. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille. Tuote on virkistävä. Ei suositella iltakäyttöön. Ei lapsille.

Aboa Medica Bamboo Nano bambuhiilikuituhammasharja

Aboa Medica Bamboo Nano bambuhiilikui...

Valmistettu bambuhiilikuidusta. Harja on antiseptinen, tehokas ja hellävarainen kiilteelle ja ikenille. Se vapauttaa itsestään mineraaleja hampaiden pintaan ja puhdistaa jopa ilman pesuainetta, mutta oikein valittu hammastahna tai hammasgeeli* tehostaa bambuhiilikuidun vaikutuksia.

Vain myymälässä
Voimaruoka Opti-MSM jauhe 300 g

Voimaruoka Opti-MSM jauhe 300 g

15,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voimaruuan OptiMSM on Yhdysvaltalaisen Bergstrom Nutritionin OptiMSM -jauhetta, jota pidetään yleisesti maailman puhtaimpana, tehokkaimpana ja laadukkaimpana MSM-tuotteena. OptiMSM -jauhe huolehtii solukalvojen joustavuudesta ja läpäisykyvystä, varmistaa sidekudoksen terveyden ja kollageenin muodostumisen. Se soveltuu urheilijoille, ikäihmisille, nivelille, lihaksille, hiuksille ja kynsille. C-vitamiini parantaa MSM-jauheen imeytymistä, joten sen kanssa kannattaa nauttia C-vitamiinipitoisia marjajauheita (esim. Camu Camu) tai tuoreita hedelmiä ja marjoja.

4,5 / 5
Ulla Grace Stress Free Lotion hoitovoide 30 ml

Ulla Grace Stress Free Lotion hoitovo...

34,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lievittää stressiä. Tuotteen sisältämät eteeriset öljyt auttavat selkeyttämään ajatuksia, tasapainottamaan kehoa ja mieltä, kun on hallittava monia asioita samanaikaisesti. Laukaisee jännityksiä. Hyvä tuki opiskelijoille, esiintyjille, haastavissa tehtävissä työskenteleville jne. Levitä tuotetta kaulalle, rintakehälle ja ranteisiin tarvittaessa. Vaikuttaa tuoksun välityksellä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpähoidossa oleville.

Ulla Grace Atopica Oil hoitoöljy 60 ml

Ulla Grace Atopica Oil hoitoöljy 60 ml

38,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rauhoittaa ärtynyttä, kutiavaa ihoa. Tyrniöljyn C-vitamiini ja omega-rasvahapot tukevat ihon uusiutumista. Tyrniöljyn ja eteeristen öljyjen yhteisvaikutukset suojaavat, ravitsevat ja hellivät herkkää ihoa. Käytä tarvittaessa paikallisesti ongelma-alueelle 2-3 kertaa päivässä ja tarvittaessa illalla. Vaikuttaa fyysisesti suoraan kudokseen imeytymällä. Ei suosittella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Laimenna lapsille; 1-3 v Atopicaoil 10% + 90 % jojoba öljyä, 3-7 v.
25% Atopicaoil + 75% jojoba öljyä, 7-12 vuotialle Atopicaoil 50% + 50% jojoba öljyä.

Ulla Grace Firming Serum kiinteyttävä seerumi 30 ml

Ulla Grace Firming Serum kiinteyttävä...

38,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kiinteyttää ja elvyttää ihoa. Suomalaisen tyrniöljyn C-vitamiini, flavonoidit ja omega-rasvahapot ovat tehokkaita antioksidantteja. Tuotteen eteeriset öljyt tukevat ihon tervettä aineenvaihduntaa ja hidastavat ikääntymisen merkkejä. Peltokortteen luonnollinen silica tukee ja vahvistaa ihoa. Levitä 3-5 pumppausta tarpeen mukaan kasvoille ja kaulalle puhdistuksen jälkeen illalla ja anna vaikuttaa yön yli. Päiväsaikaan riittää 1-2 pumppausta. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille.

Ulla Grace Restless Legs jalkavoide 60 ml

Ulla Grace Restless Legs jalkavoide 6...

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rauhoittaa ja viilentää jalkoja nukkumaan käydessä. Tuotteen eteeriset öljyt tyynnyttävät mieltä ja kehoa edistäen unensaantia. Käytä pohkeisiin ja jalkateriin n. 20 minuuttia ennen nukkumaan menoa. Vaikuttaa fyysisesti suoraan kudokseen imeytymällä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpähoidossa oleville. Sisältää Rosmarinus officinalis (rosmariini) eteeristä öljy, jota ei suositella epilepsiasta kärsiville.

Ulla Grace Cleansing Oil puhdistusöljy 60 ml

Ulla Grace Cleansing Oil puhdistusölj...

27,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Täydellinen puhdistava öljy. Säilyttää ihon oman suojakerroksen. Tuotteen eteeriset öljyt tasapainottavat talineritystä ja puhdistavat syvältä. Lempeän antiseptinen, kuivaamatta ihoa. Pyörittele öljy iholle nopeasti ja poista kasvopaperilla tai vanulapulla. Vesiliukoinen ripsiväri voidaan poistaa Ulla Grace Skin Refresher kasvovedellä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille.

Ulla Grace Skin Refresher Oil virkistävä ihoöljy 100 ml

Ulla Grace Skin Refresher Oil virkist...

27,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kasvovesi, joka virkistää ja elvyttää ihon aineenvaihduntaa puhdistuksen jälkeen. Levitä iholle vanulapulla. Poistaa vesiliukoisen ripsivärin. Desinfioi ilman alkoholia, ei kuivata. Tuotteen sisältämät eteeriset öljyt raikastavat, suojaavat ja supistavat. Toista käsittely jos tarpeellista. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpähoidossa oleville.

Ulla Grace Balancing Day Cream päivävoide 50 g

Ulla Grace Balancing Day Cream päiväv...

59,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava ja ravitseva voide, joka luo iholle nuorekkaan, luonnollisen heleyden. Tukee ihon uusiutumista. Anti-ageing ja antioksidanttinen vaikutus. Sopii päivä- ja yövoiteeksi. Miellyttävä hienostunut aromi kohottaa mielialaa. Käytä tuotetta aamulla ja/tai illalla ihon tarpeen mukaan. Erittäin kuivaihoiselle suosittelemme voidetta Firming serumin päälle käytettynä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille.

Ulla Grace Fibromix seerumi 60 ml

Ulla Grace Fibromix seerumi 60 ml

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Helpottaa epämukavaa oloa, edistää levollista unta ja kohottaa mielialaa. Tuotteen rauhoittavat ja aineenvaihduntaa elvyttävät eteeriset öljyt edistävät rauhallista unta ja tukevat hyvinvointia. Käytä paikallisesti ongelma-alueelle ja illalla nukkumaan mennessä kaulalle, rintakehälle ja jalkapöydille. Vaikuttaa sekä fyysisesti kudokseen imeytymällä että tuoksun välityksellä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpähoidossa oleville.

Ulla Grace Tea-Treeplus desinfioiva suihke 50 ml

Ulla Grace Tea-Treeplus desinfioiva s...

27,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lempeät antiseptiset vaikutukset moneen tarpeeseen: iholle, kynsille ja yleiseen desinfiointiin. Korvaa esimerkiksi käsi-desin. Ei kuivata ihoa. Monikäyttöinen: aknenäppyjen hoitoon, haavojen puhdistukseen, ihon pieniin tulehduksiin, hyönteisten pistoihin, kynsisienen hoitoon, epämiellyttävien hajujen poistoon esim. jaloissa. Käytä tarvittaessa ongelma-alueelle. Muodostaa iholle suojan, jolloin mikrobit eivät pääse lisääntymään. Suihkuta paikallisesti puhdistettavalle elueelle esim. pienet haavat tai naarmut, käsien desinfiointi.
Akne: laita Tea-TreePlus suoraan aknenäppylälle pumpulipuikolla.
Suu ja ikenet: pumppaa 8 pumppausta Tea-TreePlus’aa 1dl;aan vettä. Sekoita hyvin ja huuhdo suu ja ikenet huolellisesti.
Hyönteisten pistokset: suihkuta tai taputtele ongelma-aluelle.
Kynsi–ja jalkasieniongelmat: suihkuta ongelma-alueelle 3 kertaa päivässä.
Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille. Lapsille laimenna vedellä puoleen. Ei alle 3-vuotiaille.

Ulla Grace Neck Tension Relax Lotion hoitovoide 30 ml

Ulla Grace Neck Tension Relax Lotion...

34,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Niskahartia-alueen jännityksiin. Sulattaa lihasjännityksiä ja tiukkuutta. Eteeriset öljyt elvyttävät aineenvaihduntaa tukkoisissa lihaksissa. Lämmittää kudoksia, helpottaa epämukavuutta ja antaa liikkuvuutta lihaksille. Levitä tuotetta runsaasti ongelma-alueille ja uusi käyttö aluksi n. 4 tunnin välein, myöhemmin vain tarvittaessa. Vaikuttaa suoraan fyysisesti kudokseen imeytymällä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpähoidossa oleville.

Ulla Grace Sweet Dreams Lotion hoitovoide 30 ml

Ulla Grace Sweet Dreams Lotion hoitov...

34,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tyynnyttää mielen sekä kehon lepoon. Eteeristen öljyjen rauhoittava vaikutus edistää hyvää ja elvyttävää yöunta. Helpottaa nukahtamista. Auttaa tasapainottamaan nukkumisen ja heräämisen rytmiä. Levitä tuotetta kaulalle, rintakehälle ja ranteisiin ennen nukkumaan menoa. Sopii myös lapsille. Alle 3-vuotiaalle käytä tuoksuna pumpulitupossa vuoteen nurkassa. Vaikuttaa tuoksun välityksellä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpähoidossa oleville.

Ulla Grace Before Training voide 50 ml

Ulla Grace Before Training voide 50 ml

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erityisesti ennen liikuntaa käytettynä tehostaa fyysistä suoritusta esim. tanssin, golfin, ulko- ja sisäliikunnan, juoksun ja kaikenlaisen liikunnan aikana. Edistää lihasten aineenvaihduntaa suorituksen aikana. Tuotteen sisältämät eteeriset öljyt elvyttävät verenkiertoa ja vähentävät maitohappojen kertymistä lihaksiin liikunnan aikana ja auttavat keskittymään. Alentaa tutkitusti myös sykettä - tuotetta on tutkittu Paavo Nurmi -keskuksessa. Levitä tuotetta rasituksen alaiseksi joutuvalle alueelle pari kertaa (tunti ja puoli tuntia) ennen suorituksen alkua. Vaikuttaa fyysisesti suoraan kudokseen imeytymällä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpähoidossa oleville. 7-12- vuotialle käytä vain vähän kerrallaan.

Ulla Grace After Training voide 50 ml

Ulla Grace After Training voide 50 ml

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Palauttaa lihasten toimintakyvyn suorituksen jälkeen. Helpottaa ja lohduttaa rasittuneita lihaksia. Eteeristen öljyjen vaikutus vähentää maitohappojen vaikutusta ja tukkoisuutta lihaksissa. Edesauttaa kehon ja mielen palautumista uuteen suoritukseen. Levitä tuotetta hoitoa tarvitsevalle alueelle tarpeen mukaan. Vaikuttaa fyysisesti suoraan kudokseen imeytymällä. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Ei syöpähoidossa oleville. 7-12- vuotialle käytä vain vähän kerrallaan

Via Naturale Aloe Vera & Ruusunmarja kosteusgeeli 200 ml

Via Naturale Aloe Vera & Ruusunmarja...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Aloe Vera & Ruusunmarja kosteusgeeli on ihoa kosteuttava, rauhoittava ja hoitava luomugeeli, joka on valmistettu kylmäpuristetusta luomua-aloesta ja ruusunmarjaöljystä. Hajustamaton ja parabeeniton tuote sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Rasvaton geeli imeytyy nopeasti eikä tahraa vaatteita.
Kylmäpuristettu luomuaaloe sisältää luonnostaan vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, entsyymejä ja kasvisteroleja. Ruusunmarjaöljyssä on runsaasti omega-6- ja -9-rasvahappoja sekä A-, E- ja C-vitamiineja. Ruusunmarjaöljy vahvistaa ja uudistaa ihoa sekä ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Pakkauskoko: 200 ml.

Käyttö: Levitä aamulla ja illalla puhtaalle iholle kevyin, pyörittelevin liikkein, kunnes geeli on imeytynyt ihoon. Älä huuhtele pois. Älä levitä rikkinäiselle iholle. Vain ulkoiseen käyttöön.

Puhdas+ Mineral Stone Deodorant 120 g

Puhdas+ Mineral Stone Deodorant 120 g

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Puhdas+ Mineraalikivi deodorantti on tehty luonnollisista mineraalisuoloista, jotka estävät ylimääräisiä hajuja luomalla näkymättömän suojaavan kerroksen hien hajua aiheuttavia bakteereita vastaan. Tuote on hajuton ja tuoksuton eikä jätä vaatteisiin tahroja. Tuote on tarkoitettu sekä miehille että naisille. Tuote ei sisällä alumiinia ja on ihon luonnollinen suoja. Hajusteeton ja parabeeniton. Kastele deodorantin pää veteen ja levitä puhtaisiin kainaloihin.

4,5 / 5
Sivun alkuun