Hiven- ja kivennäisaineet

Hiven- ja kivennäisaineet (47 kpl)

Paras imeskeltävä sinkki vastustuskykyyn. Maku minttu-mansikka. Suositeltava vuorokausiannos aikuiselle: Tehoannos: 5-6 tablettia. Imeskele 1 tabletti 2 tunnin välein. Normaaliannos: 1 tabletti. Suositeltava vuorokausiannos sisältää sinkkiä 15-90 mg.

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Seleenitipat
Seleeni on paitsi antioksidantti myös ihmiselle välttämätön hivenaine. Seleeni edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, hiusten ja kynsien hyvinvointia, normaalia siittiöiden muodostusta ja on tärkeä kilpirauhasen normaalille toiminnalle.
Riittoisuus 139 päivää annostusohjeella.

Käyttötarkoitus
Vuonna 1987 suomalaisten kokoveren seleenipitoisuus oli tutkimusten mukaan noin 2,5 µmol/l. Pitoisuus on tasaisesti laskenut ollen vuonna 2003 noin 1,6 µmol/l, siitä huolimatta, että natriumseleniittia on lisätty kasvilannoitteisiin. Maa ja metsätalousministeriön päätöksellä. Seleeni on paitsi antioksidantti myös ihmiselle välttämätön hivenaine.

Seleeni vastaa aktiivisten kilpirauhashormonien tuotannosta ja säätelystä. Kolme seleenistä riippuvaista ns.dejodinaasia voivat sekä aktivoida että inaktivoida kilpirauhashormoneja. Seleenin puutos voi myös pahentaa jodin puutoksen tai jodin liikasaannin vaikutuksia. Suomen maaperä on seleeniköyhää joten seleeni valmisteiden käyttöä kannattaa suosia.

Kilpirauhanen tuottaa hormoneja jotka vaikuttavat jokaiseen tärkeään elimeen sekä jokaisen solun aineenvaihduntaan ja korjaukseen, ja siksi vajaasti toimiva kilpirauhanen voi aiheuttaa monenlaisia oireita, kuten matala energiataso, henkinen väsymys, näköhäiriöt, päänsärky, masennus, ummetus ja sydämentykytys. Keskeisiä oireita ovat sitkeä painonnousu, alhainen perusruumiinlämpö ja siihen liittyvät kylmät kädet ja jalat, kuiva iho, ohenevat hiukset ja käheä ääni. Seleeni on yksi tärkeistä ainesta kilpirauhashormonien tuotannossa.

Seleenin sallitut terveysväittämät:
• seleeni edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
• seleeni edistää hiusten ja kynsien hyvinvointia
• seleeni on tärkeä kilpirauhasen normaalille toiminnalle
• seleeni edistää normaalia siittiöiden muodostusta
• seleeni suojaa soluja hapetusstressiltä

Annostus
Vuorokausiannos 2 tippaa sisältää 180 mikrogrammaa hyvin imeytyvää seleeniä. Pullossa 139 päivän riittävyys annostusohjeella. Suurempi annos asiantuntijan ohjeen mukaan.
• Voidaan ottaa suoraan kielen alle tai mehuun veteen ym. sekoitettuna
• Soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille
• Ihanteellinen niille joilla nielemisvaikeuksia

Ravintoaineet / vuorokausiannos (2 tippaa)
Seleeniä (mikrog), 180 (327 %*)
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta.

Valmistusmaa Iso-Britannia.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä.

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Orgaanista seleeniä sisältävä ravintolisä. Seleeni on tärkeä entsyymien rakenneosa. Seleeni osallistuu terveen immuunipuolustuksen ja kilpirauhasen toimintaan. Seleeni suojaa DNA:ta, proteiineja sekä rasvoja härskiintymiseltä. Seleeni edistää hedelmällisyyttä Annostus: 1 tabletti vuorokaudessa. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Säilytys: Huoneenlämmössä. Poissa lasten ulottuvilta. Ravintolisiä ei pidä käyttää monipuolisen ravinnon korvikkeena.

Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kiinteyttämisaine (dikalsiumfosfaatti), seleenihiiva SelenoPrecise, kiinteyttämisaine (piidioksidi), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (titaanidioksidi)

6,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

'Kelasin Kupari on erinomainen valmiste kuparin saannin lisäämiseen. Kupari ja rauta ovat tiivis pari elimistön hapenkuljetuksessa. Niiden vaikutukset ovat samankaltaiset ja usein elimistömme myös tarvitsee niitä sopivasti yhdessä. Kupari on tärkeä mm. hemoglobiinin muodostuksessa ja punasolujen toiminnan ylläpitämisessä. Kuparia tarvitaan ihon ruskean pigmenttiaineen, melaniinin, rakennusaineeksi. Ihon ruskettuessa melaniinin määrä lisääntyy ja samalla kuparin tarve kasvaa. Melaniini suojaa ihoa auringon UV-säteilyltä. Kupari sopii auringonpalvojille myös siksi, että se on tärkeä antioksidantti.'

Tuoteinfo:

1 tabletti päivässä.

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ravintolisä Bio-Selen+Sinkki sisältää 50 µg orgaanista seleeniä sekä sinkkiä, beetakaroteenia, B6-vitamiinia, C-vitamiinia ja luonnon E-vitamiinia. Valmiste sopii koko perheelle, koululaisille sekä raskauden ja imetyksen aikana. Seleeni on tärkeä entsyymien rakenneosa. Seleeni osallistuu terveen immuunipuolustuksen ja kilpirauhasen toimintaan, suojaa DNA:ta vaurioitumasta sekä rasvoja härskiintymiseltä ja edistää ehdelmällisyyttä.

Tuoteinfo:

Sopii täydentämään päivittäistä ruokavaliota. Suositeltava vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: 6 mg beetakaroteenia, 2 mg B6-vitamiinia, 10 mg E-vitamiinia, 60 mg C-vitamiinia, 50 µg Seleeniä (org.SelenoPrecise) ja 15 mg sinkkiä.

11,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hyvin imeytyvä karpalonmakuinen magnesiumpurutabletti suonenvetoon ja lihaksille. Magnesium on elimistömme tärkeimpiä hivenaineita ja sitä tarvitaan lukuisiin entsyymitoimintoihin, aineenvaihduntaan ja lihasten toimintaan. Magnesium lisää yleistä vastustuskykyä, fyysistä suorituskykyä ja kestoa sekä antaa lihassoluille energiaa. Magnesium ehkäisee myös lihaskramppeja ja suonenvetoa sekä rauhoittaa hermoja. Magnesiumin puutos aiheuttaa mm. lihaskouristuksia ja suonenvetoa.


Tuoteinfo:

Hyvin imeytyvä karpalonmakuinen magnesiumpurutabletti.
Ainesosat:Magnesiumsitraatti, Magnesiumoksidi, Fruktooligosakkaridi, Fruktoosi, Ksylitoli, Karpaloaromi, Emulgointiaine: magnesiumstearaatti.Annostelu: 1 purutablettia kerran päivässä.

Vuorokausiannos sisältää magnesiumia 350 mg (93 % päivän saantisuosituksesta).

17,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Markkinoiden vahvin magnesiumsuihke nivelille ja lihaksille ulkoiseen käyttöön. Sisältää magnesiumin lisäksi nivelten rakennusainetta, kasviperäistä glukosamiinia ja tehokasta tulehdusta vähentävää arnikauutetta. Tuote lievittää välittömästi lihas- ja nivelkipua sekä turvotusta venähdyksissä, nyrjähdyksissä ja rasitusvammoissa. Se myös nopeuttaa lihasten palautumista rasituksen jälkeen. Kotimainen.

12,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ravintolisä. Pureskeltava passionin makuinen magnesiumsitraattitabletti. Tehokkaasti imeytyvä, pitkävaikutteinen. Sydämelle, lihaksille ja hermostolle. Vuorokausiannos 2 tabl. sisältää magnesiumia 300 mg. Annostus: 2 purutablettia päivässä. Tabletit voidaan pureskella tai imeskellä. Valmistettu Suomessa.

17,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Super-Mg sisältää hyvin imeytyvää magnesiumia 375 mg / 3 tabl.

Tuoteinfo:

Tehokas ja hyvin imeytyvä magnesium magnesiumtauraatista ja magnesiumbisglysinaatista. Super-Mg sopii jokapäiväiseen käyttöön nautittavaksi illalla tai heti raskaan treenin jälkeen.

14,25
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Magnesiumia tarvitaa moniin elimistön toimintoihin. Magnesium aktivoi satoja erilaista entsyymeja, se osallistuu mm. verensokerin säätelyyn ja sitä tarvitaan hermo-lihas -impulssien kulkemiseen sekä lihassupistukseen.

Tuoteinfo:

Sitraattimagnesium ravintolisällä tyydytät magnesiumtarpeen nopeasti - se imeytyy yhtä hyvin ruuan yhteydessä kuin tyhjään mahaan nautittuna. 2 tablettia päivässä veden kera, sisältää 350 mg magnesiumia.

6,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

'Kelasin Seleeni on erinomainen valmiste seleenin saannin lisäämiseen. Seleeniä tarvitaan elimistömme oman antioksidanttijärjestelmän ylläpitoon. Oma elimistömme torjuu normaalin aineenvaihdunnan tuottamia vapaita radikaaleja ns. glutationiperoksidaasi -entsyymin avulla. Seleeni on tämän entsyymin korvaamaton osa. Seleenillä on edullinen vaikutus kilpirauhashormonin aktiivisuuteen. Kilpirauhashormonit säätelevät edelleen kasvua ja elimistömme yleistä aineenvaihduntaa. Kilpirauhashormonien vähyys hidastaa aineenvaihduntaa ja laskee yleistä vireystilaa. Seleeni toimii kehomme puolustajana sitomalla verenkierrosta ja kudoksista elimistölle haitallisia raskasmetalleja. Tyypillisiä mm. kaupunki-ilman epäpuhtauksia ovat elohopea, lyijy ja kadmium.'

Tuoteinfo:

1 tabletti päivässä.

10,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

'Kelasin Sinkki on erinomainen valmiste sinkin saannin lisäämiseen. Sinkkiä tarvitaan elimistön rakennus- ja uudistumistoimintoihin. Se vaikuttaa kasvua sääteleviin entsyymeihin hormoneihin ja energia-aineenvaihduntaan. Sinkin vaikutukset näkyvät parhaiten nopeasti uudistuvien kudosten, kuten ihon, limakalvojen ja hiusten hyvinvoinnissa. Sinkkiä tarvitaan lisäksi vastustuskyvyn ylläpitoon, eturauhasen hyvinvointiin sekä pitkäketjuisten omega-3-rasvahappoja (aivoille tärkeät EPA ja DHA) rakentamiseen. Sinkin tarve lisääntyy fyysisessä rasituksessa sekä raskauden ja imetyksen aikana, jolloin kudosten uudistuminen on aktiivista.'

Tuoteinfo:

1 tabletti päivässä.