hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Muut kosmetiikkatarvikkeet (77 kpl)

Real Techniques Miracle Complexion Sponge 3in1-meikkisieni

Real Techniques Miracle Complexion Sp...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Monikäyttöinen 3-in-1 meikkisieni jolla toteutat viimeistellyn meikkipohjan. Pyöristetyt sivut on tarkoitettu kasvojen laajempien ihoalueiden käsittelyyn, sienen tarkka kärki ihon pienten epätäydellisyyksien peittämiseen. Meikkisienen litteä reuna sopii silmänympärysten ja nenänpielien käsittelemiseen. Sieni sopii käytettäväksi sekä kosteana että kuivana. Käytä nestemäisten tuotteiden kanssa kosteana ja puuteri/jauhemaisten tuotteiden kanssa kuivana. Sienellä voit levittää meikkivoidetta, peiteväriä, poskipunaa, puuteria... Sienen mitat, pituus noin 6,5 sm, leveys noin 4 cm, paksuus noin 3 cm. Meikkisieni on lateksiton

Kiss Beautiful Brow Kit kulmien ehostussetti

Kiss Beautiful Brow Kit kulmien ehost...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kulmakarvojen ehostusetti joka sisältää myös 4 eri sabluunaa. Kiss Beautiful Brow Kit. 2 eri kulmasävyä, korostuväri, kulmavaha, kulmakarvatrimmeri, 4 kpl sabluunaa.
Kulmakarvat määrittelevät kasvojen ilmeen, kulmien sävy tulisi olla lähellä hiusten väriä. Puuterimainen väri pehmeään ja luonnolliseen lopputulokseen. Korostusväri levitetään silmän sisäkulmaan kirkastamaan katsetta ja kulmien alapuolella kohottamaan katsetta. Kulmat viimeistellään vahalla. Kolme eri sivellintä sekä trimmeri.
4 eri kulmakarvasabluunaa; luo täydellinen muoto helposti ja vaivattomasti, valittavana neljä eri mallia.

MakeUp Eraser Original Pink meikinpuhdistusliina

MakeUp Eraser Original Pink meikinpuh...

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

MakeUp Eraser meikinpuhdistusliina poistaa yhdessä veden kanssa kaiken meikin aina vedenkestävästä ripsiväristä ja silmänrajauksesta näytösmeikkeihin. Vesi ja pyörivä käden liike saavat patentoidussa kudoksessa aikaan hydromekaanisen prosessin, joka rikkoo meikin öljypinnan. Meikki tarttuu MakeUp Eraseriin, ja kasvot puhdistuvat ilman kemikaaleja! Uudelleenkäytettävä MakeUp Eraser puhdistuu 30 asteen pesuohjelmassa ja kestää jopa 1000 pesukertaa sekä rumpukuivauksen. MakeUp Eraser soveltuu niin ilta- kuin aamukäyttöönkin, ja se on täydellinen esimerkiksi matkalle mukaan.

blotterazzi sienet  2 kpl

blotterazzi sienet 2 kpl

22,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Blotterazzi on ensimmäinen pestävä ja uudelleenkäytettävä ylimääräisen kiillon ja talin poistaja.Tavalliset puuteripaperit ovat kertakäyttöisiä, mutta tätä ihanaa uutuutta voit käyttää useaan otteeseen! Suosittelemme pesemään blotterazzin päivittäin beautyblenderin omalla puhdistussaippualla. Paketti sisältää kaksi kappaletta blotterazzi -sieniä. Kumpikin kestää n. 60 käyttökertaa.

FLO täytettävä tuoksupullo

FLO täytettävä tuoksupullo

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ainoa täytettävä parfyymipullo, joka on suunniteltu toimimaan jokaisen tuoksun kanssa riippumatta sumuttimen muodosta tai koosta. Täytä matkakokoinen parfyymipullo vaivattomasti suihkuttamalla tuoksua patentoidun silikoniaukon lävitse. Lasinen pullo on 5ml kokoinen, täysin pestävissä ja uudelleen käytettävissä. Lasi varmistaa, ettei tuoksu pääse hapettumaan eikä koostumus muuttumaan. Laboratorion hyväksymä. Täytettävän parfyymipullon voit nyt ottaa lentokoneeseen huoletta mukaan. Se on täysin tiivis ja luotettava!

Useita vaihtoehtoja
Kiss Haute Couture Trio ripsitupsut 30 kpl

Kiss Haute Couture Trio ripsitupsut 3...

Ripsituote jossa kolme eri tupsua yhdessä, tämä nopeuttaa ja helpottaa kiinnittämistä. Antaa luonnollisille ripsille tuuheutta ja näyttävyyttä.

Tuoteinfo:

Kiss Haute Couture Trio ripsitupsut 30 kpl

5,0 / 5
Vain myymälässä
Cailap ripsentaivutin metallinen

Cailap ripsentaivutin metallinen

4,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Metallinen ripsentaivutin. Pakkaus sisältää ripsentaivuttimen ja kaksi varakumia.

Tuoteinfo:

Parhaan lopputuloksen saat taivuttamalla ripset kolmessa osassa, ensin ripsien tyvestä, sitten keskeltä ja lopuksi latvaosasta. Näin ripset kaartuvat kauniina ja näyttävät pidemmiltä. Taivuttimien kumiosat kannattaa vaihtaa tarpeeksi usein ennen kuin niihin tulee syvä painauma, jotta ripset taipuisivat helläväraisesti ja turvallisesti.

4,0 / 5
Eylure Natural 020 irtoripset

Eylure Natural 020 irtoripset

8,70
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Eyluren luonnolliset höyhenen kevyet irtoripset lisäämään volyymia katseeseen. Voidaan käyttää myös piilolinssien kanssa. Pakkauksessa on mukana liima kiinnitystä varten.

Tuoteinfo:

Eyluren luonnolliset höyhenen kevyet irtoripset.Irtoripset kiinnitetään ripsiliimalla aivan omien ripsien viereen jo meikattuihin silmiin. Tarkista ripsien koko silmääsi vasten; jos irtoripset ovat liian pitkät, irrota ripsiä ulkoreunasta. Levitä ripsiin ripsiliimaa ja odota vähintään 30 sekuntia. Katso alaspäin peiliin ja kiinnitä irtoripset kevyesti painamalla mahdollisimman lähelle luontaista ripsirajaa. Irrota ripset aina ennen nukkumaan menoa pitäen kiinni ulkoreunasta ja vetämällä varovasti. Poista liimajäämät ripsistä ja aseta ne takaisin koteloonsa. Varovaisella käytöllä ja säilytyksellä irtoripset kestävät monta käyttökertaa. Huom! Jos liimaa menee silmään, huuhtele huolellisesti juoksevan veden alla vähintään 10 minuuttia. Jos silmän ärsytys jatkuu huuhtelun jälkeen, hakeudu lääkäriin.

4,0 / 5
Sivun alkuun