Sokos.fi:llä tehdään huoltotöitä, jonka aikana ostaminen verkkokaupasta ei valitettavasti onnistu. Huoltotöiden aikana voi silti selailla tuotteita tai tarkistaa vaikkapa myymälän yhteystiedot. Sokos.fi on taas normaalisti käytössä viimeistään keskiviikkona. Pahoittelemme häiriötä!
{}

Kynsienhoitoaineet (54 kpl)

Mavala Gel Finish Top Coat päällyslakka 10 ml

Mavala Gel Finish Top Coat päällyslak...

11,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Gel Finish Top Coat on läpikuultava, koostumukseltaan geelimäinen päällyslakka, joka tekee täyteläisen, kiiltävän ja kupumaisen sileän lopputuloksen. Lisäksi se muodostaa kynnelle manikyyriä suojaavan kalvon, joka estää kynsilakkaa lohkeilemasta ennenaikaisesti. Lopputuloksena sileä ja täyteläinen kynsi täydellisen geelimäisen lakkauksen tyyliin, ilman UV-lamppua! Geelimäinen päällyslakka. Levitä joko suoraan kynnelle (tai aluslakan päälle) tai viimeisen värilakkakerroksen päälle antamaan lakkaukselle täyteläisyyttä ja superkiiltoa. Täydellisen sileän ja kiiltävän lopputuloksen aikaansaamiseksi anna jokaisen lakkakerroksen kuivua.

4,3333 / 5
Sally Hansen Complete Care 7in1 kynsienhoitotuote 13,3 ml

Sally Hansen Complete Care 7in1 kynsi...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Complete Care 7-in-1 Nail Treatment korjaa kuivia ja hauraita kynsiä saaden ne silminnähden terveemmiksi ja kauniimmiksi. Vain kolmen päivän jälkeen kynnet näyttävät kiiltävämmiltä, vahvemmilta, kosteutetuilta, kirkkaammilta ja tasaisemmilta. Yksinoikeudella patentoitu koostumus, joka sisältää avokadoöljyä, merisuolaa, granaattiomenauutetta ja kalsiumia, suojaa ja ravitsee kynsiä välittömästi. Hoitolakka levittyy tasaisesti ja kuivuu nopeasti tasaiseksi ja kovaksi. Tätä monipuolista hoitotuotetta voidaan käyttää yksinään tai yhdessä värilakan alla aluslakkana tai päällä suojaavana päällyslakkana. Yksinään käytettynä levitä kaksi kerrosta puhtaille, kuiville kynsille.

Essie Gel Couture Top Coat päällyslakka 13,5 ml

Essie Gel Couture Top Coat päällyslak...

11,90 (14,40)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vallankumouksellinen, kestävä geelikoostumus ja erityismuotoiltu sivellin takaavat ammattimaisen ja pitkäkestoisen lopputuloksen. Geelipäällyslakka sinetöi gel couture -värin kynsiisi ja tuo kiiltoa.
2 helppoa vaihetta! Vaihe 1: levitä kaksi kerrosta gel couture –värilakkaa. Vaihe 2: levitä kerros gel couture –päällyslakkaa. Kestää jopa 12 päivää* - ilman UV-lamppua!

*106 naisen itsearviointi, kun päällyslakkaa lisättiin joka toinen päivä.

Trind Keratin Restorer keratiini balsami 9 ml

Trind Keratin Restorer keratiini bals...

15,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Keratiini balsami paksuntaa kynttä vahvistamalla kynnen omaa keratiinia. Balsami samalla kosteuttaa ja ravitsee kynttä tehden siitä joustavan ja vahvemman.

Tuoteinfo:

Levitä balsamia puhtaalle kynnelle ja anna imeytyä n. 1 minuutti. Hiero sitten loput kynteen niin että kynnen pinnasta tulee kuiva. Parhaan tuloksen saat levittämällä päälle vielä Trind Keratin Protector suojalakan.

5,0 / 5
Mavala Nailactan -ravitseva kynsivoide

Mavala Nailactan -ravitseva kynsivoide

16,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ravitseva kynsivoide kuiville, hauraille ja lohkeileville kynsille. Nailactan ehkäisee kynsien kuivumista ja palauttaa niiden elastisuuden vahvistaen kynsiä. Nailactan sisältää muun muassa aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja, jotka imeytyvät välittömästi kynsiaiheeseen ja parantavat kynnen kuntoa. Nailactan ehkäisee tehokkaasti kynnen kellastumista ja edistää sen pituuskasvua. Kynnet saavat jälleen terveen, kauniin kiillon.

Tuoteinfo:

Levitä Nailactan –kynsivoidetta kuuriluontoisesti joka ilta puhtaalle kynnelle, erityisesti kynnen tyveen, hieroen voidetta kevyesti kynsinauhoihin päin. Anna vaikuttaa yön yli.

Mavala Mava -Flex Serum for nails -seerumi 10 ml

Mavala Mava -Flex Serum for nails -se...

Kynnet voivat olla hyvin kuivat, kovat ja hauraat ulkoisten kuivattavien tekijöiden vuoksi. Esim. altistuminen pesuaineille, veden kanssa työskentely, auringon pitkäaikainen vaikutus, kuiva sisäilma yms. tai sisäisten tekijöiden takia esim. ikä, ruokavalio ja perintötekijät. Tehoseerumin avulla saadaan kynsilevyille optimaalinen kosteustasapaino. Tehoseerumi kosteuttaa ja vahvistaa kynsiä sekä ylläpitää niiden joustavuutta. Se myös lujittaa sellaisten kynsien rakennetta, jotka ovat hyvin hauraat tai kärsineet erilaisista kuivattavista tuotteista tai muista ulkoisista tekijöistä.

Tuoteinfo:

Levitä seerumia puhtaalle kynnelle. Hiero tuotetta huolellisesti koko kynnen alueelle ja anna sen imeytyä. Ennen manikyyrin jatkamista poista ylimääräinen seerumi kynsiltä kasvopaperilla. Seerumia voi käyttää 1-2 kertaa viikossa puhtaille kynsille, ihanteellisimmin iltaisin ennen nukkumaanmenoa, jolloin se saa vaikuttaa perusteellisesti yön ajan.

Vain myymälässä
Mavala Manikyyritarrat

Mavala Manikyyritarrat

6,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kätevät kynsitarrat ranskalaista manikyyria varten. Pakkaus sisältää 120 tarraa.

Tuoteinfo:

Ranskalaisen manikyyrin tarrat. Kiinnitä tarra sopivalle etäisyydelle kynnenkärjestä. Lisää kynnen kärkeen valkoista kynsilakkaa. Ota tarra pois. Viimeistele vielä pastellilakalla ja päällyslakalla.

3,0 / 5
Mavala Mava-White -kynnen optinen kirkastaja 10 ml

Mavala Mava-White -kynnen optinen kir...

13,70
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lakkamainen tuote, joka optisesti vaalentaa kynnen värjäytymät. Antaa kynnelle luonnollisen terveen ulkonäön ja auttaa säilyttämään värilakkauksen oikean sävyn.

Tuoteinfo:

Voi käyttää sellaisenaan luonnollisen pinnan saamiseksi, alus- ja päällyslakan kanssa kiiltävän pinnan saamiseksi tai aluslakkauksen ja kynsilakkauksen välissä.

5,0 / 5
Mavala Mavapen -kynsinauhakynä 4,5 ml

Mavala Mavapen -kynsinauhakynä 4,5 ml

14,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Huopakärkinen kynsinauhakynä päivittäiseen käyttöön. Ravitsevat kasviöljyt hoitavat ja pehmittävät kynsinauhoja estäen niiden kuivumisen. Tuote, joka tekee kynsinauhojen hoidon todella helpoksi.

Tuoteinfo:

Levitä öljy kynän huopakärjellä kynsinauhoille. Tarvittaessa voit kevyesti työntää kynsinauhoja irti kynnen pinnasta kynän kärjellä. Puhdista kynnen pinta ennen lakkausta.

4,6667 / 5
Mavala Stop lakka 5 ml

Mavala Stop lakka 5 ml

Kynsien pureskelu on tapa, josta on vaikea päästä eroon. Mavala on kehittänyt aikuisille ja lapsille sopivan Mavala Stopin. Se on täysin vaaraton kynsilakkamainen tuote, jonka karvas maku saa välittömästi lopettamaan kynsien pureskelun. Tuotetta ei suositella alle 3-vuotiaille.

Tuoteinfo:

Kynsilakkamainen tuote, joka estää kynsien pureskelua. Levitä Mavala Stopia koko kynnelle illalla ennen nukkumaan menoa. Anna kuivua minuutin ajan. Toista käsittely joka toinen päivä, kunnes kynsien pureskelu on loppunut.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Mavala Nail Shield -kynnenlujittaja 20 ml

Mavala Nail Shield -kynnenlujittaja 2...

Kaksivaiheinen kynnenlujittaja heikoille, ohuille ja pehmeille kynsille. Kahden tuotteen yhdistelmä, joka muodostaa mekaanisen suojan kynsille niiden kasvuvaiheessa. TUOTE 1: Nailonkuituvahvistaja (10 ml) muodostaa verkon kynnen pinnalle. Verkko tukee kynttä sen kasvuvaiheessa. TUOTE 2: Tasoittaja (10 ml), joka tasoittaa kynnen pinnan.

Tuoteinfo:

Levitä kerros nailonkuituvahvistajaa kynnelle ja anna kuivua. Levitä kerros tasoittajaa kynnelle. Lisää toinen kerros tarvittaessa. Anna jokaisen kerroksen kuivua rauhassa ennen uuden levittämistä.

Vain myymälässä
Mavala Nail White Crayon -valkokynä

Mavala Nail White Crayon -valkokynä

6,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Viimeinen silaus luonnolliseen manikyyriin. Antaa kynsille huolitellun siistin vaikutelman. Sopii erinomaisesti myös lakkaamattomille kynsille ”valkaisemaan” kynnen kärkeä.

Tuoteinfo:

Kostuta valkokynän kärki ja väritä sillä kevyesti kynnen kärjen alapinta. Viimeistele levittämällä kynnelle Colorfix –päällyslakka.

Mavala -kaksivaikutteinen aluslakka 3,5 ml

Mavala -kaksivaikutteinen aluslakka 3...

11,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kaksivaikutteinen aluslakka, joka suojaa kynttä värilakan pigmenteiltä ja kiinnittää värilakan tiiviisti kynteen. Kaksinkertaistaa kynsilakan kestoajan. 002:n ansiosta kynsi ”hengittää” ja säilyttää elastisuutensa. Suositellaan erityisesti niille, joilla on ongelmia värilakan pysyvyyden kanssa. 002-aluslakka jättää kynnelle hieman tahmean pinnan, joten värittömän lakan tai päällyslakan käyttö sen jälkeen on suositeltavaa.

Tuoteinfo:

Levitä 002 -aluslakkakerros puhdistetulle kynnelle. Anna kuivua hetki, minkä jälkeen levitä kynnelle MAVALA värilakka sekä MAVALA päällyslakka.

Mavala Colorfix -päällyslakka 10 ml

Mavala Colorfix -päällyslakka 10 ml

11,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Akryylivahvisteinen päällyslakka, joka suojaa lakkausta sekä viimeistelee sen upealla kiillolla. Pidentää kynsilakan kestoa ja estää kynsilakan lohkeilua ja kulumista. Akryylin ansiosta päällyslakka jättää kynnelle kovan, mutta samalla joustavan suojakerroksen.

Tuoteinfo:

Kun värilakka on kuivunut, levitä kerros Colorfix-päällyslakkaa koko kynnelle. Lisää Colorfix-päällyslakkaa joka toinen päivä säilyttääksesi kynsilakan kiillon ja lisätäksesi lakkauksen kestoa.

Mavala Cuticle Cream kynsinauhavoide 15 ml

Mavala Cuticle Cream kynsinauhavoide...

8,70
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hoitava ja pehmittävä tuote päivittäiseen käyttöön kuiville kynsinauhoille. Ylläpitää kynsinauhojen joustavuutta estäen niiden kuivumisen ja repeilemisen. Hoidetut kynsinauhat antavat kynnelle huolitellun ja kauniin kehyksen.

Tuoteinfo:

Hiero pieni määrä kynsinauhavoidetta kynsinauhoille ja kynnen tyveen iltaisin. Anna imeytyä. Puhdista kynnen pinta huolellisesti ennen lakkausta.

4,2 / 5
Mavala Cuticle Remover -kynsinauhavesi 10 ml

Mavala Cuticle Remover -kynsinauhaves...

9,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Auttaa pitämään kynnet ja kynsinauhat hyvin hoidetun ja huolitellun näköisinä. Irrottaa kiinni kasvanee kynsinauhat ja kuolleen solukon kynnen pinnalta. Puhdistaa kynnen pinnan nopeasti ja hellävaraisesti. HUOM! Cuticle Remover sisältää emäksisiä ainesosia. Varo aineen joutumista silmiin. Älä levitä tulehtuneelle tai ärtyneelle iholle. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Tuoteinfo:

Levitä kynsinauhavettä puhtaalle kynnelle ja kynsinauhalle kerran viikossa. Anna vaikuttaa minuutin ajan ja rullaa kynsinauhoja hellävaroen manikyyritikulla, jossa on vanua. Huuhtele ja kuivaa kynnet.

3,0 / 5
Mavala Mavadry -pikakuivattaja 10 ml

Mavala Mavadry -pikakuivattaja 10 ml

11,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kuivattaa lakkauksen hetkessä kosketuskuivaksi ja viimeistelee sen upealla kiillolla. Suojaa lakkausta ja syventää sen väriä.

Tuoteinfo:

Levitä MAVALA värilakan päälle kerros MAVALA päällyslakkaa ja lisää kerros Mavadry –pikakuivattajaa. Anna kuivua minuutin ajan, minkä jälkeen lakkaus on kosketuskuiva.

5,0 / 5
Mavala Thinner -ohennusaine 10 ml

Mavala Thinner -ohennusaine 10 ml

Ohentaa paksuuntuneen kynsilakan vahingoittamatta sen koostumusta. Ohuiden lakkakerrosten levittäminen onnistuu taas helposti. Tuotteen annostelu on helppoa annostelukorkin ansiosta.

Tuoteinfo:

Kynsilakan ohennusaine. Tiputa 3-6 tippaa Thinneriä 5 ml:n kynsilakkapulloon. Pyöritä kynsilakkapulloa muutaman kerran käsien välissä. Anna kynsilakan asettua noin 20 minuuttia ennen lakkausta.

4,5 / 5
Vain myymälässä
Sally Hansen Miracle Cure ongelmakynsien vahvistaja 13,3 ml

Sally Hansen Miracle Cure ongelmakyns...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ongelmakynsien vahvistaja, joka on ihanteellinen lohkeileville, katkeileville, liuskoittuville ja kuiville kynsille. Lopputuloksena vahvemmat, terveet, tasaisemmat ja joustavammat kynnet. Ainutlaatuinen kynsiä hoitava mikromineraalikoostumus tasoittaa kynsien epätasaisuuksia, vahvistaa ja lujittaa kynsiä. Estää välittömästi lohkeilua ja kiinnittää kynsilevyt toisiinsa. Luonnonproteiinit ja tehokkaat antioksidantit auttavat vahvistamaan kynsiä.

{}
Sivun alkuun