hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Sähköhammasharjat (26 kpl)

Oral-B Genius 8000 sähköhammasharja

Oral-B Genius 8000 sähköhammasharja

199,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uusi älykäs hammasharja. Oral-B 3D-puhdistusjärjestelmä värähtelee, pyörii ja sykkii poistaen jopa 100 % enemmän plakkia kuin tavallinen käsikäyttöinen hammasharja. Oral-B -hammasharja tarjoaa viisi toimintoa: päivittäinen puhdistus näkyvällä paineentunnistimella, ikenien hoito, hellävarainen, valkaisu ja Pro-Clean. Harjassa on näkyvä paineentunnistin, joka varoittaa, jos harjauksen yhteydessä käytetään suositeltua enemmän painetta. Position Detection -ominaisuus auttaa harjaamaan eri alueita riittävän kauan, jotta mikään alue ei jäisi käsittelemättä. Personoitava monivärinen Smartring. Oral-b sovellus tukee harjaustasi ja kertoo sinulle tietoa harjauksestasi. Yhteensopiva kaikkien Oral-B harjaspäiden kanssa (poikkeuksena Sonic).

Oral-B Vitality Kids Star Wars 4kpl vaihtoharja

Oral-B Vitality Kids Star Wars 4kpl v...

19,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Oral-B Stages Power -vaihtoharja on muotoiltu erityisesti lasten tarpeisiin. Lapset voivat nauttia sähköhammasharjan eduista ja pitää samalla hauskaa suosikkihahmojensa kanssa.Ympäröi jokaisen hampaan ja antaa perusteellisen puhdistuksen.Ulottuu hampaiden väleihin.Puhdistaa yhtä hellävaraisesti kuin tavallinen, käsikäyttöinen hammasharja. Star Wars teema. 4 kappaleen vaihtoharja.

Oral-B Smartseries 4000 sähköhammasharja

Oral-B Smartseries 4000 sähköhammasharja

129,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Oral-B 3D-puhdistusjärjestelmä värähtelee, pyörii ja sykkii poistaen jopa 100 % enemmän plakkia kuin tavallinen käsikäyttöinen hammasharja. Oral-B -hammasharja tarjoaa kolme toimintoa: päivittäinen puhdistus näkyvällä paineentunnistimella, ikenien hoito, hellävarainen. Harjassa on näkyvä paineentunnistin, joka varoittaa, jos harjauksen yhteydessä käytetään suositeltua enemmän painetta. Sisältää älykkään Bluetooth-teknologian, joka seuraa tuloksiasi, räätälöi harjauskokemuksesi ja tekee harjaamisesta mielekkäämpää. Yhteensopiva kaikkien Oral-B harjaspäiden kanssa (poikkeuksena Sonic).

Oral-B Smartseries 5000 sähköhammasharja

Oral-B Smartseries 5000 sähköhammasharja

149,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Oral-B 3D-puhdistusjärjestelmä värähtelee, pyörii ja sykkii poistaen jopa 100 % enemmän plakkia kuin tavallinen käsikäyttöinen hammasharja. Oral-B -hammasharja tarjoaa neljä toimintoa: päivittäinen puhdistus näkyvällä paineentunnistimella, ikenien hoito, hellävarainen, valkaisu. Harjassa on näkyvä paineentunnistin, joka varoittaa, jos harjauksen yhteydessä käytetään suositeltua enemmän painetta. Sisältää älykkään Bluetooth-teknologian, joka seuraa tuloksiasi, räätälöi harjauskokemuksesi ja tekee harjaamisesta mielekkäämpää. Yhteensopiva kaikkien Oral-B harjaspäiden kanssa (poikkeuksena Sonic).

Oral-B Vitality Kids Star Wars sähköhammasharja

Oral-B Vitality Kids Star Wars sähköh...

22,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Auttaa lapsia harjaamaan hampaita tehokkaammin. 7,600 hellävaraista edestakaista liikettä minuutissa poistavat tehokkaasti plakkia. Ergonominen muotoilu helpottaa käyttöä, jopa märkänä. Pieni harjaspää on suunniteltu erityisesti lapsille. Ergonominen muotoilu (mukava pitää kädessä myös märkänä). Ladattava, helpottaa jokapäiväistä käyttöä. Pakkaukseen sisältyy 1 Kids-harja.

Oral-B CrossAction vaihtoharja 4+1 kpl

Oral-B CrossAction vaihtoharja 4+1 kpl

22,95
Verkkokaupassa

Oral-B CrossAction vaihtoharjan ainutlaatuiset harjakset ulottuvat syvälle hammasväleihin poistaen plakkia ja jättäen koko suuhun puhtaamman tunteen kuin tavallisella hammasharjalla harjattaessa. Suuri harjastiheys takaa tehokkaan, mutta hellävaraisen puhdistuksen. Yhteensopiva kaikkien Oral-B:n ladattavien hammasharjojen kanssa Oral-B Sonic -hammasharjoja lukuunottamatta.

4 / 5
Oral-B Kids Frozen vaihtoharja 4kpl

Oral-B Kids Frozen vaihtoharja 4kpl

Oral-B Stages Frozen -harjakset ja harjaspään koko sopivat pieneen suuhun. Harjaspäät ovat hammashuollon ammattilaisten käyttämien välineiden ylivoimaisen puhdistustehon innoittamia. Kaikissa harjaspäissä on Frozen -hahmoja, joista lapsesi varmasti pitää. Pakkaus sisältää 4 vaihtoharjaa. Ei tarkoitettu alle 3-vuotiaille.

Vain myymälässä
Oral-B Vitality Kids Frozen sähköhammasharja

Oral-B Vitality Kids Frozen sähköhamm...

Lasten Oral-B Kids -sähköhammasharja Frozen-teemalla auttaa lapsia harjaamaan pidempään ja paremmin. Harjan 7 600 edestakaisin pyörivää liikettä minuutissa poistaa plakkia paremmin verrattuna käsikäyttöiseen hammasharjaan. Erityisen pehmeä ja pienikokoinen harjaspää on tehty lasten pieniä suita varten ja on hellävarainen hampaille ja ikenille. Ei tarkoitettu alle 3-vuotiaille.

Vain myymälässä
Oral-B Ap950tx Kids Lasten Sähköhammasharja

Oral-B Ap950tx Kids Lasten Sähköhamma...

45,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erityisesti lapsia varten suunniteltu pieni harjaspää sekä pehmeä varren tartuntapinta. Erityisen pehmeät harjakset ovat hellävaraiset hampaille ja ikenille. Korotetut siniset harjakset on muotoiltu puhdistamaan purupinnat. Ajastin, joka soittaa satunnaisesti yhden 16:sta sävelmästä minuutin harjaamisen jälkeen. Helppkäyttöinen harjateline, jossa hauska kuva.

5 / 5
Oral-B PRO5000 sähköhammasharja

Oral-B PRO5000 sähköhammasharja

149,00
Verkkokaupassa

Oral-B PRO 5000 SmartSeries -ladattava sähköhammasharja on lajissaan maailman ensimmäinen sähköhammasharja, jossa on Bluetooth. Bluetooth luo yhteyden Oral-B App -sovellukseen ja neuvoo hampaiden harjauksessa reaaliajassa. Hammaslääkärisi voi muuttaa ohjeistusta. Saat myös kohdennettua hoitoa henkilökohtaiset suun terveyteen liittyvät tarpeet huomioivan ja yksilöllisen opastuksen avulla. Hammashoidon ammattikäyttöön tarkoitettujen hammashoitovälineiden innoittaman CrossAction-harjaspään 16 asteen kulmaan asetetut harjakset ympäröivät jokaisen hampaan ja 3D-puhdistus värähtelee, pyörii ja sykkii (8.800 värähdystä ja 40.000 pyörivää/sykkivää liikettä min.) hajottaen ja poistaen jopa 100 % enemmän plakkia kuin tavallinen käsikäyttöinen hammasharja.

Paineentunnistimen valo syttyy, jos harjaat liian kovalla paineella ja estää haitallisen liian kovan harjauksen. Neljä toimintoa: päivittäinen puhdistus, ikenien hoito, hellävarainen ja valkaisu. Ajastintoiminto auttaa harjaamaan hampaita hammaslääkäreiden suositteleman kahden minuutin ajan. Tämän kaiken tarjoaa Oral-B, maailmanlaajuisesti hammaslääkäreiden eniten käyttämä tuotemerkki. Pakkaus sisältää: 1 ladattava sähköhammasharjan varsi, 1 CrossAction-harjaspää, 1 3DWhite-harjaspää, 1 Sensitive-harjaspää, 1 sähköhammasharjan latausasema, jossa on harjaspäiden säilytyskotelo sekä matkakotelo.

Oral-B CrossAction vaihtoharja 3 kpl

Oral-B CrossAction vaihtoharja 3 kpl

22,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Oral-B CrossAction -vaihtoharjan ainutlaatuiset harjakset ulottuvat syvälle hammasväleihin poistaen plakkia ja jättäen koko suuhun puhtaamman tunteen kuin tavallisella hammasharjalla harjattaessa. Suuri harjastiheys takaa tehokkaan, mutta hellävaraisen puhdistuksen. Yhteensopiva kaikkien Oral-B:n ladattavien hammasharjojen kanssa Oral-B Sonic -hammasharjoja lukuunottamatta.

4 / 5
Oral-B PRO2000 sähköhammasharja

Oral-B PRO2000 sähköhammasharja

99,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Oral-B PRO2000 -mallissa on kaksi tuoteominaisuutta: päivittäinen puhdistus ja ikenien hoito. Hammasharjasta kuuluu lyhyt merkkiääni 30 sekunnin välein ja pidempi merkkiääni, kun suositeltu kahden minuutin harjausaika on tullut täyteen. Paineentunnistimen merkkivalo syttyy, jos harjaa painetaan liian kovaa. Pakkauksen sisältö: ladattava runko-osa, latausasema ja 1 CrossAction-harjaspää. 8 800 värähtelevää ja 40 000 sykkivää harjausliikettä minuutissa.

4 / 5
Oral-B Vitality Kids Sähköhammasharja

Oral-B Vitality Kids Sähköhammasharja

26,95
Verkkokaupassa

2D-toiminen lasten sähköhammasharja. Harjassa ajastin, jonka avulla on helppo noudattaa hammaslääkärien suosittelemaa 2 minuutin harjausaikaa. Harjan edistynyt puhdistustekniikkaa ympäröi jokaisen hampaan ja poistaa plakin antaen puhtaan tunteen ja edistäen ikenien terveyttä.

Sivun alkuun