Hiustenkuivaajat

Hiustenkuivaajat (15 kpl)

29,95
Verkkokaupassa

Tehokasta hiustenkuivausta! Remington Pro Dry hiustenkuivaimessa on 2000W tehoa! Keraaminen vastus takaa tasaisen lämmön. Voit valita juuri sinulle sopivan lämpötilan ja nopeuden 3 vaihtoehdosta. Viileäpuhalluksella kiinnität kampauksesi. Mukana ilmankeskitin silkkisen sileän hiustyylin muotoiluun. Irrotettava, helposti puhdistettava takaritilä on helppo pitää puhtaana. Ripustuskoukku helpottaa säilyttämistä. 1,8 metrin johto. 2 vuoden takuu.

59,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ylellinen Silk-tuotesarjan hiustenkuivain, jossa on korkean suorituskyvyn omaava ammattimainen AC-moottori. Erittäin nopea ja tehokas, 2400W ja 140 km/h puhallusteho. Hiustenkuivaimen ionigeneraattori vähentää hiusten sähköisyyttä ja lisää niihin kiiltoa. Kuivaimen ritiläosassa on aitoa silkkiä sisältävä keraaminen pinnoite. 3 lämpötilaa & 3 nopeusasetusta. Turboasetuksen avulla saat 10% lisää tehoa nopeaan kuivaamiseen. Kylmäpuhalluksella kiinnität kampauksesi. Diffuusorin avulla luot tuuheutta hiuksiisi ja korostat luonnonkiharaa. Ilmankeskittimen avulla luot silkkisen sileän hiustyylin. 3 m pitkä johto. 5 vuoden takuu + 1 vuosi rekisteröitymällä

295,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

ghd platinum®-muotoilurauta upeassa limited edition sävyssä. Uudenlainen mutoilu takaa entistä tarkemman muotoilutuloksen. Platinum-muotoiluraudassa on patentoitu tri zone®-teknologia ja tarkan ja hellävaraisen lopputuloksen saavuttamiseksi kummassakin lämpölevyssä on kolme lämpösensoria. Hellempi vaihtoehto myös värjätyille tai huonokuntoisille hiuksille, sillä suoristus ja kihartaminen on nopeaa. Rauta lämpenee 180 asteeseen muutamassa sekunnissa. Lisäksi se sammuu automaattisesti jos sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin. Johdon pituus 2,7 m. Takuu 2 vuotta. Limited edition-lahjasettiin kuuluu muotoiluraudan lisäksi lämpöä kestävä säilytyspussi sekä kaksi NAILS INC®-kynsilakkaa jotka on suunniteltu ghd copper luxe-kokoelmaan.

210,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

ghd curve® creative wave wand -kiharruspuikolla voit luoda kestävää, luonnollisen näköistä kiharaa ja rentoa lainetta helposti. Lahjapakkaukseen kuuluu lisäksi lämpöä kestävä säilytyspussi sekä NAILS INC®-kynsilakka. Patentoidun tri zone®-teknologian ansiosta puikko lämpenee kauttaaltaan optimaaliseen lämpötilaan, ollen samalla hellävarainen ja tehokas hiuksille. Uniikin muotoilunsa ansiosta puikolla pystyy luomaan monipuolisesti erilaisia tyylejä. Varresta halkaisija on 28 mm, kärjestä 23 mm. Pidikkeen ansiosta puikon saa nojaamaan alustaa vasten. Keraaminen pinnoite. Menee lepotilaan automaattisesti, mikäli puikkoa ei ole käytetty 30 minuuttiin. 2 vuoden takuu.

79,00
Verkkokaupassa

Matkusta kevyesti uuden ghd flight® copper luxe -lahjasetin avulla. Matkakokoisen föönin lisäksi settiin kuuluu käytännöllinen kuljetuspussi. Tehokkaan 1200W-moottorin, taitettavan rungon ja ilmavirtaa suuntaavan, irrotettavan suuttimen ansiosta matkafööni on todellinen reissaajan unelma. Kaksi voimakkuuta sekä kylmäilmapuhallus. Upeista hiuksista ei tarvitse enää tinkiä matkoillakaan! Johdon pituus 1,8 m. 1 vuoden takuu.

169,00
Verkkokaupassa

ghd:n suosittu air®-hiustenkuivaaja saatavilla rajoitetun ajan upeassa copper luxe-värissä. Salonkilaatuinen, tehokas hiustenkuivaaja on varustettu huippulaadukka 2100WAC-moottorilla joka tuottaa tehokkaan ilmavirran ja kuivattaa hiuksesi nopeasti. Ionisoiva teknologia vähentää hiusten pörröisyyttä joten saat kiiltävän, salonkitasoisen lopputuloksen nopeasti. Kaksi nopeus- ja kaksi lämpötilavaihtoehtoa sekä kylmäilmapuhallus. Irrotettava, ilmavirtaa keskittävä suutin. Ergonominen muotoilu, joka soveltuu sekä oikea- että vasenkätisille. Johto 3 m. 2 vuoden takuu.