hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Hiustenkuivaajat (8 kpl)

Remington D6090 Colour Protect Hiustenkuivain

Remington D6090 Colour Protect Hiuste...

29,95 (39,95)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hiustenkuivain joka pidentää hiusvärin kestoa! Pitää värin kauniina pidempään ja vähentää värin haalistumista. Ainutlaatuinen väriä suojaava keraaminen Colour Protect- ritilä. Lämmetessään luovuttaaa hiuksiin mikrohoitoaineita, jotka suojaavat hiusväriä haalistumasta. Tehoaineet myös suojaavat hiuksia ulkoiselta kosteudelta ja ilman epäpuhtauksilta.

• Suojaa hiusväriä haalistumasta ja pidentää värin kestoa
• Tehokas , 2200 W
• Ionisointi lisää kiiltoa ja vähentää sähköisyyttä
• 3 lämpötilaa / 2 nopeutta
• Viileäpuhallus
• Föönisuutin
• Irrotettava ja helposti puhdistettava takasäleikkö
• Ripustuskenkki
• 1,8 m johto
• 2 vuoden takuu

Bosch Style to Go PHD1151 hiustenkuivain

Bosch Style to Go PHD1151 hiustenkuivain

19,95 (24,95)
Verkkokaupassa

Bosch hiustenkuivain Style to Go PHD1151. Teho 1200 W. Kompakti muotoilu: täydellinen paljon matkustavalle. Valintakytkin puhallukselle ja lämpötilalle. Muotoilusuutin tarkempaan hiusten muotoiluun. Tilaa säästävä, taitettava kahva. Jännite vaihdettavissa (110/230 V). Metalliverkosta tehty ilmaritilä suojaa hiuksia takuilta ja vaurioittumiselta. Liitäntäkaapelin pituus 1,8 m. Ripustuslenkki.

Wella Professionals Sahira Light Dryer hiustenkuivan

Wella Professionals Sahira Light Drye...

Ammattilaisten käyttöön tarkoitettu kevyt hiustenkuivain (440g) ei rasita rannetta eikä käsivartta. Tehokas 1200W voima, mutta silti hyvin hiljainen. Kaksi säätöä tehokkuudessa ja kaksi säätöä lämmössä. Viileän ilman säädin poistaa lopuksi hiuksen karhean pinnan. Takuu 2 v. Kuluvat osat eivät kuulu takuun piiriin.

Vain myymälässä
Remington D8700 PROtect hiustenkuivain

Remington D8700 PROtect hiustenkuivain

59,95
Verkkokaupassa

Enemmän suojaa hiuksille. Täydellinen lopputulos! Ainutlaatuinen ThermoCare – teknologia kuivaa hiukset nopeasti ja hellävaraisesti, matalammalla lämpötilalla.
Hiustenkuivaimen suutinosassa olevaan renkaaseen on valmistusvaiheessa imeytetty tehoaineita mm. keratiinia, sekä Argan- ja Macadamiaöljyä. Tehoaineeet imeytyvät hiuksiin tehden niistä kauniin kiiltävät.

PROtect hiustenkuivaimella saat 2400 W:n suorituskyvyn 2100 W:n moottorista – tehokasta ja nopeaa! Erittäin kestävä moottori, jopa 2 x pidempi-ikäinen kuin normaalit DC-hiustenkuivaimet. Ionisointi lisää kiiltoa, vähentää sähköisyyttä ja silottaa hiuksen pintaa.

3 lämpötilaa / 2 puhallusnopeutta. Hiustenkuivaimessa on myös kylmäpuhallus, jolla voi viimeistellä lopputuloksen. Kapealla ilmankeskittimellä luo helposti sileät hiustyylit, diffuusorilla voi korostaa luonnonkiharaa hiusta, tai luoda tuuheutta ja volyymia. Irrotettava takaritilä on helppo puhdistaa. 1,8 metrin johto. 5 vuoden takuu.

4 / 5
Remington D3015 - Power Volume 2000 hiustenkuivain

Remington D3015 - Power Volume 2000 h...

24,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tehokas ja kestävä hiustenkuivain. Ionisointi lisää hiuksiin kiiltoa ja vähentää sähköisyyttä. 2000 watin teho, keraaminen/ionisoiva lämpövastus, 3 lämpötilaa/2 nopeutta, ilmankeskitin ja diffuusori. Nyt voit olla yhtä ystävällinen ympäristölle kuin olet hiuksillesikin! Laitteessa on Eco Setting -asetus, niin että voit säästä energiaa, aina kun kuivaat hiuksiasi.

4 / 5
Remington D2400 matkahiustenkuivain

Remington D2400 matkahiustenkuivain

19,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tämä kevyt, pieni matkakuivaaja on täydellinen kumppani, kun haluat upean kuivaustuloksen myös liikkeellä ollessasi. Se on helppokäyttöinen, kahden lämpötila-asetuksen kuivaaja. Taittuvan kahvaosan ansiosta sitä voi säilyttää pienessäkin tilassa.- 1400 W matkakuivaaja - Automaattinen jännitteenvaihto - Taittuvan kahvaosan ansiosta vie vain vähän tilaa - 2 lämpötila-/nopeusasetusta - Ilmankeskitin - Ripustuslenkki

Tuoteinfo:

Tämä kevyt, pieni matkakuivaaja on täydellinen kumppani, kun haluat upean kuivaustuloksen myös liikkeellä ollessasi. Se on helppokäyttöinen, kahden lämpötila - asetuksen kuivaaja. Taittuvan kahvaosan ansiosta sitä voi säilyttää pienessäkin tilassa.

4 / 5
Sivun alkuun