Hiustenkuivaajat

Hiustenkuivaajat (14 kpl)

16,90 (24,95)
Verkkokaupassa

Bosch hiustenkuivain Style to Go PHD1151. Teho 1200 W. Kompakti muotoilu: täydellinen paljon matkustavalle. Valintakytkin puhallukselle ja lämpötilalle. Muotoilusuutin tarkempaan hiusten muotoiluun. Tilaa säästävä, taitettava kahva. Jännite vaihdettavissa (110/230 V). Metalliverkosta tehty ilmaritilä suojaa hiuksia takuilta ja vaurioittumiselta. Liitäntäkaapelin pituus 1,8 m. Ripustuslenkki.

3.0 / 5

24 tuntia kestävä föönaustulos kuin kampaajan jäljiltä! PROluxe-hiustenkuivaajan ansiosta hiuksesi ovat kuivauksen jälkeen sähköttömät ja ennennäkemättömät sileät. Ammattimainen, tehokas 2400 W:n AC-moottori ja OPTIheat-teknologia toimivat yhdessä taaten nopean kuivauksen ja kestävän lookin. Upea muotoilu ja laitteen helmenhohtoinen valkoinen väri ruusukultakorostuksin antavat häivähdyksen luksusta muotoilurutiineihisi. Päivän ensihetkistä seuraavaan aamun asti voit luottaa siihen, että muotoilemasi hiustyyli kestää ja kestää...
OPTIheat-teknologian ja ainutlaatuisen Style Shot -ominaisuuden ansiosta PROluxe-kuivain käyttää lämpöä älykkäästi muotoillakseen, muokatakseen ja lukitakseen tyylisi. Eksklusiivinen, erityismuotoiltu ilmankeskitin parantaa puhallusilmavirran ja lämmön kohdistustarkkuutta, niin että onnistut saavuttamaan helposti ammattimaisen föönaustuloksen. Lämmön kohdistaminen juuri sinne, missä sitä eniten tarvitaan, takaa tavoittelemasi volyymin ja muodon.
Hiusmuotoilu alkaa aina föönauksesta, ja sileän ja sähköttömän perustan luominen ennen hiusten kihartamista tai suoristamista on täydellisen hiuslookin edellytys. PROluxe-hiustenkuivaajan ionisointiominaisuus on avain sähköttömiin, sileisiin ja kiiltäviin hiuksiin. Se tarjoaa 90 % enemmän ioneja, jotka silottavat hiusten suomukerrosta, niin että hiukset näyttävät terveiltä ja täydellisesti muotoilluilta.

5.0 / 5
Vain myymälässä

29,95
Verkkokaupassa

Tehokasta hiustenkuivausta! Remington Pro Dry hiustenkuivaimessa on 2000W tehoa! Keraaminen vastus takaa tasaisen lämmön. Voit valita juuri sinulle sopivan lämpötilan ja nopeuden 3 vaihtoehdosta. Viileäpuhalluksella kiinnität kampauksesi. Mukana ilmankeskitin silkkisen sileän hiustyylin muotoiluun. Irrotettava, helposti puhdistettava takaritilä on helppo pitää puhtaana. Ripustuskoukku helpottaa säilyttämistä. 1,8 metrin johto. 2 vuoden takuu.

210,00
Verkkokaupassa

ghd curve® creative wave wand -kiharruspuikolla voit luoda kestävää, luonnollisen näköistä kiharaa ja rentoa lainetta helposti. Lahjapakkaukseen kuuluu lisäksi lämpöä kestävä säilytyspussi sekä NAILS INC®-kynsilakka. Patentoidun tri zone®-teknologian ansiosta puikko lämpenee kauttaaltaan optimaaliseen lämpötilaan, ollen samalla hellävarainen ja tehokas hiuksille. Uniikin muotoilunsa ansiosta puikolla pystyy luomaan monipuolisesti erilaisia tyylejä. Varresta halkaisija on 28 mm, kärjestä 23 mm. Pidikkeen ansiosta puikon saa nojaamaan alustaa vasten. Keraaminen pinnoite. Menee lepotilaan automaattisesti, mikäli puikkoa ei ole käytetty 30 minuuttiin. 2 vuoden takuu.

Ylellinen Silk-tuotesarjan hiustenkuivain, jossa on korkean suorituskyvyn omaava ammattimainen AC-moottori. Erittäin nopea ja tehokas, 2400W ja 140 km/h puhallusteho. Hiustenkuivaimen ionigeneraattori vähentää hiusten sähköisyyttä ja lisää niihin kiiltoa. Kuivaimen ritiläosassa on aitoa silkkiä sisältävä keraaminen pinnoite. 3 lämpötilaa & 3 nopeusasetusta. Turboasetuksen avulla saat 10% lisää tehoa nopeaan kuivaamiseen. Kylmäpuhalluksella kiinnität kampauksesi. Diffuusorin avulla luot tuuheutta hiuksiisi ja korostat luonnonkiharaa. Ilmankeskittimen avulla luot silkkisen sileän hiustyylin. 3 m pitkä johto. 5 vuoden takuu + 1 vuosi rekisteröitymällä

4.25 / 5
Vain myymälässä

295,00
Verkkokaupassa

ghd platinum®-muotoilurauta upeassa limited edition sävyssä. Uudenlainen mutoilu takaa entistä tarkemman muotoilutuloksen. Platinum-muotoiluraudassa on patentoitu tri zone®-teknologia ja tarkan ja hellävaraisen lopputuloksen saavuttamiseksi kummassakin lämpölevyssä on kolme lämpösensoria. Hellempi vaihtoehto myös värjätyille tai huonokuntoisille hiuksille, sillä suoristus ja kihartaminen on nopeaa. Rauta lämpenee 180 asteeseen muutamassa sekunnissa. Lisäksi se sammuu automaattisesti jos sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin. Johdon pituus 2,7 m. Takuu 2 vuotta. Limited edition-lahjasettiin kuuluu muotoiluraudan lisäksi lämpöä kestävä säilytyspussi sekä kaksi NAILS INC®-kynsilakkaa jotka on suunniteltu ghd copper luxe-kokoelmaan.

79,00
Verkkokaupassa

Matkusta kevyesti uuden ghd flight® copper luxe -lahjasetin avulla. Matkakokoisen föönin lisäksi settiin kuuluu käytännöllinen kuljetuspussi. Tehokkaan 1200W-moottorin, taitettavan rungon ja ilmavirtaa suuntaavan, irrotettavan suuttimen ansiosta matkafööni on todellinen reissaajan unelma. Kaksi voimakkuuta sekä kylmäilmapuhallus. Upeista hiuksista ei tarvitse enää tinkiä matkoillakaan! Johdon pituus 1,8 m. 1 vuoden takuu.

169,00
Verkkokaupassa

ghd:n suosittu air®-hiustenkuivaaja saatavilla rajoitetun ajan upeassa copper luxe-värissä. Salonkilaatuinen, tehokas hiustenkuivaaja on varustettu huippulaadukka 2100WAC-moottorilla joka tuottaa tehokkaan ilmavirran ja kuivattaa hiuksesi nopeasti. Ionisoiva teknologia vähentää hiusten pörröisyyttä joten saat kiiltävän, salonkitasoisen lopputuloksen nopeasti. Kaksi nopeus- ja kaksi lämpötilavaihtoehtoa sekä kylmäilmapuhallus. Irrotettava, ilmavirtaa keskittävä suutin. Ergonominen muotoilu, joka soveltuu sekä oikea- että vasenkätisille. Johto 3 m. 2 vuoden takuu.

5.0 / 5

199,00
Verkkokaupassa

ghd:n suosittu V gold classic®-muotoilurauta upeassa limited edition -sävyssä. Tehokkaalla muotoiluraudalla voit sekä suoristaa että kihartaa hiuksesi hellävaraisesti ja nopeasti. Voit luoda silkinsileitä, suoria kampauksia sekä upeita kihara- ja lainekampauksia. Keraamiset levyt. Rauta lämpenee 185 asteeseen muutamassa sekunnissa. Lisäksi se siirtyy automaattisesti lepotilaan, jos sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin. Laitteen ulkokuori ei lämpene joten sen voi halutessaan pakata mukaan heti käytön jälkeen. Johdon pituus 2,7 m. Muotoiluraudalle 2 vuoden takuu. Limited edition -lahjasetissä on klassikkomuotoiluraudan lisäksi saman copper luxe-sarjan lämpöä kestävä säilytyspussi sekä ghd:lle varta vasten suunniteltu NAILS INC®-kynsilakka.

3.6667 / 5

Hiustenkuivain joka pidentää hiusvärin kestoa! Pitää värin kauniina pidempään ja vähentää värin haalistumista. Ainutlaatuinen väriä suojaava keraaminen Colour Protect- ritilä. Lämmetessään luovuttaaa hiuksiin mikrohoitoaineita, jotka suojaavat hiusväriä haalistumasta. Tehoaineet myös suojaavat hiuksia ulkoiselta kosteudelta ja ilman epäpuhtauksilta.

• Suojaa hiusväriä haalistumasta ja pidentää värin kestoa
• Tehokas , 2200 W
• Ionisointi lisää kiiltoa ja vähentää sähköisyyttä
• 3 lämpötilaa / 2 nopeutta
• Viileäpuhallus
• Föönisuutin
• Irrotettava ja helposti puhdistettava takasäleikkö
• Ripustuskenkki
• 1,8 m johto
• 2 vuoden takuu

4.5 / 5
Vain myymälässä

Höyhenenkevyttä hiustenkuivausta! Kampaajat arvostavat kolmea asiaa hiustenkuivaimessa: sen tulee olla kevyt, hiljainen ja, mikä tärkeintä, nopea. PROAir Light on juuri tätä. AC-moottorilla varustettu hiustenkuivain, jossa on ammattimaiset ominaisuudet. Voit viedä kampaamokokemuksen omaan kylpyhuoneeseesi. Innovatiivinen ionigeneraattori tuottaa 90 % enemmän ioneja, mikä tarkoittaa sitä, että hiustenkuivauksen tuloksena saat lisää kiiltoa, sekä sileät ja sähköttömät hiukset. Asiantuntijamme kehittivät PROAir-kuivaajan 50 % hiljaisemmaksi*, jotta voit muotoilla rauhassa sen suurempaa melua pitämättä...
Remington PRO-Air Light hiustenkuivaimen muotoilun ansiosta kuivain on 25% kevyempi* on varustettu ammattimaisella, tehokkaalla ja pitkäikäisellä 2200W AC-moottorilla. Mukana on diffuusori ja kaksi ilmankeskitintä erilaisten hiustyylien luomiseen.

4.5 / 5
Vain myymälässä

Tämä kevyt, pieni matkakuivaaja on täydellinen kumppani, kun haluat upean kuivaustuloksen myös liikkeellä ollessasi. Se on helppokäyttöinen, kahden lämpötila-asetuksen kuivaaja. Taittuvan kahvaosan ansiosta sitä voi säilyttää pienessäkin tilassa.- 1400 W matkakuivaaja - Automaattinen jännitteenvaihto - Taittuvan kahvaosan ansiosta vie vain vähän tilaa - 2 lämpötila-/nopeusasetusta - Ilmankeskitin - Ripustuslenkki

Tuoteinfo:

Tämä kevyt, pieni matkakuivaaja on täydellinen kumppani, kun haluat upean kuivaustuloksen myös liikkeellä ollessasi. Se on helppokäyttöinen, kahden lämpötila - asetuksen kuivaaja. Taittuvan kahvaosan ansiosta sitä voi säilyttää pienessäkin tilassa.

4.1667 / 5
Vain myymälässä

Tehokas ja kestävä hiustenkuivain. Ionisointi lisää hiuksiin kiiltoa ja vähentää sähköisyyttä. 2000 watin teho, keraaminen/ionisoiva lämpövastus, 3 lämpötilaa/2 nopeutta, ilmankeskitin ja diffuusori. Nyt voit olla yhtä ystävällinen ympäristölle kuin olet hiuksillesikin! Laitteessa on Eco Setting -asetus, niin että voit säästä energiaa, aina kun kuivaat hiuksiasi.

4.0 / 5
Vain myymälässä