Henkilövaa'at

Henkilövaa'at (6 kpl)

Beurer GS14 - moderni, turvalasinen vaaka. Vaaka on helppokäyttöinen ja siinä on selkeä LCD-näyttö. Vaa`an kapasiteetti 150 kg, tarkkuus 100 g. Mittayksikkö vaihdettavissa kg / lb / st. Paristo mukana pakkauksessa (1 x CR2032). Takuu 5 vuotta.

Vain myymälässä

47,96 (59,95)
Verkkokaupassa

Bluetoothilla varustettu älykäs ja tyylikäs kehoanalyysivaaka. Tällä laitteella mittaat painon, kehon vesi- ja rasvaprosentin, lihasmassan, luun painon, viskeraalisen rasvan, kalorien kulutuksen sekä painoindeksin helposti. Voit seurata kehosi muutoksia kätevästi älypuhelimeltasi lataamalla ilmaisen Appsin.


Laite toimii Smart Scale -sovelluksen kanssa.

Beurer BG13 -diagnostiikkavaaka on erinomainen kumppani painonpudotukseen tai kunnon kohottamiseen; vaikka painossa ei tapahtuisi huomattavaa muutosta saa käyttäjä potkua treeniin, kun huomaa esim. kehon rasvan vähentyneen. Vaa’an pinnassa olevat elektrodit ovat harjattua, ruostumatonta terästä. BG13-diagnostiikkavaaka määrittää kehon painon lisäksi kehon rasvan, lihaksen ja nesteen määrän. Laskee lisäksi painoindeksin. Helppolukuinen LCD-näyttö. Mittayksikkö vaihdettavissa kg/lb/st. Kapasiteetti 150 kg. Tarkkuus: 100 g painoa mitattaessa, 0,1 % kun määritetään kehon rasvan, nesteen ja lihasmassan määrä. Muistipaikat kymmenelle käyttäjälle. Automaattinen virrankatkaisu. Paristo mukana pakkauksessa (1xCR2032).

5.0 / 5
Vain myymälässä

Polar Balance -älyvaaka on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Suuri näyttö varmistaa, että numeroita on helppo lukea. Kauniin muotoilun ja roiskesuojatun lasin ansiosta vaaka näyttää kodissa upealta. Käytettynä yhdessä yhteensopivan Polar –aktiivisuusrannekkeen tai sykemittarin kanssa Balance Bluetooth-älyvaaka tekee ruokailujen ja harjoittelun seurannasta helppoa ilmaisessa Polar Flow -terveys- ja kuntoilusovelluksessa ja verkkopalvelussa. Opi, miten painosi muuttuu ajan mittaan ja miten päivittäiset toimesi ja tapasi vaikuttavat siihen.

Vain myymälässä

Noweca Älyvaaka ja painonhallintapalvelu 12 kk on vuoden 2016 uutuustuote ja -palvelu, jossa yhdistyvät vuorovaikutteinen Hoitopolku – terveyspalvelu ja moderni teknologia.

Hoitopolku on suomalainen terveydenhuollon asiantuntijoiden kehittämä ja ylläpitämä palvelu, jonka tavoitteena on edistää terveyttä ja hyvinvointia. Hoitopolku-palvelussa otat painosi ja hyvinvointisi hallintaan, hallitset ruokavaliotasi ilman kaloreiden laskentaa ja lisäät aktiivisuuttasi. Hoitopolku-palvelun alussa asiantuntijamme tekevät alkukartoituksen ja saat laillistetun ravitsemusterapeutin tekemän arvion elintavoistasi ja valitset omat tavoitteesi liittyen painonhallintaan, ravitsemukseen tai aktiivisuuteesi.

Hoitopolku-palvelussa kuljet kohti parempaa terveyttä tekemällä pieniä sinun elintapoihisi ja elämäntilanteeseesi sopivia muutoksia. Hoitopolku-palveluun kuuluu jatkuva viikoittainen seuranta, jonka aikana saat palautetta, tukea ja vinkkejä terveellisiin elintapoihin sekä tavoitteesi toteutumiseen. Noweca Älyvaaka toimii myös yhdessä Android- ja iOS- älypuhelimien kanssa. Vaaka siirtää halutessasi mittaustulokset helposti Bluetooth-yhteydellä älypuhelimeesi. Sovellus on ladattavissa Applen Appstoresta ja GooglePlaysta . Noweca-Maximize Life

Vain myymälässä

Perinteinen vaaka tai tuttu peili eivät aina kerro koko totuutta, miten kehosi voi. Kehon painoon vaikuttavat rasvan määrän lisäksi mm. kertynyt neste sekä lihasmassa. Näihin seikkoihin vaikuttavat ruokavalio, lääkitys ja muutokset liikuntatottumuksissa. Suolaisen ruoan nauttiminen voi kerätä nesteitä ja nostaa painoa tilapäisesti. Kuntoilu voi kasvattaa lihasmassaa ja paino pysyä ennallaan samalla, kun elimistö polttaa menestyksellä rasvaa ja keho kiinteytyy. Omron BF511 on kliinisesti validoitu kehonkoostumusmittari, joka mittaa tarkasti ja helposti kehon painon, rasvaprosentin, lihasprosentin, sisäelinrasvan ja lepoaineenvaihdunnan. Laite laskee automaattisesti myös painoindeksin.

Tuoteinfo:

4 pisteen kehonkoostumusmittari. Mittaa luotettavasti mm. kehon rasvapitoisuuden, luustolihasprosentin, painoindeksin, lepoaineenvaihdunnan ja sisäelinten ympärille kertyneen rasvan.

3.5 / 5
Vain myymälässä