hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Seerumit ja tehohoidot (262 kpl)

Clinique Concern Kit Hello Repair pakkaus

Clinique Concern Kit Hello Repair pak...

Clinique Concern Kit Hello Repair -pakkaus sisältää: Liquid Facial Soap Mild -kasvosaippuan 30 ml, Custom Repair Smart Serum -seerumin 7 ml, Clinique Smart SPF15 Moisturizer -kasvovoiteen 7 ml ja Even Better Makeup SPF 15 -meikkivoiteen 1,5 ml sävy: Neutral.

Vain myymälässä
Lumene Valo Glow Refresh Heleyttävä & Kosteuttava kasvosuihke 100 ml

Lumene Valo Glow Refresh Heleyttävä &...

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene VALO Glow Refresh Heleyttävä & kosteuttava kasvosuihke on janoisen ja väsyneen ihon pelastaja kellonajasta riippumatta! Välittömästi kosteuttava suihke sisältää ainutlaatuista, antioksidanttipitoista pohjoisen lakan marjauutetta sekä C-vitamiinia sisältävän kirkastavan teknologian* yhdistettynä lakan siemenuutteeseen ja marjaveteen sekä puhtaaseen pohjoiseen lähdeveteen. Lisäät suihketta sitten aamulla puhtaalle iholle tai päivällä meikin päälle, ihosi tuntuu välittömästi virkeämmältä ja raikkaammalta!
*patenttihakemus vireillä

Käyttö:
Suihkuta puhtaalle iholle ennen kasvovoidetta sekä meikin päälle päivän aikana.

Clarins Energy Booster tehotiiviste kasvoille 15 ml

Clarins Energy Booster tehotiiviste k...

39,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kun elämäntavat ja ympäristö heikentävät ihon kuntoa tilapäisesti, tarvitsee iho erityishoitoa. Kun iho näyttää väsyneeltä ja samealta, Energy Booster -tehotiiviste vahvistaa ja energisoi ihoa, vähentää väsymyksen merkkejä ja palauttaa ihon säteilyn. Tiivistettä ei voi käyttää yksinään, vaan 3–5 tippaa tuotetta sekoitetaan päivittäisen hoitovoiteen tai naamion joukkoon. Tuotetta voi käyttää 1 päivän, 1 viikon, 1 kuukauden kuurina tai pidemmänkin aikaa, jos tarve vaatii.

Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste 30 ml

Lumene Valo Glow Boost Kirkastava & S...

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene VALO Glow Boost Kirkastava & silottava hyaluronitiiviste antaa iholle maksimaalista kosteutus- ja kirkastustehoa ainutlaatuisella lakan siemenuutteen, puhtaan pohjoisen lähdeveden ja kahdentyyppisen hyaluronihapon yhdistelmällä, saaden ihon tuntumaan ja näyttämään sileämmältä ja heleämmältä. Tiivistetty tehotuote saa ihosi tuntumaan välittömästi raikkaalta ja ihanteellisesti kosteutetulta.

Käyttö:
Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Parhaan tuloksen saadaksesi käytä yhdessä seerumin ja kasvovoiteen kanssa.

Clarins Repair Booster tehotiiviste kasvoille 15 ml

Clarins Repair Booster tehotiiviste k...

39,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kun elämäntavat ja ympäristö heikentävät ihon kuntoa tilapäisesti, tarvitsee iho erityishoitoa. Kun iho on tilapäisesti herkistynyt, Repair Booster -tehotiiviste vahvistaa ihoa, vähentää ihon punoitusta ja kiristävää ja karheaa tunnetta iholla. Tiivistettä ei voi käyttää yksinään, vaan 3–5 tippaa tuotetta sekoitetaan päivittäisen hoitovoiteen tai naamion joukkoon. Tuotetta voi käyttää 1 päivän, 1 viikon, 1 kuukauden kuurina tai pidemmänkin aikaa, jos tarve vaatii.

Phytomer Oligoforce seerumi 30 ml

Phytomer Oligoforce seerumi 30 ml

54,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rauhoittava hoitoseerumi. Tehokas seerumi rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa vahvistamalla ihon luonnollisia puolustusmekanismeja. Vähentää punoitusta ja nipistelevää tunnetta iholla. Levitä muutama tippa seerumia puhtaalle iholle ennen voidetta tai kasvonaamiota. Seerumia ei voi käyttää yksin. Vältä silmänympärysihoa.

Phycosaccharide vähentää ärsytystä, OLIGOMER® tuo iholle hivenaineita, DRIELINE®; bioteknologisesti puhdistettu laskee tulehdusta. Ei sisällä parabeeneja.

Lumene Valo Arctic Berry Cocktail Heleyttävä & Ravitseva tehohoito 30 ml

Lumene Valo Arctic Berry Cocktail Hel...

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene VALO Arctic Berry Cocktail Heleyttävä & ravitseva tehohoito hoitaa ja ravitsee jopa erittäin kuivaa ihoa jättäen sen täydellisen kosteutetuksi, säteileväksi ja pehmeäksi. Lakan ja karpalon siemenöljyä, C-, B3- ja B5-vitamiinia, omega-rasvahappoja sekä puhdasta pohjoista lähdevettä sisältävä ainutlaatuinen kaksiosainen öljytehohoito hoitaa ja ravitsee ihoa.

Käyttö:
Ravistettava ennen käyttöä. Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle ennen kasvovoidetta.

Shiseido BOP LiftDynamic Serum seerumi 30 ml

Shiseido BOP LiftDynamic Serum seerum...

108,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa tehokkaasti kiinteyttävä ja napakoittava seerumi. Iho näyttää heti levityksen jälkeen tasaisemmalta ja kuulaalta. Kosteuttaa sekä palauttaa elinvoimaisuuden kasvoille. Käytä aamuin illoin puhtaille kasvoille hoitoveden sekä Ultimune tehouutteen jälkeen, ennen muita ihonhoitotuotteita. Ota 1-2 pumppausta kämmenelle ja levitä kauttaaltaan kasvoille.

Clinique Sonic System City Block Purifying Cleansing Brush Head harjapää

Clinique Sonic System City Block Puri...

25,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Harjapää Sonic System harjalle. Syväpuhdistaa ihon ja ihohuokoset tehokkaasti epäpuhtauksista. Parhaan lopputuloksen saamiseksi käytä yhdessä Clinique City Block Charcoal Cleansing -puhdistusgeelin kanssa. Sopii käytettäväksi kaikilla ihotyypeillä.
Käyttö: levitä City Block Purifying Charcoal Cleansing -puhdistusgeelia suoraan kostutetulle iholle tai harjapäälle. Käynnistä harja. Käytä harjapään tummaa aluetta tehostaaksesi kasvojen epäpuhtaiden alueiden puhdistusta. Tehokkaaseen puhdistukseen riittää noin 15 sekunttia puhdistettavaa aluetta kohden: posket 15 sekunttia ja T-alue 15 sekunttia. Anna harjan liukua kevyesti iholla, älä paina. Vältä silmänympärysihoa. Sonic System harja sammuu automaattisesti 30 sekunnin kuluttua käynnistyksestä. Harjapää on hyvä vaihtaa 3 kuukauden välein.

Clarins Detox Booster tehotiiviste kasvoille 15 ml

Clarins Detox Booster tehotiiviste ka...

39,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kun elämäntavat ja ympäristö heikentävät ihon kuntoa tilapäisesti, tarvitsee iho erityishoitoa. Kun iho näyttää tukkoiselta ja ihonsävy epätasaiselta, Detox Booster -tehotiiviste palauttaa ihon hehkun ja säteilyn, kirkastaa ja virkistää ihoa ja antaa iholle täyteläisyyttä. Tiivistettä ei voi käyttää yksinään, vaan 3–5 tippaa tuotetta sekoitetaan päivittäisen hoitovoiteen tai naamion joukkoon. Tuotetta voi käyttää 1 päivän, 1 viikon, 1 kuukauden kuurina tai pidemmänkin aikaa, jos tarve vaatii.

Sensai Cellular Performance Double Moisturising Trial Set lahjapakkaus

Sensai Cellular Performance Double Mo...

86,90

(Arvo 118,00)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lahjapakkaus sisältää: Sensai Cleansing Oil -puhdistusöljy 30 ml, Sensai Cleansing Cream -vaahtopuhdistus 30 ml, Sensai Lotion Light -hoitovesi 60 ml ja Sensai Emulsion Moist -hoitoemulsion 50 ml.

Sensain kaksoispuhdistus ja kaksoiskosteutus tuotteet, tie kohti silkin hienoa ihoa. Ensimmäisen vaiheen puhdistusöljy Cleansing Oil 30 ml, toisen vaiheen vaahtopuhdistus Cleansing Cream 30 ml, kosteuttava ja ihoa valmistava anti-ageing hoitovesi Lotion Light 60 ml ja anti-ageing hoitoemulsio Emulsion Moist 50 ml.

philosophy when hope is not enough seerumi 30 ml

philosophy when hope is not enough se...

44,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kevyt, antioksidantteja ja peptideitä sisältävä seerumi auttaa häivyttämään ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä samalla kun se suojaa ihoa tulevilta ikääntymisen merkeiltä. Kirkastaa, kosteuttaa ja heleyttää ihoa.Levitä puhdistetulle iholle 3-4 tippaa aamuin illoin ennen kosteusvoidetta. Vältä silmänympärysihoa.

Tuoteinfo:

Kevyt, antioksidantteja ja peptideitä sisältävä seerumi auttaa häivyttämään ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä samalla kun se suojaa ihoa tulevilta ikääntymisen merkeiltä. Kirkastaa, kosteuttaa ja heleyttää ihoa.Levitä puhdistetulle iholle 3-4 tippaa aamuin illoin ennen kosteusvoidetta. Vältä silmänympärysihoa.

Nivea Cellular Anti-Age -seerumi 50 ml

Nivea Cellular Anti-Age -seerumi 50 ml

NIVEA Cellular Anti-Age -seerumi vähentää juonteita ja ryppyjä sekä taistelee väsymyksen merkkejä vastaan. Tehokas hoitotiiviste parantaa ihon ulkonäköä välittömästi. Seerumi sisältää lyhytketjuista hyalyronihappoa, magnoliauutetta ja kreatiinia, jotka yhdessä nopeauttavat ihon omaa uusiutumisprosessia.

Tuoteinfo:

Seerumi vähentää juonteita ja ryppyjä, parantaa ihon ulkonäköä välittömästi. Levitä päivittäin puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Vältä silmänympärysaluetta. Seerumin jälkeen iholle levitetään kasvovoide. Sopii myös meikin alle.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Estelle&Thild BioCalm Anti-Redness Rescue seerumi 30 ml

Estelle&Thild BioCalm Anti-Redness Re...

Anti-Redness Rescue -seerumi on suunniteltu herkälle iholle rauhoittamaan ja tasoittamaan ihoas sekä parantamaan ihon kosteustasapainoa ihon luonnollista kiiltoa.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Lumene Lähde Pure Arctic Hydration Kosteuttava & Raikastava kasvosuihke 100 ml

Lumene Lähde Pure Arctic Hydration Ko...

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene LÄHDE Pure Arctic Hydration Kosteuttava & raikastava kasvosuihke tuo puhdasta kosteutta ihollesi hetkessä! Raikas suihke kosteuttaa päivän aikana. Virkistäydy ja taistele iltapäiväväsymystä vastaan raikkalla suihkauksella puhdasta pohjoista lähdevettä ja tehokkaasti kosteuttavaa, luonnollista koivun mahlaa.

Käyttö:
Suihkuta puhtaalle iholle ennen kasvovoidetta ja meikin päälle raikastamaan ja kosteuttamaan päivän aikana. Erittäin hienojakoinen suihke ei sotke meikkiäsi mutta antaa iholle välitöntä kosteutta.

philosophy purity & renewed hope in a jar pakkaus

philosophy purity & renewed hope in a...

17,50

(Arvo 31,00)
Verkkokaupassa

Pakkaus sisältää: philosophy purity -puhdistusemulsion 240 ml & renewed hope in a jar day cream -päivävoiteen 15 ml.

Tehokas, mutta hellävarainen 3-in-1 -puhdistusemulsio, jossa on kasvojen puhdistustuote, silmämeikin puhdistustuote ja kasvovesi samassa. Syväpuhdistaa ihohuokoset samalla kosteuttaen ihoa kevyesti. Iho jää täydellisen puhtaaksi, miellyttäväksi ja tasapainoiseksi. Hajusteeton. Levitä kolikon kokoinen määrä tuotetta hieman kostutetulle iholle ja hiero 30-60 sekuntia. Huuhtele ja taputtele iho kuivaksi. Käytä aamuin illoin. Jatka ihonhoitoa mukana tulevalla minikokoisella Renewed Hope in a jar -päivävoiteella, joka vaikuttaa useisiin eri ihokerroksiin tehden ihosta silkkisen tuntuisen ja terveen näköisen.

Lancôme Advanced Génifique Youth Activating Concentrate hoitotiiviste 20 ml

Lancôme Advanced Génifique Youth Acti...

Advanced Génifique Youth Activating Concentrate -Ihon nuorekkuutta aktivoiva tiiviste.

4,625 / 5
Vain myymälässä
Phytomer Perfect & Rose Visage ihonhoitopakkaus

Phytomer Perfect & Rose Visage ihonho...

23,90

(Arvo 49,80)
Verkkokaupassa

Sopii kaikille ihotyypeille. Puhdistaa hellävaraisesti meikin ja lian ihoa kuivattamatta. Kasvovettä voidaan käyttää myös silmähauteena. Pakkaus sisältää Perfect Visage -puhdistusemulsion 250 ml ja Lotion Rosèe Visage -ruusukasvoveden 250 ml.

Tuoteinfo:

Ihonhoitopakkaus. Merellinen, hellävarainen puhdistusemulsio kaikille ihotyypeille. Hiero aamuin illoin kevyesti kasvoille ja huuhtelevedellä. Viimeistele puhdistus kasvovedellä.

4,6667 / 5
Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector & Optimizer hoitotuote 50 ml

Clinique Even Better Clinical Dark Sp...

105,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Seerumi, joka rauhoittaa ihoa ja ennalta ehkäisee pigmenttimuutoksien syntymistä. Auttaa vähentämään jo syntyneitä pigmenttimuutoksia ja tasoittaa ihonvärisävyä. Öljytön. Sopii kaikille ihotyypeille. Käyttö: Levitä tuotetta 1-2 painallusta kasvojen ja kaulan iholle aamuin illoin. Vältä silmänympärysihoa. Viimeistele iho päivä- tai yövoiteella. Parhaan tuloksen saamiseksi käytä suojakertoimellista päivävoidetta.

Sivun alkuun