hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Ihonpuhdistus (502 kpl)

NIVEA Daily Essentials Gentle Caring 3-in-1 Micellar Water puhdistusneste 400 ml

NIVEA Daily Essentials Gentle Caring...

5,90
Verkkokaupassa

NIVEA Daily Essentials 3-in-1 Sensitive Micellar Water -puhdistusneste puhdistaa, poistaa meikin ja kosteuttaa yhdellä käyttökerralla. Puhdistusneste syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta erittäin tehokkaasti. Sisältää viinirypäleensiemenöljyä ja dekspantenolia. Poistaa meikin kasvoilta ja silmistä. Kosteuttaa ja raikastaa ihoa. Miselliteknologian ansiosta tuotetta ei tarvitse huuhdella eikä se vahingoita ihon luonnollista suojelumekanismia. Raikastava koostumus ei kuivata ihoa, eikä tarvitse kasvovettä seurakseen. Auttaa vähentämään herkän ihon tunnusmerkkejä: punoitusta, kuivuutta ja kireyttä. Ei sisällä parabeeneja, väriaineita, hajusteita, eikä mineraaliöljyjä tai silkonia. Käyttö: Levitä puhdistusnestettä kevyesti iholle vanulapulla. Ei tarvitse huuhdella pois. Parhaan tuloksen saat käyttämällä myös muita NIVEA Daily Essentials Sensitive-sarjan herkän ihon ihonhoitotuotteita.

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Wake Up Balm kasvoemulsio 30 ml

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Gl...

72,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Wake Up Balm on monivaikutteinen emulsio, joka on täydellinen kenelle tahansa kuka haluaa monitehoisen kevyen kosteusvoiteen jolla saa anti-age tehon sekä välittömän heleyden. Samettimainen emulsio antaa välittömästi väsyneelle iholle kirkkaamman, raikkaamman, heleämmän lopputuloksen. Tuotteen korkealuokkainen koostumus vähentää välittömästi useita ikääntymisen merkkejä, juonteita, ryppyjä, kuivuutta, elottomuutta ja kiinteyden menetystä. Iho tuntuu pehmeältä, sileältä ja ravitulta koko päivän. Käyttö: Levitä aamuisin ja iltaisin puhtaalle iholle. Voidaan käyttää yksinään tai kosteusvoiteen päällä tai milloin ikinä iho kaipaa välitöntä heleyttä.

Clinique City Block Charcoal Cleansing Gel puhdistusgeeli 150 ml

Clinique City Block Charcoal Cleansin...

35,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kasvojen puhdistusgeeli, joka syväpuhdistaa ihon ilmansaasteista ja muista epäpuhtauksista. Humektantin ansiosta sitoo iholle kosteutta, ei kuivata. Sopii kaikille ihotyypeille. Käyttö: Annostele tuotetta kämmenelle, vaahdota tuote veden avulla ja levitä kostutetuille kasvoille. Vältä silmänympärysihoa. Huuhtele pois lämpimällä vedellä. Käytä puhdistusgeelia yksinään tai yhdessä Sonic System harjan kanssa, jossa on City Block Purifying Cleansing Brush harjapää. Puhdistusgeeli sopii päivittäiseen käyttöön.

Novexpert Hyaluronic Acid puhdistusvesi 200 ml

Novexpert Hyaluronic Acid puhdistusve...

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ultrapehmeä puhdistustuote kasvoille. Yhdistää hoitavuuden, puhdistuksen sekä meikinpoiston. Hellävarainen ja helppokäyttöinen, jättää ihon kosteutetuksi. Käyttö: Pyyhi kasvot kosteutetulla vanulapulla. Ei tarvitse huuhdella. Sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholla. Huom! Vedenkestävä ripsiväri/rajaus tarvitsee oman puhdistustuotteen.

Zuii Organic Makeup Remover meikinpoistoaine 50 ml

Zuii Organic Makeup Remover meikinpoi...

22,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Zuii Organic meikinpoistoaine puhdistaa ja kosteuttaa kasvot hellävaraisesti. Ainutlaatuiset kasviuutteet ja luomuöljyt ravitsevat, pehmentävät ja rauhoittavat kasvojesi ihoa. Sisältää mm. ihoa hellivää ruusuvettä. Kaunis maitolasimainen pakkausmateriaali ja kätevä pumppumekanismi tekevät annostelusta vaivatonta.

Käyttö:
1. Huuhtele halutessasi kasvot lämpimällä vedellä ja puhdista meikki sen jälkeen meikinpoistoaineen ja vanulapun avulla.

Puhdistaa hellävaraisesti kasvo- ja huulimeikin ja kosteuttaa
Appelsiininkuoriöljy puhdistaa kehoa ja vahvistaa lymfakiertoa
Ruusuvesi rauhoittaa ärtynyttä ihoa, napakoittaa ja kontrolloi ihon öljytasapainoa
Kamomilla ehkäisee tulehdusta
Luomusertifioitu
Vegaani

Zuii Organic on kattava ammattitason värikosmetiikkasarja, jonka ainutlaatuiset valmistusaineet huolehtivat ihosi hyvinvoinnista. Sarja on 100-prosenttisesti luonnollinen, luomusertifioitu ja eläinkokeeton.

NIVEA Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar Water puhdistusneste 400 ml

NIVEA Daily Essentials Sensitive 3-in...

5,90
Verkkokaupassa

NIVEA Daily Essentials 3-in-1 Refreshing Micellar Water -puhdistusneste normaalille iholle puhdistaa, poistaa meikin ja kosteuttaa yhdellä käyttökerralla. Puhdistusneste syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta erittäin tehokkaasti. Poistaa meikin kasvoilta ja silmistä. Kosteuttaa ja raikastaa ihoa. Miselliteknologian ansiosta tuotetta ei tarvitse huuhdella eikä se vahingoita ihon luonnollista suojelumekanismia. E-vitamiinia sisältävä raikastava koostumus ei kuivata ihoa, eikä tarvitse kasvovettä seurakseen. Ei sisällä parabeeneja, väriaineita, hajusteita, eikä mineraaliöljyjä tai silkonia Käyttö: Levitä puhdistusnestettä kevyesti iholle vanulapulla. Ei tarvitse huuhdella pois. Parhaan tuloksen saat käyttämällä myös muita NIVEA Daily Essentials-sarjan normaalin ihon ihonhoitotuotteita.

NIVEA Daily Essentials Refreshing 3-in-1 Micellar Water puhdistusneste 400 ml

NIVEA Daily Essentials Refreshing 3-i...

5,90
Verkkokaupassa

NIVEA Daily Essentials 3-in-1 Gentle Caring Micellar Water -puhdistusneste kuivalle iholle puhdistaa, poistaa meikin ja kosteuttaa yhdellä käyttökerralla. Puhdistusneste syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta erittäin tehokkaasti. Poistaa meikin kasvoilta ja silmistä. Kosteuttaa ja raikastaa kuivaa ihoa. Miselliteknologian ansiosta tuotetta ei tarvitse huuhdella eikä se vahingoita ihon luonnollista suojelumekanismia. Manteliöljyä sisältävä kosteuttava koostumus ei kuivata ihoa, eikä tarvitse kasvovettä seurakseen. Ei sisällä parabeeneja, väriaineita, hajusteita, eikä mineraaliöljyjä tai silkonia. Käyttö: Levitä puhdistusnestettä kevyesti iholle vanulapulla. Ei tarvitse huuhdella pois. Parhaan tuloksen saat käyttämällä myös muita NIVEA Daily Essentials-sarjan kuivan ihon ihonhoitotuotteita.

Lumene Lähde Pure Arctic Miracle 3in1 Micellar puhdistusvesi 500 ml

Lumene Lähde Pure Arctic Miracle 3in1...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kaikki yhdessä: Lumene LÄHDE Pure Arctic Miracle 3in1 Micellar-puhdistusvesi puhdistaa kasvo-, silmä- ja huulimeikin sekä ihon epäpuhtaudet ja jättää ihon raikkaan ja säteilevän näköiseksi. Tehokkaasti kosteuttavassa puhdistusvedessä veden raikas keveys yhdistyy tehokkaasti puhdistaviin miselleihin. Sisältää puhdasta, happipitoista pohjoista lähdevettä sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Tulos: täydellisen puhdas, raikas ja miellyttävän tuntuinen iho, joka on kosteutettu ja säteilevä. Hajusteeton koostumus sopii herkällekin iholle.

Käyttö:
Pyyhi kasvot puhdistusvedellä kostutetuilla vanulapuilla. Ei tarvitse huuhdella tai käyttää erillistä kasvovettä.

Novexpert Vitamin C Expert kuorintavoide 50 ml

Novexpert Vitamin C Expert kuorintavo...

24,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa tehokkaasti uudistava 2-tehoinen kuorintavoide kasvoille ja kaulalle. Tuotteessa yhdistyvät kemiallisesti kuoriva naamio sekä mekaaninen kuorinta. Käyttö: Levitä iholle ja anna vaikuttaa 3-8 min. Hiero ihoa hellävaraisesti kosteilla käsillä 1-2 min, jonka jälkeen huuhtele runsaalla vedellä ja taputtele iho kuivaksi. Käytä 1-2 kertaa viikossa. Sopii kaikille, paitsi erittäin kuivalle iholle.

NIVEA Daily Essentials Sensitive ja Creme Care puhdistusliinat 2x 25 kpl

NIVEA Daily Essentials Sensitive ja C...

6,50
Verkkokaupassa

Pakkaus sisältää: NIVEA Daily Essentials Sensitive -puhdistusliinat herkälle iholle 25 kpl & NIVEA Daily Essentials Creme Care -puhdistusliinat kaikille ihotyypeille 25 kpl

NIVEA Sensitive Cleansing Wipes -puhdistusliinat puhdistavat ihon hellävaraisesti, poistavat meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin. Dekspantenolia sisältävät puhdistusliinat virkistävät ihoa ja tekevät sen kosteutetun tuntuiseksi. Eivät sisällä väriaineita, hajusteita eivätkä alkoholia.

NIVEA Daily Essentials Creme Care Cleansing Wipes -puhdistusliinat puhdistavat ihon hellävaraisesti ja tehokkaasti poistaen lian iholta. Poistavat meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin. NIVEA Creme Care Complex -yhdisteen sisältävät puhdistusliinat suojaavat ihon luonnollista kosteustasapainoa. Hoitava koostumus sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Puhdista kasvot hellävaraisesti pehmeällä liinalla, pidä silmät kiinni puhdistaessasi. Sulje pakkaus huolellisesti itsekiinnittyvällä teipillä estääksesi liinoja kuivumasta.

Lumene Bright Touch Raikastava puhdistusvoide 225 ml

Lumene Bright Touch Raikastava puhdis...

10,50
Verkkokaupassa

Jättikoko! Lumene Bright Touch Raikastava puhdistusvoide jättikoossa. Virkistävä koostumus poistaa tehokkaasti meikin, lian ja epäpuhtaudet iholta. Ainutlaatuinen suomalaisen lakan siemenöljy auttaa ihoa säilyttämään ihon luonnollisen heleyden. Lopputuloksena puhdas, heleä ja raikas iho. Sopii normaalille ja sekaiholle.

3,0 / 5
Lumene Bright Touch Raikastava kasvovesi 300 ml

Lumene Bright Touch Raikastava kasvov...

10,50
Verkkokaupassa

Jättikoko! Lumene Bright Touch Raikastava kasvovesi jättikoossa. Raikastava kasvovesi viimeistelee ihosi puhdistuksen. Sisältää ainutlaatuista suomalaisen lakan nektaria, jonka kirkastava detox-vaikutus auttaa korostamaan ihosi luonnollista heleyttä. Lopputuloksena täydellisen puhdas, kirkas ja heleä iho. Pirteä, virkistävä tuoksu.

4,5 / 5
Lumene Matt Touch Ihohuokosia Supistava Kasvovesi Jättikoko 300 ml

Lumene Matt Touch Ihohuokosia Supista...

9,90
Verkkokaupassa

Jättikoko! Ihon kiiltoa kontrolloiva kasvovesi viimeistelee puhdistuksen. Auttaa supistamaan ihohuokosia ja saa siten ihonpinnan näyttämään tasaisemmalta. Tasapainottava suomalainen ksylitoli auttaa kontrolloimaan kiiltoa ja estämään uusien epäpuhtauksien sekä mustapäiden muodostumista. Lopputuloksena täydellisen puhdas, mattapintainen iho. Sopii erinomaisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle. Käyttö: Kostuta vanu kasvovedellä ja pyyhi iho aina puhdistuksen jälkeen, aamuin illoin.

4,0 / 5
Sivun alkuun