Sokos.fi:llä tehdään huoltotöitä, jonka aikana ostaminen verkkokaupasta ei valitettavasti onnistu. Huoltotöiden aikana voi silti selailla tuotteita tai tarkistaa vaikkapa myymälän yhteystiedot. Sokos.fi on taas normaalisti käytössä viimeistään keskiviikkona. Pahoittelemme häiriötä!
{}

Jalkaraspit (9 kpl)

Scholl jalkojenhoitopakkaus

Scholl jalkojenhoitopakkaus

38,90
Verkkokaupassa

Pakkaus sisältää: Scholl Velvet Smooth sarjan raspin kantapäiden kovan ihon poistamiseksi ja hoitotuotteen sekä Scholl Velvet Smooth -tehoseerumin 30 ml.

Vain verkkokaupassa
Scholl Velvet Smooth Diamond vaihtoraspirullat 2 kpl/pakkaus, hienojakoinen & karkea

Scholl Velvet Smooth Diamond vaihtora...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Täyttöpakkaus sisältää Scholl Velvet Smooth Diamondin, paristokäyttöisen jalkaraspin, vaihtoraspirullat. Raspirullassa on hienonhienoja timanttikiteitä raspauksen tehostamiseksi. MIX-pakkaus sisältää 1kpl karkeamman raspin ja 1kpl hienojakoisemman raspin. Raspaa karhealla ensin ja viimeistele hoidon lopputulos hienojakoisella raspirullalla.

4,5 / 5
Scholl Tehoraspi

Scholl Tehoraspi

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

'Poistaa kovettumat hellävaraisesti ja tekee jaloista pehmeät. Kaksivaikutteinen; karhea puoli poistaa kovettumat, hieno puoli pehmentää ihoa. Miellyttävä kädensija. Pestävä.'

Tuoteinfo:

Scholl Tehoraspi poistaa kovettumat hellävaraisesti ja tekee jaloista pehmeät. Pese ja kuivaa jalat huolellisesti. Poista kovettumat karhealla puolella. Pehmitä iho hienommalla puolella.

4,5 / 5
Scholl Professional Kovettumaraspi

Scholl Professional Kovettumaraspi

13,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Scholl-asiantuntijoiden suunnittelema kovettumaraspi on ergonominen ja miellyttävä käyttää. Raspin terät on suunniteltu turvalliseen ja tehokkaaseen kovettumien poistoon. Saat ammattimaisen lopputuloksen kotonasi.

Tuoteinfo:

Scholl Professional Kovettumaraspi poistaa kovettumia ja karheaa ihoa. Raspia liikutetaan iholla. Puhdista raspi huuhtelemalla se lämpimällä vedellä.

5,0 / 5
Scholl -metalliraspi

Scholl -metalliraspi

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Scholl metalliraspi. Kaksipuolinen jalkaraspi, jossa on hieno/karkea metallinen hiomapinta. Poistaa tehokkaasti paksut kovettumat ja tekee jaloista pehmeät ja sileät.

Tuoteinfo:

Kaksipuolinen tehokas kovettumien poistaja jalkaraspi. Hio ensin karkealla puolella ja viimeistele hienolla puolella.

{}
Sivun alkuun