hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Hiuslakat (125 kpl)

Amika Headstrong Hairspray hiuskiinne 324,3 ml

Amika Headstrong Hairspray hiuskiinne...

31,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vahva hiuskiinne kiinnittää kampauksen ja antaa pitkäkestoisen tuen. Nopeasti kuivuva koostumus suojaa ilmankosteudelta, UV-säteiltä ja huolehtii hiusten kunnosta tyrnimarjan siemenöljyuutteen avulla. Käyttö: Suihkuta valmiiseen kampaukseen. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Lopeta tuotteen käyttö jos minkäänlaista ärsytystä ilmenee.

Amika Touchable Hairspray hiuskiinne 335 ml

Amika Touchable Hairspray hiuskiinne...

28,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Joustavan, mutta luotettavan tuen kampaukselle antava hiuskiinne suojaa hiuksia ilmankosteudelta eikä jätä jäämiä hiuksiin. Antaa kampaukselle upean kiillon ja poistaa pörröisyyden tyrnimarjan siemenöljyuutteen avulla. Kuiva koostumus ei kastele hiuksia. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Käyttö: Ravista pulloa, suihkuta hiuksiin ja muotoile kuten haluat. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Lopeta tuotteen käyttö jos minkäänlaista ärsytystä ilmenee.

Balmain Session Spray Medium hiuskiinne 300 ml

Balmain Session Spray Medium hiuskiin...

Korkealuokkainen hiuskiinne joustavaan ja vaihtelevaan muotoiluun.
Käyttö: Suihkuta hiukseen 15-20 cm etäisyydeltä.

5,0 / 5
Vain myymälässä
L'Oréal Paris Elnett Sleekissime hiuskiinne 250 ml

L'Oréal Paris Elnett Sleekissime hius...

Hienojakoinen hiuskiinne, silkinsileää täydellisyyttä. Siloittaa hiukset ja suojaa kosteudelta antaen silkinsileän lopputuloksen.

Vain myymälässä
L'Oréal Paris Elnett Satin Volume Excess hiuskiinne 400 ml

L'Oréal Paris Elnett Satin Volume Exc...

10,40
Verkkokaupassa

Tuuheutta ja rakennetta antava hiuskiinne. Legendaarinen Elnett-kiinnitys nyt rakennetta antavalla koostumuksella, joka luo hiuksiin runsautta ja tuuheutta. Uusi raikas tuoksu.
Ravista pulloa voimakkaasti. Suihkuta n. 30 cm etäisyydeltä. Saat vielä lisätuuheutta harjaamalla hiukset ja suihkuttamalla lisää hiuskiinnettä hiuskerroksiin. Jatka, kunnes olet saavuttanut halutun tuuheuden. ERITTÄIN HELPOSTI SYTTYVÄ AEROSOLI: Painesäiliö - Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Varo suihkuttamasta tuotetta silmiin tai ärtyneelle iholle, vältettävä hengittämästä tuotetta. Käytetään vain pakkauksessa mainittuun tarkoitukseen. Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta.

5,0 / 5
Cutrin Chooz Hair Spray Max Control hiuskiinne 750 ml

Cutrin Chooz Hair Spray Max Control h...

Limited edition! ERITTÄIN VOIMAKAS HIUSKIINNE antaa kampaukselle näyttävän kiillon ja maksimaalisen tuen. Pitää hiukset aloillaan vaativimmissakin tilanteissa. Mahdollistaa lyhyen muotoiluajan ennen kuivumista. Hoitava koostumus. Kehitetty erityisesti pohjoismaisille hiuksille, pohjoisiin olosuhteisiin. Sisältää UV-suojan ja suojaa hiuksia ja kampausta kosteutta vastaan.

Käyttö: Suihkuta tasaisesti 25 cm etäisyydeltä kuiviin hiuksiin

4,0 / 5
Vain myymälässä
KC Professional Four Reasons Shaper muotoilusuihke 500 ml

KC Professional Four Reasons Shaper m...

Voimakas muotoilusuihke antaa pitoa ja kiiltoa helpottaen hiusten muotoilua. Hienojakoisen suihkeen ansiosta lopputuloksena ovat kiiltävät, joustavat ja luonnolliset hiukset. Sisältää kosteus- ja UV-suojan. Tuoksuna herkullinen tuttifrutti.

4,6667 / 5
Vain myymälässä
KC Professional Four Reasons Super Shaper viimeistelysuihke 500 ml

KC Professional Four Reasons Super Sh...

Superpitävä ja hienojakoinen viimeistelysuihke kiinnittää kampauksen koko päiväksi. Lopputuloksena kiiltävät, joustavat ja luonnolliset hiukset. Sisältää UV- ja kosteussuojan. Eksoottinen kukkaistuoksu.

4,5 / 5
Vain myymälässä
Balmain Texturizing Salt Spray suolasuihke 200 ml

Balmain Texturizing Salt Spray suolas...

Rakennesuihke, jonka sisältämä merisuola vahvistaa ja lisää hiusten käsiteltävyyttä.
Käyttö: Suihkuta kevyesti kosteiden hiusten tyveen antamaan tukea tai kuiviin hiuksiin vahvistamaan rakennetta.

4,2353 / 5
Vain myymälässä
Balmain Paris Texture & Volume voluumisuihke 200 ml

Balmain Paris Texture & Volume voluum...

Balmain rakennetta antava volumisuihke. Monipuolinen, tuuheuttava rakennesuihke, jonka avulla saa nopeasti pitävän tyvikohotuksen ja luo kampaukseen runsasta volyymia.

Vain myymälässä
Redken Forcefull 23 hiuskiinne 400 ml

Redken Forcefull 23 hiuskiinne 400 ml

Forceful 23 on erittäin hienojakoinen, nopeasti kuivuva ja voimakas kiinne. Antaa pitkään kestävän tuen ja kiiltävän viimeistelyn. Poistaa pörröisyyttä. Muotoile: Suihkuta 20-30 cm etäisyydeltä kuiviin, muotoiltuihin hiuksiin. Kerrosta tuotetta saadaksesi lisäpitoa.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Redken Triple Take 32 hiuskiinne 300 ml

Redken Triple Take 32 hiuskiinne 300 ml

16,70 (27,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Triple Take 32 ultravoimakas hiuskiinne kiinnittää kampauksen jättämättä ilman, että hiuksiin tulee jäykkää kypärämäistä lopputulosta. Uudenlainen kolmen suuttimen suihke auttaa levittämään tuotteen erittäin hienojakoisesti ja tasaisesti hiuksiin. Kuivuu nopeaseti, ei jätä jäämiä hiuksen pintaan eikä hilseile hiuksista pois. Kiinnettä voi suihkuttaa myös hiusten tyveen ja kauttaaltaan antamaan rakennetta ja tuuheutta. 24 tunnin pito ja antaa suojaa kosteudelta. Muotoile: Suihkuta 20-30 cm etäisyydeltä kuiviin, muotoiltuihin hiuksiin. Kerrosta tuotetta saadaksesi lisäpitoa.

2,0 / 5
Sivun alkuun