{}

Muotoilutuotteet (243 kpl)

Schwarzkopf BC Oil Miracle kevyt kuivaöljysuihke 100 ml

Schwarzkopf BC Oil Miracle kevyt kuiv...

21,90
Verkkokaupassa

Silikoniton Oil Miracle Mist kuivaöljysuihke antaa hennoille hiuksille uskomatonta kiiltoa. Micro dispersion dry oil -teknologia haihtuu entistä nopeammin, hiukset tuntuvat välittömästi kuivilta.

Käyttö: suihkuta 2-5 painallusta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Älä suihkuta silmiin. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Helposti syttyvää.

4,3333 / 5
Vain verkkokaupassa
Matrix Shape Switcher muotoilutahna 50 ml

Matrix Shape Switcher muotoilutahna 5...

18,90
Verkkokaupassa

Muotoilutahna, joka antaa eroteltavuutta, pitkäkestoista pitoa ja uudelleenmuotoiltavuutta. Erittäin vahva pito ja upea satiininen lopputulos.

Vain verkkokaupassa
Sebastian Stylbrid 9 mikrosuihkemuotovaahto 200 ml

Sebastian Stylbrid 9 mikrosuihkemuoto...

Hybridi-muotoilija hennoille hiuksille föönauksen alle, muotoilurautojen alle tai kuivien hiusten rekennemuotoiluun.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Matrix Height Riser hiuspuuteri 7 g

Matrix Height Riser hiuspuuteri 7 g

18,90
Verkkokaupassa

Tuuheuttava hiuspuuteri antaa maksimaalista tuuheutta ja eroteltavuutta. Keskivahva pito antaa tukea ja rakennetta kampauksen alle.

Vain verkkokaupassa
Matrix Texture Builder mineraalisuihke 150 ml

Matrix Texture Builder mineraalisuihk...

18,90
Verkkokaupassa

Mineraalisuihke keskivahvalla pidolla. Nostetta ja rakennetta antava spray. Auttaa tuperaamaan hiuksia ja luomaan huolettoman näköistä rakennetta.

Vain verkkokaupassa
Color Wow Root Cover Up tyviväripuuteri

Color Wow Root Cover Up tyviväripuuteri

39,90 29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Color Wow Root Cover Up peittää tyvikasvun ja harmaat hiukset kaiken sävyisissä hiuksissa uskomattoman helposti. Peitä ikävä juurikasvu nopeasti ja helposti ilman sotkua – alle minuutissa. Puuterimainen pigmentti kiinnittyy hiuksiin tahmaamatta, rasvoittamatta ja latistamatta hiuksia. Lajitelma pigmenttejä ja heijastavia ominaisuuksia taakaa luonnollisen lopputuloksen, joka sopii useaan eri hiussävyyn. Väri kestää seuraavaan shampoo-pesuun asti hiuksissa.

Käyttö: Käytetään kuiviin/muotoiltuihin hiuksiin. Mukana tuleva kaksipäinen harja auttaa värjäämään hiuksesi tarpeesi mukaan. Levitä hiusten tyveen, aloita päänahasta ja käsittele hiukset. Väriä levitettäessä paina vapaalla kädellä hiuksia päätä vasten niin että värjättävä alue on tasainen. Toista, kunnes tyvikasvua ei näy. Käytä sitten ohimoille ja tarpeen mukaan muille alueille, joilla on harmaita hiuksia.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Cutrin Chooz Hair Spray Max Control hiuskiinne 750 ml

Cutrin Chooz Hair Spray Max Control h...

Limited edition! ERITTÄIN VOIMAKAS HIUSKIINNE antaa kampaukselle näyttävän kiillon ja maksimaalisen tuen. Pitää hiukset aloillaan vaativimmissakin tilanteissa. Mahdollistaa lyhyen muotoiluajan ennen kuivumista. Hoitava koostumus. Kehitetty erityisesti pohjoismaisille hiuksille, pohjoisiin olosuhteisiin. Sisältää UV-suojan ja suojaa hiuksia ja kampausta kosteutta vastaan.

Käyttö: Suihkuta tasaisesti 25 cm etäisyydeltä kuiviin hiuksiin

4,0 / 5
Vain myymälässä
KC Professional Four Reasons Shaper muotoilusuihke 500 ml

KC Professional Four Reasons Shaper m...

Voimakas muotoilusuihke antaa pitoa ja kiiltoa helpottaen hiusten muotoilua. Hienojakoisen suihkeen ansiosta lopputuloksena ovat kiiltävät, joustavat ja luonnolliset hiukset. Sisältää kosteus- ja UV-suojan. Tuoksuna herkullinen tuttifrutti.

4,6667 / 5
Vain myymälässä
KC Professional Four Reasons Super Shaper viimeistelysuihke 500 ml

KC Professional Four Reasons Super Sh...

Superpitävä ja hienojakoinen viimeistelysuihke kiinnittää kampauksen koko päiväksi. Lopputuloksena kiiltävät, joustavat ja luonnolliset hiukset. Sisältää UV- ja kosteussuojan. Eksoottinen kukkaistuoksu.

4,5 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist hoitosuihke 500 ml

Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist h...

Awapuhi Moisture Mist kosteuttaa, antaa kiiltoa ja elvyttää hiuksia. Jättää hiukset ilmaviksi, poistaa sähköisyyttä ja palauttaa luonnollisen kosteustasapainon.

Tuoteinfo:

Kosteuttava ja elvyttävä suihke hiuksille ja iholle. Suihkuta kauttaaltaan pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Voidaan käyttää myös iholle.

3,875 / 5
Vain myymälässä
KC Professional Four Reasons Cristal Styling Mist föönaussuihke 250 ml

KC Professional Four Reasons Cristal...

7,70 (12,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Four Reasons Cristal Styling Mist on föönaussuihke, joka antaa hiuksille tukea, ilmavuutta ja kiiltoa. Sopii erityisen hyvin rullakampausten pohjatuotteeksi sekä lämpötyökalujen kanssa käytettäväksi. Sisältää lämpösuojan, joka suojelee hiuksia kuumien muotoilurautojen aiheuttamilta vaurioilta ja haurastumiselta.

Tuoteinfo:

Four Reasons Cristal Styling Mist on lämpösuojan sisältävä föönaussuihke, joka antaa loistavan pohjan mm. rullakampauksiin ja ilmavuutta sekä kiiltoa lopputulokseen. Suihkuta kauttaaltaan kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Soveltuu erityisen hyvin lämpötyökalujen kanssa käytettäväksi; tehostaa ja helpottaa muotoilua.

4,0 / 5
Schwarzkopf OSIS+ Session Label Salt Spray suolasuihke 200 ml

Schwarzkopf OSIS+ Session Label Salt...

Antaa tukea ja tekee hiuksista paksumman ja täyteläisemmän tuntuiset tekemättä hiuksia raskaiksi. Karkea ja mattainen lopputulos mahdollistaa kansainvälisiltä muotilavoilta tutut surffitukat. Suihkuta kaikkialle joko kuiviin tai märkiin hiuksiin, työstä ja anna kuivua itsestään tai föönaa diffuuserilla.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Cutrin Chooz Memory Styling Gel muotoilugeeli 150 ml

Cutrin Chooz Memory Styling Gel muoto...

Muotoilugeeli erittäin vahvalla pidolla ja muotoilumuistilla. Geelin muistipolymeerien ansiosta hiukset asettuvat haluttuun tyyliin ja uudelleenmuotoilu on helppoa. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

Käyttö: Purista pieni määrä kämmeniin ja muotoile.

Vain myymälässä
Schwarzkopf BC Color Freeze CC lämpösuojavoide 150 ml

Schwarzkopf BC Color Freeze CC lämpös...

16,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Bonacure Color Freeze CC lämpösuojavoide ravitsee värjättyjä hiuksia suojaten niitä lämmöltä (220 astetta). Luonnollista kimmoisuutta ja pehmeyttä. Cell Perfector -teknologia ja tasapainotettu pH 4.5 palauttaa hiuksen optimaaliselle pH-tasolle ja lukitsee väripigmentit hiukseen.

Käyttö: vie tuote pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile. Älä huuhtele. Käytä säännöllisesti. Vain kampaamoista.

4,3333 / 5
Cutrin Chooz Multivolumizer tuuheuttaja 150 ml

Cutrin Chooz Multivolumizer tuuheutta...

Monitoimituuheuttaja. Tuuheutta, rakennetta ja ryhdikkyyttä kaikenpituisille hiuksille. Joustava ja pitkäkestoinen tuki. Sisältää UV-, kosteus- ja lämpösuojan. Kehitetty erityisesti suomalaisille hiuksille, pohjoisiin olosuhteisiin.

Käyttö: Levitä tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin. Helppo työstää harjaten ja föönaten.

4,2 / 5
Vain myymälässä
Cutrin Chooz Soft Curl Definer kiharanvirkistäjä 150 ml

Cutrin Chooz Soft Curl Definer kihara...

Kiharanvirkistäjä. Rakennetta, elinvoimaa ja joustavaa pitoa kiharoille. Kevyt voide nostaa esiin luonnontaipuisien tai kiharakäsiteltyjen hiusten parhaat puolet. Kehitetty erityisesti suomalaisille hiuksille pohjoisiin olosuhteisiin. Lopputuloksena kauniit, kiiltävät ja silkkisen pehmeät kiharat. Sisältää UV-suojan.

Käyttö: Puristele tasaisesti pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin.

Vain myymälässä
Cutrin Sensitive Hairspray Strong hiuskiinne 300 ml

Cutrin Sensitive Hairspray Strong hiu...

18,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voimakkaan pidon antava hajusteeton työskentelykiinne. Mahdollistaa hiusten muokkauksen ja kampauksen työstämisen vielä lyhyen ajan suihkuttamisen jälkeen. Tasainen suihke takaa kiiltävän, joustavan ja pitävän lopputuloksen. Harjautuu helposti pois hiuksista.

Käyttö: Suihkuta tasaisesti 25cm etäisyydeltä kuiviin hiuksiin.

4,0 / 5
Cutrin Sensitive Mousse Strong muotovaahto 300 ml

Cutrin Sensitive Mousse Strong muotov...

18,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voimakkaan pidon antava hajusteeton muotovaahto. Alkoholiton, hoitava ja hellävarainen koostumus, jolla saat joustavaa pitoa ja rakennetta kampaukselle. Tasainen ja pehmeä vaahto takaa kauniin kiiltävän lopputuloksen, samalla kun saat hiuksille suojaa lämmöltä.

Käyttö: Ravista pulloa ja annostele suutin alaspäin. Levitä tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

4,5 / 5
{}
Sivun alkuun