hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Matkakoot (19 kpl)

KC Professional Color Mask sävyttävä tehohoito 40 ml

KC Professional Color Mask sävyttävä...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Color Mask -tehohoidon sisältämät B5-proteiinit ja keratiinijohdannaiset rakennepaikkaavat hiuksia tehokkaasti. Tehohoito elvyttää värikäsiteltyjä hiuksia ja saat hetkessä takaisin vastavärjättyjen hiusten hehkun ja kiillon. Color Mask -tehohoito ylläpitää ja syventää olemassa olevaa hiusväriä, mutta halutessasi voit myös sävyttää värjättyjen hiustesi vivahdetta. Kaikki herkulliset sävyt ovat myös sekoitettavissa keskenään, joten voit helposti luoda juuri omaan hiusväriisi sopivan, yksilöllisen sävyn. Kun haluat ylläpitää ja virkistää hiusväriäsi, levitä hiuksiin pieni määrä Color Mask -tehohoitoa; suurempi määrä antaa puolestaan intensiivisemmän lopputuloksen. Voimakkailla sävyillä voit hoitaa vaalennettuja hiuksia, joissa sävymuutos näkyy selvästi ja myös kestää pidempään. Vaaleilla sävyillä voit tasoittaa ja kirkastaa vaaleita hiuksia. Pearl-sävy taittaa pois keltaisuutta, antaa hiuksille helmiäisvivahteen poistaen samalla mattaisuutta.
Käyttö: Levitä tasaisesti pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin, kampaa ja anna vaikuttaa 5−10 minuuttia riippuen halutusta voimakkuudesta. Huuhtele huolellisesti.

3,9333 / 5
Useita vaihtoehtoja
Cutrin Chooz Dust Matt Powder hiuspuuteri 80 ml

Cutrin Chooz Dust Matt Powder hiuspuu...

Vahva hiuspuuteri virkistää hiuksia antaen niille ilmavuutta ja tuuheutta. Tuote antaa rakennetta hennoille hiuksille ja poistaa liiallisen pesun tarpeen vähentäen rasvoittuvuutta. Hiuspuuteri antaa hiuksille mattaisen ulkonäön ja vahvan pidon.

Tuoteinfo:

Käyttö: 1. Suojaa vaatteesi.2. Ravista kevyesti.3. Voit käyttää tuotetta suoraan hiuksiisi (varovaisesti) tai ota pieni määrä tuotetta ja hiero sitä ensin kämmenissäsi ennen hiuksiin levittämistä. 4. Ravista ylimääräinen puuteri pois hiuksista. Säilytä tuote kuivassa.

3,0 / 5
Vain myymälässä
L'Oréal Professionnel Infinium Extra Strong 75ml, matkakoko

L'Oréal Professionnel Infinium Extra...

7,10 (11,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Äärimmäista pitoa antava hiuskiinne. Sopii kampausten viimeistelyyn. Suojaa kosteudelta. Patentoitu koostumus kiinnittää osiot tai koko kampauksen hetkessä pitkäkestoisesti. Tuoksultaan neutraali ja koostumukseltaan erittäin hienojakoinen suihke ei jätä jäänteitä hiuksiin. Kätevä matkakoko.
Suihkuta kauttaaltaan kuiviin hiuksiin kiinnittäksesi haluamasi lookin.

4,5 / 5
Sebastian Volupt Conditioner hoitoaine 50 ml, matkakoko

Sebastian Volupt Conditioner hoitoain...

Tuuheuttava hoitoaine sopii hyvin myös kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Pikahoitoaine. Huuhdellaan pois.
Matkakoko.

Vain myymälässä
L'Oréal Professionnel Infinium Strong hiuskiinne 75ml, matkakoko

L'Oréal Professionnel Infinium Strong...

11,90
Verkkokaupassa

Vahvaa pitoa antava hiuskiinne. Sopii kampausten viimeistelyyn. Suojaa kosteudelta. Patentoitu koostumus kiinnittää osiot tai koko kampauksen hetkessä pitkäkestoisesti. Tuoksultaan neutraali ja koostumukseltaan erittäin hienojakoinen suihke ei jätä jäänteitä hiuksiin. Kätevä matkakoko.
Suihkuta kauttaaltaan kuiviin hiuksiin kiinnittäksesi haluamasi lookin.

Sivun alkuun