Hoitoaineet (130 kpl)

26,90 20,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Selvitä, hoida ja pehmennä kuivia, hauraita hiuksia. All Soft -hoitoaine sisältää Redkenin ainutlaatuisen Interlock Protein Network -teknologian ja omega-6 -rikasta arganöljyä sisältävän Keratin Enrich Complex -tehoaineen. Selvittää välittömästi estäen hiusten katkeilun ja palauttaa hiusten pinnan lipiditason. Estää ulkopuolisen kosteuden pääsyn hiukseen ja antaa intensiivistä pehmeyttä, sileyttä ja luonnollista liikettä. Sopii värikäsitellyille hiuksille. Käyttö: Levitä pestyihin ja pyyhekuivattuihin hiuksiin. Anna vaikuttaa 1-2 min. Huuhtele.

29,90 22,40
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hiuksiin jätettävä ultrakevyt All Soft Supple Touch -hoitosuihke sopii hennoimmillekin kuiville ja herkistyneille hiuksille. Kevyt koostumus antaa upeaa pehmeyttä kuiville latvoille ilman rasvaisuutta tai tahmaisuutta. Käyttö: Suihkuta kosteisiin hiuksiin ja muotoile hiukset halutulla tavalla.

Cutrin BIO+ Clear Anti-Dandruff Peel Mask kuoriva hoitonaamio hiuspohjan ongelmiin. Tehokas aloitustuote vaikeaan, kuivaan tai rasvaiseen hilseeseen. Soveltuu myös terveen hiuspohjan kuorimiseen ja virkistämiseen. Auttaa poistamaan hilsettä ja kutinaa. Käyttö: Hiuspohja pestään ensin BIO+ shampoolla. Kuoriva hoitonaamio levitetään suoraan tuubista hiuspohjaan kevyesti hieroen. Anna vaikuttaa 10-20 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen lisätään hieman lämmintä vettä ja hierotaan kevyesti ennen huolellista huuhtelua. Hoitotehon ylläpitämiseksi käytä naamiota kerran viikossa, tai tarvittaessa useammin.

Vain myymälässä

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BC Oil Miracle silottava hoitoöljy sisältää ylellistä argan-öljyä, joka vaikuttaa hiuksiin välittömästi tehden niistä kiiltävät ja pehmeät. Ei tee hiusta raskaaksi. Innovatiivinen koostumus levittyy äärimmäisen kevyenä kerroksena hiuksen pintaan ja imeytyy siitä välittömästi hiukseen tarjoten ylellistä hoitoa ja suojan hiusten pörrööntymistä vastaan.

Tuoteinfo:

Silottava hoitoöljy sisältää ylellistä argan-öljyä, joka vaikuttaa hiuksiin välittömästi tehden niistä ylellisen kiiltävät ja sileät pehmeät. Levitä helmen kokoinen määrä tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin. Kuivaa hiustenkuivaajalla tai muotoile halutulla tavalla.

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BC Oil Miracle kevyt silottava hoitoöljy sisältää ylellistä marula-öljyä, joka vaikuttaa hiuksiin välittömästi tehden niistä ylellisen kiiltävät ja pehmeät. Ei tee hiusta raskaaksi. Innovatiivinen koostumus levittyy äärimmäisen kevyenä kerroksena hiuksen pintaan ja imeytyy siitä välittömästi hiukseen, tehden hiuksista ilmavat ja elastiset. Käyttö: levitä helmen kokoinen määrä tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin. Kuivaa hiustenkuivaajalla tai muotoile halutulla tavalla.

Tuoteinfo:

Kevyt silottava hoitoöljy sisältää ylellistä marula-öljyä, joka vaikuttaa hiuksiin välittömästi tehden niistä ylellisen kiiltävät, pehmeät ja ilmavat. Levitä helmen kokoinen määrä tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin. Kuivaa hiustenkuivaajalla tai muotoile halutulla tavalla.

8,76 21,90
Verkkokaupassa

Silikoniton Oil Miracle Mist kuivaöljysuihke antaa hennoille hiuksille uskomatonta kiiltoa. Micro dispersion dry oil -teknologia haihtuu entistä nopeammin, hiukset tuntuvat välittömästi kuivilta.

Käyttö: suihkuta 2-5 painallusta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Älä suihkuta silmiin. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Helposti syttyvää.

23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voiko olla inhottavampaa kuin takkuiset, pörröiset hiukset kiireessä? Tähän on ratkaisu - vieläpä kauniissa pakkauksessa - Ego Boost on mieletön apu pitkien ja puolipitkien hiusten silottamiseen, selvittämiseen ja se takaa loistavan kiillon. Kaiken lisäksi se hoitaa hiuksia ja ehkäisee sähköisyyttä antistaattisten ominaisuuksiensa ansiosta. Tämä egobuusteri pelastaa päiväsi.

Tuoteinfo:

Ego Boost sopii erinomaisesti pitkille käsitellyille hiuksille. Levitä sitä pienenpieni määrä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja tunne hiustesi elpyvän ja mielihyvän leviävän. Ei huuhdella.

26,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Jätettävä hoitoaine, pohjatukituote ja viimeistelytuote yhdessä! Kosteuttaa ja silottaa, lisää hiuksiin tuuheutta ja rakennetta, sekä muotoilee. Sisältää vahvistavaa ja korjaavaa B5-vitamiinia, kosteuttavaa ja kiiltoa antavaa auringonkukkaöljyä, sekä ravitsevaa jojobaöljyä. Levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Hiero pieni määrä tuotetta käsissä, levitä tasaisesti hiuksiin ja muotoile tai föönaa.

23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Puhalla se ylös, kiusaa se ylös, mikä ikinä tyylisi on. Ollaan rehellisiä, koolla on väliä. Tällä sulfaatittomalla tuuhennusshot -hoitoaineella räjäytät hiuksiisi täyteläisyyttä ja kimmoisuutta. Anna tyylisi puhua uusille ulottuvuuksille. Styleshots -tyylin aktivoivat shampoot ja hoitoaineet on vahvistettu kahdella vallankumouksellisella teknologialla: polykvaateilla ja muotoilua avustavilla tehoaineilla. Ne valmistelevat hiukset pesun aikana halutulle hiusten muotoilulle.

Tuoteinfo:

Veltoille hiuksille, jotka kaipaavat tehokasta kuohkeutta. Korjaa hiusta, tuuheuttaa, lisää rakennetta ja kiiltoa. Levitä hoitoainetta kosteisiin pestyihin hiuksiin. Huuhtele.

23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Elvytä kuivat, karheat ja vaikeasti käsiteltävät hiukset. Hoitoaine, joka kosteuttaa, pehmentää ja luo säihkettä hiuksiisi.

Tuoteinfo:

Kosteuttava hoitoaine, joka saa aikaan ilmavat, syväkosteutetut hiukset. Sulkee hiussuomut ja jättää hiukset pehmeiksi. Levitä hoitoaine pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 1-3 minuuttia, huuhtele.

23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tällä kosteuspommilla palautat hiuksiisi takaisin ajan saatossa menetetyn kosteuden. Hoitoaineen avulla annat voimakasta kosteusterapiaa hennon hauraille hiuksillesi, jotka tarvitsevat täydellistä kuntoutusta.

Tuoteinfo:

Heikoille ja käsitellyille hiuksille. Sisältää värisuojan. Hiusvaurioiden taso 3. Levitä hoitoainetta pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 1-3 minuuttia. Huuhtele.

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hiuspohjaan jätettävä tehokosteuttaja on välitön ensiapu erityisen kuivalle, herkälle, kutiavalle ja kireälle hiuspohjalle. Sopii päivittäiseen käyttöön. Kosteuttavat aktiiviaineet rauhoittavat ja suojaavat hiuspohjaa sekä ehkäisevät kiristävää tunnetta. Pitkäkestoinen syväkosteutus takaa kimmoisan, pehmeän ja tasapainoisen tunteen hiuspohjalle. Ei rasvoita hiusta.

Käyttö: Annostele suoraan pakkauksesta hiuspohjaan jakauksia tehden ja sormenpäällä kevyesti hieroen. Ei huuhdella pois.

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hiuksiin jätettävä, tehokkaasti kosteuttava hoitosuihke päivittäiseen käyttöön kaikille hiustyypeille. Sopii erityisesti kuiville hiuksille sekä herkälle hiuspohjalle. Tehokkaasti kosteuttava hoitosuihke antaa kiiltoa, pehmeyttä ja käsiteltävyyttä hiuksille. Poistaa sähköisyyttä, auttaa ylläpitämään hiusvärin hehkua sekä antaa suojan ulkoisia rasituksia vastaan.

Käyttö: Suihkuta tasaisesti pestyihin, pyyhekuivattuihin hiuksiin. Ei huuhdella.

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Selvittävä hoitoaine päivittäiseen käyttöön herkälle hiuspohjalle sekä kaikille hiustyypeille. Sopii hyvin myös värjätyille ja normaaleille hiuksille. Nopeasti imeytyvä hoitoaine vahvistaa hiusta tyvestä latvaan, säilyttää hiusvärin kiillon, parantaa hiusten käsiteltävyyttä ja auttaa ehkäisemään kaksihaaraisten syntyä. Hoitaa hiuksia tehokkaasti lyhyelläkin vaikutusajalla.

Käyttö: Levitä pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 1-3 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vaaleaa väriä kirkastava hoitoaine vaaleille, vaalennetuille ja harmaille hiuksille. Sisältää keratiinia, joka vahvistaa käsiteltyjä ja huokoisia hiuksia. Hoitaa ja selvittää latistamatta hentojakaan hiuksia sekä helpottaa hiusten käsittelyä. Sisältää sitruunauutetta, joka kirkastaa vaaleiden hiusten sävyä ja virkistää hiuspohjaa. Sisältää UV- ja värisuojan.