Hiuslakat (47 kpl)

18,90
Verkkokaupassa

Rakennetta ja tuuheutta antava hiuskiinne. Vahvan pidon hiuksiinnne kampausten rakentamiseen ja viimeistelyyn. Kevyen koostumuksen ansiosta hiuskiinnettä voi kerrostaa upean tuuheaa lopputulosta varten.

3.5 / 5

18,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erittäin voimakkaan pidon antava hajusteeton viimeistelykiinne. Vahva tuki kampauksen viimeistelyyn ja kiinnitykseen. Tasainen suihke takaa kauniin ja pitävän lopputuloksen, samalla kun saat hiuksille suojaa kosteudelta. Kuivuu nopeasti ja harjautuu helposti pois hiuksista.

Käyttö: Suihkuta tasaisesti 25cm etäisyydeltä kuiviin hiuksiin.

4.25 / 5

18,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hajusteeton työskentely- ja viimeistelykiinne, voimakas pito. Antaa mahdollisuuden työstää kampausta hetken ennen kuivumista. Kuivuu nopeasti ja harjautuu helposti pois hiuksista. Kampauksen muotoiluun ja viimeistelyyn. Suihkuta tasaisesti 25 cm etäisyydeltä kuiviin hiuksiin.

4.5 / 5

13,90
Verkkokaupassa

OSiS+ Session erittäin voimakas hiuskiinne antaa erittäin pitkäkestoisen ja äärimmäisen tuen vaativiin kampauksiin. Tuote kuivuu nopeasti hiuksiin eikä jätä hiuksia tahmeiksi. Koostumus suojelee hiuksia UV-säteiltä. Suihkuta kuiviin hiuksiin noin 30 cm:n etäisyydeltä. Käytä lyhyinä suihkauksina.

4.7059 / 5

20,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ei ole mitään kamalampaa, kuin huomata vaivalla tehdyn upean hiuslookin lässähtävän kesken kaiken. Nyt apuun on tullut hiuskiinne, joka pitää kampauksen ryhdissä ja suortuvat ojennuksessa! Masterpiece toimii todellisena suojakilpenä pörröisyyttä vastaan antaen hiuksillesi uskomattoman pidon ja loistavan kiillon. Kaiken lisäksi se hoitaa hiuksia ja ehkäisee sähköisyyttä antistaattisten ominaisuuksiensa ansiosta. Tätä hallitsijaa voi käyttää monin erilaisin mestarillisin tavoin.

Tuoteinfo:

Käytä kiharakampausten pohjalle, upeiden juhlakampausten tekoon tai antamaan keskivahvan, liikkuvan pidon auki oleville hiuksille. Suihkuta kuiviin hiuksiin n. 15 cm etäisyydeltä.

4.75 / 5