Hiusgeelit (11 kpl)

Muotoilugeeli erittäin vahvalla pidolla ja muotoilumuistilla. Geelin muistipolymeerien ansiosta hiukset asettuvat haluttuun tyyliin ja uudelleenmuotoilu on helppoa. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

Käyttö: Purista pieni määrä kämmeniin ja muotoile.

Vain myymälässä

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vahva hiusgeeli, jonka avulla voit muotoilla hiuksesi juuri sellaiseen tyyliin kuin haluat. Ainutlaatuinen koostumus mahdollistaa mielikuvituksellisen muotoilun ja pitävä wetlook-tyyli syntyy hetkessä. Kampaus kiiltää ja kestää, kunnes se harjataan auki. Soveltuu monenlaiseen hiusten muotoiluun – miesten hiuksille, lyhyiden hiusten tueksi, poninhäntien pohjalle, lettikampauksiin sekä pitoa vaativiin veistoksellisiin kampauksiin ja kiinnityksiin. Hiero käsiin, muotoile hiukset ja anna kuivua.

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

OSiS+ G.Force voimakas muotoilugeeli antaa erittäin pitkäkestoista erottelua ja voimakasta tukea sekä rakennetta myös kosteissa olosuhteissa.

Tuoteinfo:

Vie pieni määrä kosteisiin hiuksiin ja muotoile, työstä, luo haluamasi tyyli.

OSiS+ Rock Hard erittäin voimakas muotoilugeeli äärimmäisiin hiustyyleihin! Muotoilugeeli antaa kivenkovaa ja pitkäkestoista tuke, joka pysyy ja pysyy.

Rock Hard muotoilugeeliä on helppo työstää hiuksiin ja pestä pois. Vie pieni määrä tuotetta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile ja työstä haluamallasi tavalla.

Vain myymälässä

18,90
Verkkokaupassa

Geeli erittäin vahvalla pidolla, joka antaa kestävää pitoa ja kiiltoa. Antaa pitkäkestoista hallittavuutta, joka ei kuitenkaan tahmaa ja on helppo harjata pois.

25,90
Verkkokaupassa

Rokkaava geelipomada, jolla muotoilet, kiillotat ja viimeistelet. Sopii kaikille tyyleille, joissa kaivataan pitoa, kirkasta kiiltoa ja veistoksellista asennetta. Ja mikä parasta: ilman hiuksiin jäävää tahmeaa tunnetta!