hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Omron M6 Comfort verenpainemittari

Omron M6 Comfort verenpainemittari

Tilapäisesti loppu
Rated 4,5 out of 5 by 2 reviewers.
Rated 5 out of 5 by Erittäin hyvä verenpainemittari Helppokäyttöinen ja selkeä laite. Erityisesti comfort mansetti helppo asettaa ja käyttää. 100 muistiin jäävää mittauskertaa on hyvä toiminto, ei tarvitse kirjata lukuja ylös kun niitä voi selata laitteella. Mittauksen onnistumisestakin voi olla varma, kun laite ilmoittaa jos mansetti ei ole kunnolla. 8. kesäkuuta 2015
  • 2016-10-22 T05:27:42.799-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_2, tr_2
  • loc_en_US, sid_00020820290, prod, sort_default
Toimitustavat:
Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun ›

Omron M6 Comfort on täysin automaattinen verenpainemittari, jota on helppo ja miellyttävä käyttää. Mittarissa on muisti kahdelle käyttäjälle. Molemmille 100 muistipaikkaa ja keskiarvotoiminto. Ainutlaatuinen M-L-kokoinen kova Comfort-mansetti sopii 22-42 cm:n olkavarsille. Omron Intellisense -teknologian ansiosta mittari pumppaa mansettiin ilmaa vain sen verran kuin tarvitaan, joten mittari on kivuton käyttää. Kliinisesti validoitu. Luotettava ja tarkka tulos saadaan selkeälle näytölle yhdellä napin painalluksella. Mittari ilmoittaa epäsäännöllisestä sykkeestä sekä liikkumisesta mittauksen aikana. Omron-verenpainemittarit ovat erittäin luotettavia ja myös ammattilaisten käyttämiä.

Tuoteinfo:

Omron M6 Comfort -olkavarsiverenpainemittarissa on miellyttävä Comfort-mansetti. Täysin automaattista mittaria on helppo ja mukava käyttää. Mittari pumppaa mansettiin ilmaa vain sen verran kuin tarvitaan, joten mittaus on kivuton. Laite myös ilmoittaa onko mansetti kiinnitetty oikein. Tarkka tulos saadaan selkeälle näytölle yhdellä napin painalluksella. Tulos näkyy myös graafisena, mistä näkee heti, onko se suositusarvojen sisällä. Lisäksi mittari ilmoittaa epäsäännöllisestä sykkeestä ja siinä on omat muistit kahdelle käyttäjälle. Omron-olkavarsiverenpainemittarit ovat erittäin luotettavia ja myös ammattilaisten käyttämiä.

EAN 4015672106048

Ominaisuudet

Sertifikaatit, yhteistyöt, liitot ja hyväksytys Kliinisesti validoitu
Muistipaikkojen lkm 200
Malli M6 Comfort
Takuutieto TAKUU 3 VUOTTA/GARANTI 3 ÅR
Takuu TAKUU 3 VUOTTA/GARANTI 3 ÅR
Käyttäjien lkm 2
Mansetin ympärysmitta (cm) 22-42, M-L kokoinen Comfort mansetti
Tarkkuus verenpaine +/- 3 mm Hg, syke +/- 5 % näytön lukemasta.
Mukana tulevat tarvikkeet Mansetti, paristot, käyttäjän opas, takuukortti, verenpainepassi
Tuoteperhe Omron olkavarsiverenpainemittarit
Muut toiminnot Näyttää vain luotettavan mittaustuloksen.
Mittaustapa Olkavarsi
Tyyppi Verenpainemittarit
Paristonvaihdon ilmaisin Kyllä
Automaattinen virrankatkaisu Kyllä
Korkeus (cm) 12.3
Leveys (cm) 8.5
Syvyys (cm) 15.8
Paino (g) 380
Väri Valkoinen
Muut ominaisuudet Omron M6 Comfort -olkavarsiverenpainemittarissa on miellyttävä Comfort-mansetti. Täysin automaattista mittaria on helppo ja mukava käyttää. Mittari pumppaa mansettiin ilmaa vain sen verran kuin tarvitaan, joten mittaus on kivuton. Laite myös ilmoittaa, onko mansetti kiinnitetty oikein. Tarkka tulos saadaan selkeälle näytölle yhdellä napin painalluksella. Tulos näkyy myös graafisena, mistä näkee heti, onko se suositusarvojen sisällä. Lisäksi mittari ilmoittaa epäsäännöllisestä sykkeestä ja siinä on omat muistit kahdelle käyttäjälle. Omron-olkavarsiverenpainemittarit ovat erittäin luotettavia ja myös ammattilaisten käyttämiä.

Takuu ja huolto

Kaikilla tuotteilla on Suomen lain säädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai vikaa, tarkistathan alla olevan listauksen avulla kuinka kyseisen tuotteen kanssa tulisi toimia. Tavoitteenamme on saada asiakkaalle mahdollisimman nopeasti apua viallisen tuotteen kanssa, joten suosittelemme ensisijaisesti asiakasta olemaan itse yhteydessä huoltoon. Näin asiakas saa suoraan tietoa huollon arvioidusta kestosta, huollon etenemisestä ja muista siihen johtuvista asioista. Asiakasta lähimmän huollon löydät valmistajan kotisivuilta. Asiakas voi aina halutessaan toimittaa tuotteen myös verkkokaupan kautta huoltoon.
Yksityiskohtaisemmat ohjeistukset takuu ja huoltotoimenpiteisiin tuoteryhmittäin löydät alla olevasta linkistä,
Nouto myymälästä
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus myymälän noutopisteeseen yli 45 € ostoista. Huomioithan että kaikissa S-ryhmän myymälöissä ei välttämättä ole noutomahdollisuutta.

Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Nouto postin pakettiautomaattiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus S-ryhmän myymälässä olevaan postin pakettiautomaattiin yli 45 € ostoista. Postin pakettiautomaatin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60 cm. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Kirje kotiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus kirjeenä haluttuun postiosoitteeseen.
Jos kirje ei mahdu postilaatikkoon, se toimitetaan
lähimpään postiin ja siitä jätetään ilmoitus.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti postiin
Toimituskulut 6,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus lähimpään Postiin.
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä,
sähköpostilla tai postilla.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin,
voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin
Toimituskulut 9,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus haluttuun postiosoitteeseen.
Osoitteiseen pitää olla kiinteä tieyhteys.
Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.

Maksutavat


Sokoksen verkkokaupassa voi maksaa tilauksen yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, pankkitunnuksilla, osamaksulla tai laskulla.

Maksukortit:

Visa, Visa Electron, Mastercard.

Verkkopankit:

S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Aktia ja Paikallisosuuspankit, Ålandsbanken, Handelsbanken, Sampo ja Tapiola.

Osamaksu tai lasku:

S-verkkokauppatili.

Maksaminen tapahtuu aina turvallista, SSL-salattua yhteyttä käyttäen.

Korttimaksu

Jos käytössäsi on maksu- (Debit) tai luotto- (Credit) kortilla, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan tililtä, tai korttiin liitetyltä luottotililtä. Maksettaessa Credit kortilla, annetaan korttinumeroksi kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja. Verkkomaksamisessa käytetty 3 merkkiä pitkä tarkistusluku eli CVV2-luku, löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Maksaessasi Debit tai Credit & Debit ominaisuuksilla varustetulla kortilla, on käytettävä kortin kääntöpuolen vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat tarkistuslukuna.

Visa, Visa Debit & Electron

Visa-luottokortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. Visa Debit on maksukortti, jolla tehty maksu veloitetaan suoraan asiakkaan pankkitililtä. Ostohetkellä tehdään automaattinen katetarkistus ja -varaus asiakkaan tililtä. Huomaa, että Visa Debit kortin verkkomaksuominaisuus tulee aktivoida erikseen kortinmyöntäjä pankissa. Tilauksen maksuvaiheessa siirryt oman pankkisi suojattuun Internet-palveluun, jossa ostos varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. (Verified by Visa)

MasterCard

MasterCard kortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. MasterCard verkkomaksuissa käytetään pankkien kanssa kehitettyä SecureCode (MCSC) palvelua, joka on maksamisen turvallisuutta parantava palvelu. Palvelun avulla kaupan osapuolet voidaan todentaa luotettavasti.

S-Etukortti Visa Credit/Debit

S-Etukortti Visa Credit/Debit on yhdistelmäkortti, jolla saat tarvittaessa maksuaikaa ostoksillesi. Halutessasi voit käyttää kortin edullista luottoa tai maksaa ostokset suoraan käyttötililtä. Kortissa on maksuton Verified by Visa -palvelu turvallisiin verkko-ostoksiin. Maksaessasi S-Etukortti Visalla saat Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoissa tekemistäsi ostoksista. Voit hakea S-Etukortti Visa Credit/Debit -korttia S-Pankin asiakaspalvelupisteissä, soittamalla puhelinpalveluun tai verkkopankissa. Lue lisää S-Etukortti Visasta www.s-pankki.fi/visa .

Pankkimaksu

Pankkitunnuksilla maksettaessa maksu veloitetaan verkkokauppaostosten yhteydessä tililtä heti. Palaamalla takaisin verkkokaupan sivuille maksun suorittamisen jälkeen, tieto maksusta ja tehdystä tilauksesta välittyy kauppiaalle. Verkkomaksua varten tarvitset oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja avainlukukortin. Pyydä tarvittaessa apua oman pankkisi asiakaspalvelusta. Verkkomaksu on ostajalle maksuton. Muista että maksaessasi tilauksen S-Pankin tunnuksilla, saat lisäksi 0,5 % maksutapaetua!

S-Pankki
Nordea
Osuuspankki Aktia ja Paikallisosuuspankit
Ålandsbanken, Handelsbanken
Danske Bank
Tapiola
Lasku / Osamaksu

S-verkkokauppatili

Sokos verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa mahdollisuuden asiakasomistajille maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla. Laskulla maksettaessa saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa! Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen pienempiin osiin. Pienin maksettava summa on merkitty laskuun. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä. Osamaksukauppaa varten varten tulee asiakkaan tunnistautua asiakasomistajaksi.
Lisätietoa laskulla / osamaksulla maksamisesta »

  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 45€ ostoista toimitus veloituksetta myymälästä tai pakettiautomaateista.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.
Sivun alkuun