Asiakaspalvelu

Osta puhelinpalvelusta

Osta verkkokaupan tuotteita puhelinpalvelusta!

Verkkokaupan maksullisesta puhelinpalvelusta voit ostaa puhelimitse verkkokaupassa olevia tuotteita.


Ostaminen on helppoa:


1. Soita numeroon 0600 04566

o    Puhelun hinta ja jonotus 0,51€ / min + pvm/mpm (sis. alv 24%). Avoinna arkisin klo 10-17 (viikonloput ja pyhät suljettu).

2. Tee tilaus

o    Kerro myyjälle, mitä verkkokaupan tuotteita haluat ostaa. Myyjä auttaa sinua tuotevalinnassa ja tekee tilauksen puhelun aikana.

3. Maksa

o    Tilaus veloitetaan maksukortilta. Maksaminen tapahtuu turvallisesti SSL-salatulla maksulomakkeella myyntipalvelussamme, josta tiedot lähetetään salattuna Luottokunnalle. Puhelinpalvelussa tehtävän tilauksen ostoraja on 200 €.

4. Tilaus on valmis!

o    Saat sähköpostitse tilausvahvistuksen sekä tilaus- ja toimitusehdot maksun jälkeen. Tilausvahvistus toimii tilauksen maksu- ja takuukuittina.

Puhelinpalvelussa voit maksaa seuraavilla maksukorteilla:

•       Visa

•       Visa Debit

•       Visa Electron

•       MasterCard

•       Debit MasterCard


Ostot kerryttävät Bonusta normaalilla tavalla ja S-Etukortti Debit ja Visa -korteilla saa myös maksutapaetua.


Puhelinpalvelun tilausehdot

Puhelinpalvelusta voi ostaa tuotteita, jotka ovat tilaushetkellä saatavilla verkkokaupan varastosta. Tuotteiden saatavuus ja hinta perustuvat sen hetkiseen tilanteeseen ja nämä saattavat muuttua. Tilauksen maksettava summa määräytyy tilaushetken hintojen mukaan. 


Puhelimitse tehty tilaus on sitova ja se on maksettava heti puhelun aikana. Maksamisen jälkeen tilaus siirtyy käsiteltäväksi eikä sitä voi enää muuttaa. Tuotteen toimitusaika vaihtelee tuotteista riippuen. Yleisin toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Vahvistamme puhelimessa kunkin tilauksen toimitusajan ja tieto näkyy myös tilausvahvistuksella.

Tilauksen voi maksaa vain yllä mainituilla maksukorteilla. Tilausta ei voi maksaa puhelimitse verkkopankkitunnuksilla eikä S-Verkkokauppatilin lasku- tai osamaksukaupalla. Etukoodeja tai muita etuja ei voi hyödyntää puhelinpalvelun kautta tehdyissä tilauksissa.


Tilaukset kerryttävät Bonusta normaalilla tavalla. S-etukortti Visa tai Debit korteilla maksetuista tilauksista myönnetään maksutapaetua tilauksen arvosta. Yrityskorteilla maksetut ostot eivät kerrytä Bonusta tai maksutapaetua. Puhelinmyynnistä ostettuja tuotteita ei saa jälleenmyydä.


Puhelinpalvelun kautta tehdyissä tilauksissa pätevät normaalit etäkaupan tilaus-, toimitus-, ja peruutusehdot. Maksamisen jälkeen lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen tilatuista tuotteista sekä tilaus- ja toimitusehdot liitteenä. Tilausvahvistus toimii oston maksu- ja takuukuittina. Tekemällä tilauksen tilaaja hyväksyy, että verkkokauppa lähettää tilaajalle kirjepostia, sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä asioissa.


Lue lisää toimitus- ja peruutusehdoista asiakaspalveluosiostamme.

Sivun alkuun