Asiakaspalvelu

Lasku- ja osamaksukauppa

Lasku- ja osamaksukauppa

Asiakasomistajana voit käyttää S-verkkokauppatiliä, saat jopa 60 päivää maksuaikaa!

Sokos verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa mahdollisuuden asiakasomistajille maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla. Voit maksaa laskulla tai osamaksulla vain kirjautuneena ja tunnistautuneena asiakasomistajaksi Sokos verkkokauppaan. Lasku tai osamaksu on mahdollinen enimmillään 2000 € ostoissa. Yli 60 päivän maksuaikakampanjoissa lasku tulee jokaisesta ostosta erikseen. Kaikille laskuille lisätään laskutuslisä 2,95€.


Koko summan voi maksaa kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. S-verkkokauppatilin käyttöä varten tulee asiakkaan tunnistautua asiakasomistajaksi. Collector tekee myös luottotietojen tarkistuksen ennen kuin oikeus maksaa laskulla tai osamaksuina myönnetään. Luottotietojen tarkistus tehdään tilauksen yhteydessä. Lasku tai osamaksu maksutavalla verkkokaupasta tilattaessa asiakkaan tulee olla 20 vuotta täyttänyt ja vakituisesti Suomessa asuva.

Laskun voi maksaa joko kertasuorituksena, tai Collectorin kanssa voi sopia tililuottoa koskevan sopimuksen. Mikäli laskun koko summaa ei makseta kertasuorituksena eräpäivään mennessä, mutta laskusta maksetaan vähintään ilmoitettu vähimmäissumma, katsotaan asiakkaan automaattisesti solmineen tililuottoa koskevan sopimuksen. Lasku mahdollistaa jopa 60 päivän korottoman maksuajan! Laskut erääntyvät aina kuukauden viimeisenä päivänä.

Laskua maksettaessa voi valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla laskussa kyseessä olevan kuukauden vähimmäissumman. Osamaksun korko on 1% kuukaudessa, mikä vastaa 12% nimellistä vuosikorkoa. Huom! osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa. (Tilinhoitomaksu saattaa muuttua kampanjoittain.) Yli 60 päivän maksuaikakampanjoiden aikaan tehtyjen ostosten osamaksu yhdistyy erilliselle tilille, josta veloitetaan oma 2,95€:n kuukausittainen tilinhoitomaksu.  Myöhästyneistä ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Tarkemman palvelukuvauksen löydät täältä.
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät täältä.
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät täältä.

Palaa maksutavat sivulle »

Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä