Nicholas Vahé Caramel & Crunch suklaatryffelit 110 g

  • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-3.2.0
  • CLOUD, getContent, 144ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
+ / - Hover over image to Zoom
Verkkokaupassa:
7,95

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Saatavuus:

Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista alk. 0 €
Nouto postista alk. 6,90 €
Kirjetoimitus alk. 2,95 €

Katso tuotteen hinta Valitse myymälä

Myymälässä

Nicholas Vahé Caramel & Crunch suklaatryffelit 110 g. Ainesosat: kasvirasvat (kookos, palmuydin), sokeri, vähärasvainen kookosjauhe, herajauhe (MAITO), suolatut toffeelastut 5% (sokeri, glukoosisiirappi, KERMA, rasvaton MAITOJAUHE, suolattu VOI, suola), kaakaojauhe, emulgointiaine (SOIJALESITIINI), luontainen aromi. Saattaa sisältää pieniä määriä MANTELIA, HASSELPÄHKINÄÄ, PISTAASIPÄHKINÄÄ ja KANANMUNAA. Säilytä kuivassa 15-18 asteessa. PARASTA ENNEN katso pakkauksen päältä.

Choklad. Ingredienser: vegetabiliska fetter (kokos, palmkärn), socker, fettfattig kokospulver, vasslapulver (MJÖLK), saltad toffeechips 5% (socker, glukossirap, GRÄDDE, fettfri MJÖLKPULVER, saltad SMÖR, salt), kakaopulver, emulgeringsmedel (SOJALESITIN), naturlig arom. Kan innehålla spår av MANDEL, HASSELNÖT, PISTASCHMANDEL och ÄGG. Förvara tort och 15-18 grader. Njut av dem med en kopp te eller kaffe. BÄST FÖRE se ovanpå förpackningen.

Ravintosisältö/Näringsinnehåll (100 g): Energia/Energi 2452kJ/590kcal, Rasva/Fett 43,8g, josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett 37,4g, Hiilihydraatit/Kolhydrater 42,8g, josta sokereita/ varav sockerarter 40,6g, Proteiini/Protein 4g, Suolaa/Salt 0,2g.

Päivitämme tuotetietoja aktiivisesti. Koska kyseessä ovat ruokatuotteet, suosittelemme tarkastamaan ainesosat myös myyntipakkauksesta.
  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 45€ ostoista toimitus veloituksetta myymälästä tai pakettiautomaateista.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.