hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Lumene Touch Of Radiance Matta meikkipuuteri 10 g

Lumene Touch Of Radiance Matta meikkipuuteri 10 g

 

Verkkokaupassa:
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää 18,50
336,36 €/kg

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Rated 4 out of 5 by 10 reviewers.
Rated 4 out of 5 by Hyvä peruspuuteri Jo vuosia meikkipussin luottotuote, peittää hyvin, mutta ei jätä paksua pakkelikerrosta. Suomalaiselle kalpeanaamallekin sopivat sävyt. 24. lokakuuta 2015
Rated 5 out of 5 by Keveän peittävä Tuote on riittävän peittävä arkimeikkiin, mutta ei kuitenkaan tee ihosta tunkkaista. Kasvot eivät juurikan kiillä päivän mittaan, mutta hieman meikkipuuteri kuluu kyllä. Loistava perustuote! 21. lokakuuta 2015
Rated 5 out of 5 by Hyvä meikkipuuteri vitiligokasvoille Peittää vitiligoläiskät melkein täysin, joskin silmien ympärillä joudun käyttämään välillä CC-voidetta. Pitää ihon kiillottomana ja pysyy koko päivän. Paras löytämäni, vaikkakin edellisen version vaalein sävy oli vielä luonnollisemman näköinen vaalealla ihollani. 19. elokuuta 2015
Rated 4 out of 5 by Peittää ihon pienet virheet Vähän meikkaavana ja nopeutta arvostavana suosittelen kyllä kun haluat luonnollisen peittävän lopputuloksen 27. huhtikuuta 2015
Rated 2 out of 5 by Aiempi parempi Vuosikausia sävyä 30 Aurinkokaakao käyttäneenä petyin viimeisimpään väriuudistukseen, sillä oikeaa vaaleaa sävyä ei enää löydy. Samoin koostumus muuttui niin ettei pintakuiva mutta silti rasvoittuva ihoni pysy mattana kuin pari tuntia. Toivottavasti Lumene kuuntelee ja testauttaa tuotteita käyttäjillä jatkossa enemmän. Ainoa plussa edullinen hinta ja marketsaatavuus. 4. huhtikuuta 2015
Rated 4 out of 5 by Hyvä koostumus Tämä Lumenen uusi meikkipuuteri on koostumukseltaan parempaa kuin se toinen versio (beessi rasia). Toivoisin kuitenkin vielä astetta vaaleampaa sävyä tuotteeseen kuin tämän sarjan vaalein sävy on. 3. huhtikuuta 2015
Rated 4 out of 5 by Hyvä ostos! Kaunis, sileä ja hohtava loppusilaus myös iäkkäille kasvoille! 9. joulukuuta 2014
Rated 3 out of 5 by Huono uudistus Kyseinen meikkipuuteri on ollut yksi suosikki tuotteistani jo vuosien ajan, mutta uudistusten myötä joudun vaihtamaan merkkiä. Uudet sävyt ovat nimittäin TODELLA tummia, aivan liian tummia! Ennen minulle prikulleen oikea sävy oli 03 aurinkokaakoa, mutta nykyisissä sävyissä edes 01 sävyä ei voi harkita. Tuote on kuitenkin muuten hyvä ja sillä saa tehtyä nopeasti kevyen meikin. 27. kesäkuuta 2014
  • 2016-10-22 T05:34:46.072-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_10, tr_10
  • loc_en_US, sid_20925982, prod, sort_default
Saatavuus:

Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Toimitustavat:
Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun ›

Uusi puuteriteknologia: unelmankevyt ja pehmeän tuntuinen satiinimatta meikkipuuteri yhdistää miellyttävän pehmeyden ja erinomaisen pysyvyyden. Se sulautuu täydellisesti ihoon sekä tasoittaa ihon sävyn peittäen ihon pienet virheellisyydet. Ultra-ohut, pitkäkestoinen meikkipuuteri pitää ihon tunteja heleän mattaisena. Peittävyysaste on medium, jonka takaa meikkivoide+puuteri –yhdistelmä koostumuksessa. Pyöreät pinnoitetut mikropigmentit yhdessä pyöreiden puuteripalleroisten kanssa tekevät koostumuksen keveyden, joka myös levittyy iholle helposti. Erityinen luonnon puuteripartikkeleiden yhdistelmä imee iholta ylimääräistä rasvaa pitäen ihon luonnollisen mattana. Huom. Sävyjä on hienosäädetty hiukkasen, niin että ne vastaavat paremmin meikkivoiteiden sävyjä. Sävyä 40 vastaa sävy 03.

Tuoteinfo:

Heleän matta, pitää ihon kiillottomana.

EAN 6412600822953

Ominaisuudet

Muut ominaisuudet Heleän matta, pitää ihon kiillottomana.

Takuu ja huolto

Kaikilla tuotteilla on Suomen lain säädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai vikaa, tarkistathan alla olevan listauksen avulla kuinka kyseisen tuotteen kanssa tulisi toimia. Tavoitteenamme on saada asiakkaalle mahdollisimman nopeasti apua viallisen tuotteen kanssa, joten suosittelemme ensisijaisesti asiakasta olemaan itse yhteydessä huoltoon. Näin asiakas saa suoraan tietoa huollon arvioidusta kestosta, huollon etenemisestä ja muista siihen johtuvista asioista. Asiakasta lähimmän huollon löydät valmistajan kotisivuilta. Asiakas voi aina halutessaan toimittaa tuotteen myös verkkokaupan kautta huoltoon.
Yksityiskohtaisemmat ohjeistukset takuu ja huoltotoimenpiteisiin tuoteryhmittäin löydät alla olevasta linkistä,
Nouto myymälästä
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus myymälän noutopisteeseen yli 45 € ostoista. Huomioithan että kaikissa S-ryhmän myymälöissä ei välttämättä ole noutomahdollisuutta.

Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Nouto postin pakettiautomaattiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus S-ryhmän myymälässä olevaan postin pakettiautomaattiin yli 45 € ostoista. Postin pakettiautomaatin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60 cm. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Kirje kotiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus kirjeenä haluttuun postiosoitteeseen.
Jos kirje ei mahdu postilaatikkoon, se toimitetaan
lähimpään postiin ja siitä jätetään ilmoitus.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti postiin
Toimituskulut 6,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus lähimpään Postiin.
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä,
sähköpostilla tai postilla.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin,
voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin
Toimituskulut 9,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus haluttuun postiosoitteeseen.
Osoitteiseen pitää olla kiinteä tieyhteys.
Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.

Maksutavat


Sokoksen verkkokaupassa voi maksaa tilauksen yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, pankkitunnuksilla, osamaksulla tai laskulla.

Maksukortit:

Visa, Visa Electron, Mastercard.

Verkkopankit:

S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Aktia ja Paikallisosuuspankit, Ålandsbanken, Handelsbanken, Sampo ja Tapiola.

Osamaksu tai lasku:

S-verkkokauppatili.

Maksaminen tapahtuu aina turvallista, SSL-salattua yhteyttä käyttäen.

Korttimaksu

Jos käytössäsi on maksu- (Debit) tai luotto- (Credit) kortilla, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan tililtä, tai korttiin liitetyltä luottotililtä. Maksettaessa Credit kortilla, annetaan korttinumeroksi kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja. Verkkomaksamisessa käytetty 3 merkkiä pitkä tarkistusluku eli CVV2-luku, löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Maksaessasi Debit tai Credit & Debit ominaisuuksilla varustetulla kortilla, on käytettävä kortin kääntöpuolen vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat tarkistuslukuna.

Visa, Visa Debit & Electron

Visa-luottokortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. Visa Debit on maksukortti, jolla tehty maksu veloitetaan suoraan asiakkaan pankkitililtä. Ostohetkellä tehdään automaattinen katetarkistus ja -varaus asiakkaan tililtä. Huomaa, että Visa Debit kortin verkkomaksuominaisuus tulee aktivoida erikseen kortinmyöntäjä pankissa. Tilauksen maksuvaiheessa siirryt oman pankkisi suojattuun Internet-palveluun, jossa ostos varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. (Verified by Visa)

MasterCard

MasterCard kortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. MasterCard verkkomaksuissa käytetään pankkien kanssa kehitettyä SecureCode (MCSC) palvelua, joka on maksamisen turvallisuutta parantava palvelu. Palvelun avulla kaupan osapuolet voidaan todentaa luotettavasti.

S-Etukortti Visa Credit/Debit

S-Etukortti Visa Credit/Debit on yhdistelmäkortti, jolla saat tarvittaessa maksuaikaa ostoksillesi. Halutessasi voit käyttää kortin edullista luottoa tai maksaa ostokset suoraan käyttötililtä. Kortissa on maksuton Verified by Visa -palvelu turvallisiin verkko-ostoksiin. Maksaessasi S-Etukortti Visalla saat Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoissa tekemistäsi ostoksista. Voit hakea S-Etukortti Visa Credit/Debit -korttia S-Pankin asiakaspalvelupisteissä, soittamalla puhelinpalveluun tai verkkopankissa. Lue lisää S-Etukortti Visasta www.s-pankki.fi/visa .

Pankkimaksu

Pankkitunnuksilla maksettaessa maksu veloitetaan verkkokauppaostosten yhteydessä tililtä heti. Palaamalla takaisin verkkokaupan sivuille maksun suorittamisen jälkeen, tieto maksusta ja tehdystä tilauksesta välittyy kauppiaalle. Verkkomaksua varten tarvitset oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja avainlukukortin. Pyydä tarvittaessa apua oman pankkisi asiakaspalvelusta. Verkkomaksu on ostajalle maksuton. Muista että maksaessasi tilauksen S-Pankin tunnuksilla, saat lisäksi 0,5 % maksutapaetua!

S-Pankki
Nordea
Osuuspankki Aktia ja Paikallisosuuspankit
Ålandsbanken, Handelsbanken
Danske Bank
Tapiola
Lasku / Osamaksu

S-verkkokauppatili

Sokos verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa mahdollisuuden asiakasomistajille maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla. Laskulla maksettaessa saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa! Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen pienempiin osiin. Pienin maksettava summa on merkitty laskuun. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä. Osamaksukauppaa varten varten tulee asiakkaan tunnistautua asiakasomistajaksi.
Lisätietoa laskulla / osamaksulla maksamisesta »

  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 45€ ostoista toimitus veloituksetta myymälästä tai pakettiautomaateista.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.
Sivun alkuun