Lumene Touch Of Radiance Matta Meikkipuuteri 10 g

Lumene Touch Of Radiance Matta Meikkipuuteri 10 g

Tilapäisesti loppu
Rated 4,5 out of 5 by 27 reviewers.
Rated 5 out of 5 by Hyvä tuote jokapäiväiseen käyttöön Tuote peittää ihon virheitä (ei tietenkään pahimpia) ja sillä saa aikaan sileän ja mattapintaisen tuloksen. Ihana, helppokäyttöinen tuote jokapäiväiseen käyttöön :) 13. syyskuuta 2014
Rated 5 out of 5 by Huipputuote Toimii omalla iholla loistavasti. Ihoni on pintakuiva, mutta kiiltelee helposti. Tämän avulla kiiltely on hyvin pientä. Soveltuu loistavasti ihooni eikä näytä siltä, että olisi kauheaa meikkikerrosta. Tasoittaa ihoa. Olen käyttänyt meikkivoiteen päällä sekä pelkästään. Pysyy hyvin. 10. syyskuuta 2014
Rated 5 out of 5 by Loistotuote Levittyy hyvin, pysyy pitkään hyvännäköisenä ja pitää kiillon kurissa (jopa hyvin herkästi kiiltävällä iholla). 13. elokuuta 2014
Rated 5 out of 5 by Meikkipussin vakiovaruste Paras meikkipuuteri ja hinta-laatusuhde loistava! Levitän tätä isolla siveltimellä ja jälki on pitkäkestoinen ja sopivan peittävä ilman meikkivoiteita. Palaan aina tähän meikkipuuteriin vaikka kokeilen välillä muita. 21. toukokuuta 2014
Rated 4 out of 5 by Lumene-meikkipuuteri Hyvin peittävä ja luonnollinen lopputulos. Tykkään suuresti! 29. huhtikuuta 2014
Rated 5 out of 5 by Muuta ei tarvita! Erinomainen peruspäivämeikki - ei värivoiteita, ei puutereita. Tuttu ja luotettava. 7. huhtikuuta 2014
Rated 5 out of 5 by Tähän tuotteeseen voi luottaa Tällä puuterilla saa todellakin luonnollisen lopputuloksen. Huonommankin ihon saa näyttämään hyvältä, koska puuteri peittää todella hyvin. On helppoa, kun ei tarvitse erikseen käyttää meikkivoidetta. 5. huhtikuuta 2014
Rated 4 out of 5 by Helppo ja nopea meikki kasvoille. Luonnollinen lopputulos, hienojakoinen, ei kuivata ihoa. 3. huhtikuuta 2014
  • 2016-10-23 T05:28:13.034-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_27, tr_27
  • loc_en_US, sid_20789999, prod, sort_default
Toimitustavat:
Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun ›

Nopea ja helppo - kiireisen aamun pelastus - tuotteessa yhdistyvät meikkivoiteen peittävyys ja puuterin kiinnittävyys ja kiillottomuus. Hellävarainen ja ihoa hoitavahienojakoinen koostumus. Suomalaisen lakan siemenuute suojelee sekä ravitsee ihoa. Muutamalla sipaisulla poistaa ihon kirjavuuden. Valoa heijastavat pigmentit minimoivat optisesti ihohuokosten näkyvyyttä. Luonnollinen, riittävän peittävä lopputulos.

Tuoteinfo:

Virheetön, mattapintainen iho. Kosteusvoiteen jälkeen peitetään ihon epätasaisuudet esimerkiksi Lumene Red Neutralizerilla. Sen jälkeen levitetään Lumene Meikkipuuteria meikkisienellä, jos halutaan peittävämpi, luonnollinen lopputulos. Isolla siveltimellä saadaan kuulas lopputulos.

EAN 6412600823967

Ominaisuudet

Materiaali Sisältää ihoa suojaavaa suomalaista lakkaa.
Tuotetyyppi NORMAALI IHO, RASVAINEN, SEKAIHO, HERKKÄ IHO, KUIVA IHO, KOSTEUSKÖYHÄ IHO
Muut ominaisuudet Virheetön, mattapintainen iho. Kosteusvoiteen jälkeen peitetään ihon epätasaisuudet esimerkiksi Lumene Red Neutralizerilla. Sen jälkeen levitetään Lumene Meikkipuuteria meikkisienellä, jos halutaan peittävämpi, luonnollinen lopputulos. Isolla siveltimellä saadaan kuulas lopputulos.

Takuu ja huolto

Kaikilla tuotteilla on Suomen lain säädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai vikaa, tarkistathan alla olevan listauksen avulla kuinka kyseisen tuotteen kanssa tulisi toimia. Tavoitteenamme on saada asiakkaalle mahdollisimman nopeasti apua viallisen tuotteen kanssa, joten suosittelemme ensisijaisesti asiakasta olemaan itse yhteydessä huoltoon. Näin asiakas saa suoraan tietoa huollon arvioidusta kestosta, huollon etenemisestä ja muista siihen johtuvista asioista. Asiakasta lähimmän huollon löydät valmistajan kotisivuilta. Asiakas voi aina halutessaan toimittaa tuotteen myös verkkokaupan kautta huoltoon.
Yksityiskohtaisemmat ohjeistukset takuu ja huoltotoimenpiteisiin tuoteryhmittäin löydät alla olevasta linkistä,
Nouto myymälästä
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus myymälän noutopisteeseen yli 45 € ostoista. Huomioithan että kaikissa S-ryhmän myymälöissä ei välttämättä ole noutomahdollisuutta.

Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Nouto postin pakettiautomaattiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus S-ryhmän myymälässä olevaan postin pakettiautomaattiin yli 45 € ostoista. Postin pakettiautomaatin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60 cm. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Kirje kotiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus kirjeenä haluttuun postiosoitteeseen.
Jos kirje ei mahdu postilaatikkoon, se toimitetaan
lähimpään postiin ja siitä jätetään ilmoitus.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti postiin
Toimituskulut 6,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus lähimpään Postiin.
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä,
sähköpostilla tai postilla.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin,
voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin
Toimituskulut 9,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus haluttuun postiosoitteeseen.
Osoitteiseen pitää olla kiinteä tieyhteys.
Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.

Maksutavat


Sokoksen verkkokaupassa voi maksaa tilauksen yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, pankkitunnuksilla, osamaksulla tai laskulla.

Maksukortit:

Visa, Visa Electron, Mastercard.

Verkkopankit:

S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Aktia ja Paikallisosuuspankit, Ålandsbanken, Handelsbanken, Sampo ja Tapiola.

Osamaksu tai lasku:

S-verkkokauppatili.

Maksaminen tapahtuu aina turvallista, SSL-salattua yhteyttä käyttäen.

Korttimaksu

Jos käytössäsi on maksu- (Debit) tai luotto- (Credit) kortilla, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan tililtä, tai korttiin liitetyltä luottotililtä. Maksettaessa Credit kortilla, annetaan korttinumeroksi kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja. Verkkomaksamisessa käytetty 3 merkkiä pitkä tarkistusluku eli CVV2-luku, löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Maksaessasi Debit tai Credit & Debit ominaisuuksilla varustetulla kortilla, on käytettävä kortin kääntöpuolen vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat tarkistuslukuna.

Visa, Visa Debit & Electron

Visa-luottokortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. Visa Debit on maksukortti, jolla tehty maksu veloitetaan suoraan asiakkaan pankkitililtä. Ostohetkellä tehdään automaattinen katetarkistus ja -varaus asiakkaan tililtä. Huomaa, että Visa Debit kortin verkkomaksuominaisuus tulee aktivoida erikseen kortinmyöntäjä pankissa. Tilauksen maksuvaiheessa siirryt oman pankkisi suojattuun Internet-palveluun, jossa ostos varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. (Verified by Visa)

MasterCard

MasterCard kortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. MasterCard verkkomaksuissa käytetään pankkien kanssa kehitettyä SecureCode (MCSC) palvelua, joka on maksamisen turvallisuutta parantava palvelu. Palvelun avulla kaupan osapuolet voidaan todentaa luotettavasti.

S-Etukortti Visa Credit/Debit

S-Etukortti Visa Credit/Debit on yhdistelmäkortti, jolla saat tarvittaessa maksuaikaa ostoksillesi. Halutessasi voit käyttää kortin edullista luottoa tai maksaa ostokset suoraan käyttötililtä. Kortissa on maksuton Verified by Visa -palvelu turvallisiin verkko-ostoksiin. Maksaessasi S-Etukortti Visalla saat Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoissa tekemistäsi ostoksista. Voit hakea S-Etukortti Visa Credit/Debit -korttia S-Pankin asiakaspalvelupisteissä, soittamalla puhelinpalveluun tai verkkopankissa. Lue lisää S-Etukortti Visasta www.s-pankki.fi/visa .

Pankkimaksu

Pankkitunnuksilla maksettaessa maksu veloitetaan verkkokauppaostosten yhteydessä tililtä heti. Palaamalla takaisin verkkokaupan sivuille maksun suorittamisen jälkeen, tieto maksusta ja tehdystä tilauksesta välittyy kauppiaalle. Verkkomaksua varten tarvitset oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja avainlukukortin. Pyydä tarvittaessa apua oman pankkisi asiakaspalvelusta. Verkkomaksu on ostajalle maksuton. Muista että maksaessasi tilauksen S-Pankin tunnuksilla, saat lisäksi 0,5 % maksutapaetua!

S-Pankki
Nordea
Osuuspankki Aktia ja Paikallisosuuspankit
Ålandsbanken, Handelsbanken
Danske Bank
Tapiola
Lasku / Osamaksu

S-verkkokauppatili

Sokos verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa mahdollisuuden asiakasomistajille maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla. Laskulla maksettaessa saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa! Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen pienempiin osiin. Pienin maksettava summa on merkitty laskuun. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä. Osamaksukauppaa varten varten tulee asiakkaan tunnistautua asiakasomistajaksi.
Lisätietoa laskulla / osamaksulla maksamisesta »

  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 45€ ostoista toimitus veloituksetta myymälästä tai pakettiautomaateista.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.
Sivun alkuun