L'Oréal Paris True Match meikkivoide 30 ml

L'Oréal Paris True Match meikkivoide 30 ml

 

Verkkokaupassa:
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää 9,75 (19,50)

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Rated 4,2 out of 5 by 10 reviewers.
Rated 4 out of 5 by Mukautuu ihon sävyn mukaan Yksi parhaimmista halpismeikkivoiteista tähän mennessä. Kestävä, sulautuu ihoon, ei tunnu raskaalta, levittyy tasaisesti ja löytyy useita värivaihtoehtoja, joita voi valita ihon lämpösävyn mukaan (punertava, kellertävä ja neutraali eri tummuusasteilla). 29. kesäkuuta 2016
Rated 5 out of 5 by Erittäin hyvä meikkivoide Mielestäni yksi parhaista meikkivoiteista. Peittävä ja tasainen lopputulos ja tuntuu kevyeltä kasvoilla. Sävyt sulautuu hyvin omaan ihoon ja helposti levittyvä :) syrjäyttää kyllä monta kalliimpaa tuotetta :) 3. helmikuuta 2016
Rated 2 out of 5 by Pettymys Tämän tuotteen vahvuus on erinomainen sävyvalikoima. Sokoksen hyllyiltä löytyvistä meikkivoiteista harva on selkeästi jaoteltu kylmiin, neutraaleihin ja lämpimiin sävyihin, mutta True Match tekee oman sävyn löytämisestä todella helppoa. Itse tuote ei kuitenkaan ole kovin hyvä. Meikkivoiteen seassa on jonkinlaisia hileitä, jotka levittyvät kasvoille epätasaisesti ja saavat lopputuloksen näyttämään oudolta. Tuote myös loppuu paljon nopeammin kuin muut käyttämäni 30 ml meikkivoiteet, eikä pulloa saa kierrettyä auki, jotta voisi käyttää jäljelle jääneen meikkivoiteen, johon pumpun letku ei yletä. 27. marraskuuta 2015
Rated 4 out of 5 by Hyvä ja peittävä meikkivoide Meikkivoide on hyvä ja peittävä, eikä aiheuta herkälle iholleni mitään erikoisia "kohtauksia". Väri oli omasta mielestäni tummempi, kuin miltä se kuvassa näyttää (W1). Meikkivoide pysyy hyvännäköisenä koko päivän. 27. huhtikuuta 2015
Rated 3 out of 5 by Perus meikkivoide Aivan ihana käyttää jos illalla on menossa johonkin. Helppo levittää ja kerrankin löysin itselleni tarpeeeksi vaalean sävyn Vanilla Ivoryn! Tasaa ihon väriä, mutta peittää esim. finnejä tms aika keskiverrosti. Miinuksena: aamulla laitettu meikki on iltapäivällä todella kiiltävä ja rasvainen, vaikka puuteriakin käyttäisi, eikä minulla ole kovin rasvainen iho. 21. huhtikuuta 2015
Rated 4 out of 5 by Aika kiva Näyttää todella hyvältä ja luonnolliselta iholta. kuitenkin hyvin peittäen :) Miinuksena valkoinen naama salamakuvissa. Mutta eipä kamalan helposti meikkivoidetta löydy, ainakaan tällä hetkellä, jossa sitä ei tapahdu. (spf) 20. huhtikuuta 2015
Rated 5 out of 5 by Huippu tuote! Todella hyvin levittyvä ja peittää ihon kirjavuutta tehokkaasti. Katsoin netistä, mikä sävy sopisi minulle ja piti paikkansa :) 16. lokakuuta 2014
Rated 5 out of 5 by Loistava löytö! Kuten kuvauksessakin lukee, mukautuu todella hyvin omaan ihonsävyyn, eikä voidetta tarvitse edes kauheasti laittaa kasvoille, kun levittyy niin helposti. Voide peittää myös hyvin, muttei jätä kökköisää lopputulosta. Ainoana miinuspuolena sanoisin että loppuu hieman turhan nopeasti. Muuten suosittelen lämpimästi kaikille. 23. kesäkuuta 2014
  • 2016-10-23 T05:27:58.232-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_10, tr_10
  • loc_en_US, sid_20287813, prod, sort_default
Saatavuus:

Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Toimitustavat:
Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun ›

Täydellisesti ihon sävyyn mukautuva kosteuttava meikkivoide. Luonnollisen kaunis lopputulos. Kaikille ihotyypeille.

Käyttöohje: Annostele pumppupullosta sopiva määrä tuotetta kämmenselälle. Levitä tuote sormin, sienellä tai siveltimellä kasvoille aloittaen kasvojen keskeltä edeten kohti reunoja. Viimeistele tarvittaessa irtopuuterilla.

EAN 3600520457789

Ominaisuudet

Muut ominaisuudet Meikkivoide. Annostele pumppupullosta sopiva määrä tuotetta kämmenselälle. Levitä tuote sormin, sienellä tai siveltimellä kasvoille aloittaen kasvojen keskeltä edeten kohti reunoja. Viimeistele tarvittaessa irtopuuterilla.

Takuu ja huolto

Kaikilla tuotteilla on Suomen lain säädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai vikaa, tarkistathan alla olevan listauksen avulla kuinka kyseisen tuotteen kanssa tulisi toimia. Tavoitteenamme on saada asiakkaalle mahdollisimman nopeasti apua viallisen tuotteen kanssa, joten suosittelemme ensisijaisesti asiakasta olemaan itse yhteydessä huoltoon. Näin asiakas saa suoraan tietoa huollon arvioidusta kestosta, huollon etenemisestä ja muista siihen johtuvista asioista. Asiakasta lähimmän huollon löydät valmistajan kotisivuilta. Asiakas voi aina halutessaan toimittaa tuotteen myös verkkokaupan kautta huoltoon.
Yksityiskohtaisemmat ohjeistukset takuu ja huoltotoimenpiteisiin tuoteryhmittäin löydät alla olevasta linkistä,
Nouto myymälästä
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus myymälän noutopisteeseen yli 45 € ostoista. Huomioithan että kaikissa S-ryhmän myymälöissä ei välttämättä ole noutomahdollisuutta.

Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Nouto postin pakettiautomaattiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus S-ryhmän myymälässä olevaan postin pakettiautomaattiin yli 45 € ostoista. Postin pakettiautomaatin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60 cm. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Kirje kotiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus kirjeenä haluttuun postiosoitteeseen.
Jos kirje ei mahdu postilaatikkoon, se toimitetaan
lähimpään postiin ja siitä jätetään ilmoitus.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti postiin
Toimituskulut 6,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus lähimpään Postiin.
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä,
sähköpostilla tai postilla.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin,
voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin
Toimituskulut 9,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus haluttuun postiosoitteeseen.
Osoitteiseen pitää olla kiinteä tieyhteys.
Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.

Maksutavat


Sokoksen verkkokaupassa voi maksaa tilauksen yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, pankkitunnuksilla, osamaksulla tai laskulla.

Maksukortit:

Visa, Visa Electron, Mastercard.

Verkkopankit:

S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Aktia ja Paikallisosuuspankit, Ålandsbanken, Handelsbanken, Sampo ja Tapiola.

Osamaksu tai lasku:

S-verkkokauppatili.

Maksaminen tapahtuu aina turvallista, SSL-salattua yhteyttä käyttäen.

Korttimaksu

Jos käytössäsi on maksu- (Debit) tai luotto- (Credit) kortilla, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan tililtä, tai korttiin liitetyltä luottotililtä. Maksettaessa Credit kortilla, annetaan korttinumeroksi kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja. Verkkomaksamisessa käytetty 3 merkkiä pitkä tarkistusluku eli CVV2-luku, löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Maksaessasi Debit tai Credit & Debit ominaisuuksilla varustetulla kortilla, on käytettävä kortin kääntöpuolen vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat tarkistuslukuna.

Visa, Visa Debit & Electron

Visa-luottokortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. Visa Debit on maksukortti, jolla tehty maksu veloitetaan suoraan asiakkaan pankkitililtä. Ostohetkellä tehdään automaattinen katetarkistus ja -varaus asiakkaan tililtä. Huomaa, että Visa Debit kortin verkkomaksuominaisuus tulee aktivoida erikseen kortinmyöntäjä pankissa. Tilauksen maksuvaiheessa siirryt oman pankkisi suojattuun Internet-palveluun, jossa ostos varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. (Verified by Visa)

MasterCard

MasterCard kortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. MasterCard verkkomaksuissa käytetään pankkien kanssa kehitettyä SecureCode (MCSC) palvelua, joka on maksamisen turvallisuutta parantava palvelu. Palvelun avulla kaupan osapuolet voidaan todentaa luotettavasti.

S-Etukortti Visa Credit/Debit

S-Etukortti Visa Credit/Debit on yhdistelmäkortti, jolla saat tarvittaessa maksuaikaa ostoksillesi. Halutessasi voit käyttää kortin edullista luottoa tai maksaa ostokset suoraan käyttötililtä. Kortissa on maksuton Verified by Visa -palvelu turvallisiin verkko-ostoksiin. Maksaessasi S-Etukortti Visalla saat Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoissa tekemistäsi ostoksista. Voit hakea S-Etukortti Visa Credit/Debit -korttia S-Pankin asiakaspalvelupisteissä, soittamalla puhelinpalveluun tai verkkopankissa. Lue lisää S-Etukortti Visasta www.s-pankki.fi/visa .

Pankkimaksu

Pankkitunnuksilla maksettaessa maksu veloitetaan verkkokauppaostosten yhteydessä tililtä heti. Palaamalla takaisin verkkokaupan sivuille maksun suorittamisen jälkeen, tieto maksusta ja tehdystä tilauksesta välittyy kauppiaalle. Verkkomaksua varten tarvitset oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja avainlukukortin. Pyydä tarvittaessa apua oman pankkisi asiakaspalvelusta. Verkkomaksu on ostajalle maksuton. Muista että maksaessasi tilauksen S-Pankin tunnuksilla, saat lisäksi 0,5 % maksutapaetua!

S-Pankki
Nordea
Osuuspankki Aktia ja Paikallisosuuspankit
Ålandsbanken, Handelsbanken
Danske Bank
Tapiola
Lasku / Osamaksu

S-verkkokauppatili

Sokos verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa mahdollisuuden asiakasomistajille maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla. Laskulla maksettaessa saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa! Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen pienempiin osiin. Pienin maksettava summa on merkitty laskuun. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä. Osamaksukauppaa varten varten tulee asiakkaan tunnistautua asiakasomistajaksi.
Lisätietoa laskulla / osamaksulla maksamisesta »

  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 45€ ostoista toimitus veloituksetta myymälästä tai pakettiautomaateista.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.
Sivun alkuun