hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Klippoteket Kuivashampoo + Muotoilu 200 ml

Klippoteket Kuivashampoo + Muotoilu 200 ml

 

Verkkokaupassa:
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää 4,90

Rated 4,3 out of 5 by 38 reviewers.
Rated 5 out of 5 by Luottotuote! Tätä kuivashampoota löytyy aina kaapista! Loistava hinta-laatu suhde! Raitistaa hiukan likaiset hiukset ja antaa mahtavasti kohotusta tyveen! 19. lokakuuta 2015
Rated 5 out of 5 by Loistava kuivashampoo! Loistava kuivashampoo erityisesti vaaleahiuksisille. Häivyttää hyvin juurikasvun ja antaa tukea myös hennoille hiuksille. Hinta-laatu-suhde erinomainen! 14. lokakuuta 2015
Rated 5 out of 5 by Paras kuivashampoo Kylppäristäni löytyy tällä hetkellä useampikin kuivashampoo. Tämä on kuitenkin niistä kaikista paras antamaan tuuheutta hiuksilleni sekä pika-apuun aamuina kun ei ehdi suihkuun. 29. toukokuuta 2015
Rated 5 out of 5 by Paras kuivashampoo Poistaa kaiken rasvaisuuden, tuuheuttaa ja antaa tukea "lötköille" hiuksille. En pärjäisi ilman:) 20. huhtikuuta 2015
Rated 5 out of 5 by Suosittelen lämpimästi! Monia kuivashampoita kokeilleena voin sanoa tämän olevan ehdottomasti ykkönen! 11. helmikuuta 2015
Rated 3 out of 5 by Toimiva, mutta liian voimakas tuoksu! Toimii, kuten lupaa eli pelastaa rasvoittuneen tukan näyttämään siedettävältä - vaikkakin kiillottomalta (täytyy hieman kikkailla kammalla, jotta saa näyttämään luonnolliselta). Pettymys oli tuotteen TODELLA voimakas tuoksu. Sain kamalan yskänpuuskan suihkutettuani kuivashampoota hiuksiini, se kävi niin voimakkaasti hengitykseen. Haju ei tuntunut laimenevan millään ja kävi nenään koko päivän. Taitaa tuote jäädä vähälle käytölle tuoksunsa takia. Harmi, koska muutoin toimiva tuote kyllä=( 8. helmikuuta 2015
Rated 2 out of 5 by Halpa kuivashampoo Kuivashampoo puhdistaa hiuksia, mutta hiukset jäävät liian tahmaisiksi. Voimakas tuoksu. 12. joulukuuta 2014
Rated 5 out of 5 by Paras kuivashampoo! Tämä kuivashampoo on paras se tekee rasvaisista hiuksista puhtaat ja vielä muotoilee ne. 22. marraskuuta 2014
  • 2016-10-21 T05:30:58.168-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_38, tr_38
  • loc_en_US, sid_00020659838, prod, sort_default
Saatavuus:

Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Toimitustavat:
Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun ›

 

Katso tuotteen hinta valitse myymälä

Myymälässä

Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun ›

Kuivashampoo + muotoilu raikastaa hiukset kun ei ole aikaa pesulle. Poistaa rasvaa, tuuheuttaa ja antaa voimakkaan muotoilun.

Tuoteinfo:

Vaaleille hiuksille. Tummiin hiuksiin voi jäädä näkyviin jäämiä kuivashampoosta. Ravista pulloa hyvin, suihkuta kuivaan hiuspohjaan. Harjaa ylimääräinen pois ja tee haluamasi muotoilu. Helppo pestä pois.

EAN 7391647003138

Ominaisuudet

Tuotetyyppi NORMAALIT HIUKSET
Muut ominaisuudet Vaaleille hiuksille. Tummiin hiuksiin voi jäädä näkyviin jäämiä kuivashampoosta. Ravista pulloa hyvin, suihkuta kuivaan hiuspohjaan. Harjaa ylimääräinen pois ja tee haluamasi muotoilu. Helppo pestä pois.

Takuu ja huolto

Kaikilla tuotteilla on Suomen lain säädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai vikaa, tarkistathan alla olevan listauksen avulla kuinka kyseisen tuotteen kanssa tulisi toimia. Tavoitteenamme on saada asiakkaalle mahdollisimman nopeasti apua viallisen tuotteen kanssa, joten suosittelemme ensisijaisesti asiakasta olemaan itse yhteydessä huoltoon. Näin asiakas saa suoraan tietoa huollon arvioidusta kestosta, huollon etenemisestä ja muista siihen johtuvista asioista. Asiakasta lähimmän huollon löydät valmistajan kotisivuilta. Asiakas voi aina halutessaan toimittaa tuotteen myös verkkokaupan kautta huoltoon.
Yksityiskohtaisemmat ohjeistukset takuu ja huoltotoimenpiteisiin tuoteryhmittäin löydät alla olevasta linkistä,
Nouto myymälästä
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus myymälän noutopisteeseen yli 45 € ostoista. Huomioithan että kaikissa S-ryhmän myymälöissä ei välttämättä ole noutomahdollisuutta.

Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Nouto postin pakettiautomaattiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus S-ryhmän myymälässä olevaan postin pakettiautomaattiin yli 45 € ostoista. Postin pakettiautomaatin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60 cm. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Kirje kotiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus kirjeenä haluttuun postiosoitteeseen.
Jos kirje ei mahdu postilaatikkoon, se toimitetaan
lähimpään postiin ja siitä jätetään ilmoitus.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti postiin
Toimituskulut 6,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus lähimpään Postiin.
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä,
sähköpostilla tai postilla.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin,
voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin
Toimituskulut 9,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus haluttuun postiosoitteeseen.
Osoitteiseen pitää olla kiinteä tieyhteys.
Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.

Maksutavat


Sokoksen verkkokaupassa voi maksaa tilauksen yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, pankkitunnuksilla, osamaksulla tai laskulla.

Maksukortit:

Visa, Visa Electron, Mastercard.

Verkkopankit:

S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Aktia ja Paikallisosuuspankit, Ålandsbanken, Handelsbanken, Sampo ja Tapiola.

Osamaksu tai lasku:

S-verkkokauppatili.

Maksaminen tapahtuu aina turvallista, SSL-salattua yhteyttä käyttäen.

Korttimaksu

Jos käytössäsi on maksu- (Debit) tai luotto- (Credit) kortilla, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan tililtä, tai korttiin liitetyltä luottotililtä. Maksettaessa Credit kortilla, annetaan korttinumeroksi kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja. Verkkomaksamisessa käytetty 3 merkkiä pitkä tarkistusluku eli CVV2-luku, löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Maksaessasi Debit tai Credit & Debit ominaisuuksilla varustetulla kortilla, on käytettävä kortin kääntöpuolen vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat tarkistuslukuna.

Visa, Visa Debit & Electron

Visa-luottokortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. Visa Debit on maksukortti, jolla tehty maksu veloitetaan suoraan asiakkaan pankkitililtä. Ostohetkellä tehdään automaattinen katetarkistus ja -varaus asiakkaan tililtä. Huomaa, että Visa Debit kortin verkkomaksuominaisuus tulee aktivoida erikseen kortinmyöntäjä pankissa. Tilauksen maksuvaiheessa siirryt oman pankkisi suojattuun Internet-palveluun, jossa ostos varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. (Verified by Visa)

MasterCard

MasterCard kortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. MasterCard verkkomaksuissa käytetään pankkien kanssa kehitettyä SecureCode (MCSC) palvelua, joka on maksamisen turvallisuutta parantava palvelu. Palvelun avulla kaupan osapuolet voidaan todentaa luotettavasti.

S-Etukortti Visa Credit/Debit

S-Etukortti Visa Credit/Debit on yhdistelmäkortti, jolla saat tarvittaessa maksuaikaa ostoksillesi. Halutessasi voit käyttää kortin edullista luottoa tai maksaa ostokset suoraan käyttötililtä. Kortissa on maksuton Verified by Visa -palvelu turvallisiin verkko-ostoksiin. Maksaessasi S-Etukortti Visalla saat Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoissa tekemistäsi ostoksista. Voit hakea S-Etukortti Visa Credit/Debit -korttia S-Pankin asiakaspalvelupisteissä, soittamalla puhelinpalveluun tai verkkopankissa. Lue lisää S-Etukortti Visasta www.s-pankki.fi/visa .

Pankkimaksu

Pankkitunnuksilla maksettaessa maksu veloitetaan verkkokauppaostosten yhteydessä tililtä heti. Palaamalla takaisin verkkokaupan sivuille maksun suorittamisen jälkeen, tieto maksusta ja tehdystä tilauksesta välittyy kauppiaalle. Verkkomaksua varten tarvitset oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja avainlukukortin. Pyydä tarvittaessa apua oman pankkisi asiakaspalvelusta. Verkkomaksu on ostajalle maksuton. Muista että maksaessasi tilauksen S-Pankin tunnuksilla, saat lisäksi 0,5 % maksutapaetua!

S-Pankki
Nordea
Osuuspankki Aktia ja Paikallisosuuspankit
Ålandsbanken, Handelsbanken
Danske Bank
Tapiola
Lasku / Osamaksu

S-verkkokauppatili

Sokos verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa mahdollisuuden asiakasomistajille maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla. Laskulla maksettaessa saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa! Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen pienempiin osiin. Pienin maksettava summa on merkitty laskuun. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä. Osamaksukauppaa varten varten tulee asiakkaan tunnistautua asiakasomistajaksi.
Lisätietoa laskulla / osamaksulla maksamisesta »

  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 45€ ostoista toimitus veloituksetta myymälästä tai pakettiautomaateista.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.
Sivun alkuun