Tuoksu lahjaksi isälle

Isänpäivä on jokaiselle mahdollisuus hemmotella omaa ainutlaatuista isää. Koska jokainen isä on erilainen ja vaihtoehtoja on mittaamattoman paljon, valitsimme kauden ihanimmat tuoksut, joista jokainen isä voi löytää suosikkinsa. On elämäsi isä trendikäs, sporttinen tai nuorekas – tai kaikkea näitä – täydellinen tuoksu on vain klikin takana. Kannattaakin hankkia juuri omaa isää muistuttava tuoksulahja. Tuoksuja löytyy moneen makuun: mausteista, raikasta, sitruksista, syvän myskistä, tai jotain aivan muuta. Mittava tuoksuvalikoima tarjoaa jokaiselle isälle omanlaisen tuoksun. 

Arvostele ja voita upea tuoksu. 

Mikä alla olevista tuoksuista tai tuoksubrändeistä on sinun suosikkisi? Vastaa alle ja voit voittaa kyseisen brändin tuoksun. Kilpailun säännöt: Kilpailuun voi osallistua 1.11.2018 – 10.11.2018 välisenä aikana tekemässä tuoksuarvostelun kyseisen tuoksun tuotekortilla kohdassa KIRJOITA ARVOSTELU. Osallistujien kesken arvotaan 3 onnellista voittajaa, jotka saavat itselleen kuvasta valitsemansa brändin tuoksun. Sokos arpoo osallistuneiden kesken voittajat ja Nordic Cosmetics lähettää palkinnot suoraan voittajille kotiosoitteeseen.


Sporttiselle isälle

Sporttiselle isälle suosittelememme raikkaita ja kevyitä tuoksuja. Bvlgari Aqva EdT on maskuliininen yhdistelmä sitrustarhojen kirpeyttä, valtameren raikkautta ja metsien mystiikkaa. Jalkapallofanille oiva valinta on David Beckhamin Respect EdT, joka on aromaattinen yhdistelmä greippiä ja vesimelonia sekä punaista pippuria. Lisäksi tuoksussa on kardemummaa, laventelia ja basilikaa, jotka ovat kietoutuneet  vetiveriin, patsuliin ja sammaleeseen.  Hyvä valinta on myös ranskalaisen Jean Paul Gaultierin klassikkotuoksu Le Male EdT: raikas tuoksu, jossa pääosassa on minttu, laventeli ja vanilja.

Tyylikkäälle isälle

Mikäli oma isä suosii trendikkäitä valintoja, suosittelemme muotitalojen tyylikkäimpiä tuoksuja. Yksi kuumimpia muotitaloja tällä hetkellä on kiistatta Gucci, joka on avainvalinta aallonharjalla kulkevalle isälle. Gucci Guilty EdT on huumaava sekoitus sitruunaa ja bergamottia sekä puista kurjenmiekkaa. Tuoksussa on lisäksi appelsiinipuunkukkaa, patsulia ja myskiä. Hugo Bossin Boss Bottled on menestyvän miehen klassikkotuoksu, jossa hurmaavat omenan ja sitruksen lisäksi seetripuu ja vetiver. Täydellinen yhdistelmä mausteisuutta ja makeutta. Klassisesta brittityylistä inspiroituvalle tyylitaiturille oiva valinta on Burberry Brit for Him EdT, joka on klassinen, aistikas ja lämmin parfyymi, jossa yhdistyvät bergamotti, kardemumma, mandariini, villiruusu, myski ja tonkapapu. Tyyliniekalle Dolce & Gabbanan The One for Men EdT on myös erinomainen tuoksu. Italialaisen muotitalon tuoksu on elegantti ja mausteinen, ja se rakentuu kardemumman ja inkiväärin ympärille saaden aikaan tuoksun, joka on ainutlaatuinen ja ajattoman klassinen.

Nuorekkaalle isälle

Nuorekkaalle, modernille isälle löytyy monia tuoksuvaihtoehtoja. Hugo Bossin Boss Bottled on menestyvän miehen klassikkotuoksu, jossa hurmaavat omenan ja sitruksen lisäksi seetripuu ja vetiver. Täydellinen yhdistelmä mausteisuutta ja makeutta. Loistava valinta on myös Calvin Kleinin ck One, joka on puhdas, virkistävä ja kevyt, mutta samalla aistillinen hajuvesi. Tuoksussa on bergamottia, ananasta, papaijaa, jasmiinia, orvokkia ja myskiä. Paco Rabannen 1 Million EdT on tuoksu itsevarmalle ja rohkealle miehelle. Tuoksussa verimandariini ja piparminttu yhdistyvät ruusun, myskin ja kanelin tuoksunuotteihin, vaaleaan nahkaan ja tonkapapuun. Uskalias ja pehmeän makea lopputulos on viettelevä.