Harmi, tämä tuote on poistunut valikoimastamme
+ / - Hover over image to Zoom

IsaDora 12ml Build Up Extra Volume Mascara 100% Waterproof 25 Ocean Blue vedenkestävä ripsiväri

IsaDora 12ml Build Up Extra Volume Mascara 100% Waterproof 25 Ocean Blue vedenkestävä ripsiväri is rated 3.0 out of 5 by 10.
Rated 5 out of 5 by from Isadora WP-ripsiväri Paras markkinoilla oleva vedenkestävä ripsiväri. Olen kokeillut monia,-kalliitakin tuotteita, aina palaan tähän koska parempaa ei ole,tarttuu hyvin ripsiin,ei paakkuunnu,kestää vesisateen ja kyyneleet mutta kuitenkin helppo puhdistaa silmämeikin poistoaineella. Tuote edullinen ja varmasti hyvä.
Date published: 2014-08-19
Rated 1 out of 5 by from Huono ostos Ripsaria laittaessa väriä tarttuu enemmän silmäluomiin kuin ripsiin. Vielä kolmen kerroksenkin jälkeen ripset ovat valjut ja näyttävät siltä, että meikki olisi tehty eilen ja nukuttu meikit naamassa. Ripsari myös varisee silmien alle. Isadoran eyeliner on ihan huippu, samaa odotin tältä ripsarilta, mutta se olikin suuri pettymys.
Date published: 2019-03-26
Rated 1 out of 5 by from Pettynyt Kerrostamalla ei saanut näyttävyyttä eikä tuuheutta. Lähti hyvin ripsistä pois ja iholta. Kuivu nopeasti. Hennot ripset ja hennoiksi jäi yksittäiset ripset vaikka kerroksia laittoi lisää. Ei vau efektiä.Todella vaisu perus ripsari. Jos jotkain hyvää:Ei klimppaa ripsiä.
Date published: 2018-05-02
Rated 4 out of 5 by from Hyvä vedenkestävä perusmaskara Toimii kuten vedenkestävän ripsivärin kuuluukin. Taivutetut ripset pysyvät kaarevina ja kerrostaminen onnistuu tarvittaessa. Yhdellä kerroksella saa luonnollisen näköiset, erotellut ripset. Kahdella kerroksella jo näyttävämmät. Ei karise.
Date published: 2015-12-20
Rated 3 out of 5 by from Ihan ok ripsiväri Vedenkestävyys on hyvä, mutta ei tee ripsistä kovinkaan näyttäviä. Uidessa ripsien päistä irtoaa pieniä ripsivärinpaloja, joten ripset näyttivät uinnin jälkeen lyhyiltä. Väri ei kuitenkaan suttaannu silmien alle tai luomille.
Date published: 2015-03-06
Rated 4 out of 5 by from Hyvä! Hinta laatu suhde kohdallaan. Pysyy hyvin, helppo laittaa ja näyttää hyvältä. Tarttuu päivän aikana luomelle, joten täytyy aina välillä muistaa tarkistaa ja pyyhkiä pois. Kestää ihan hyvin uimisen ja sateen.
Date published: 2015-07-23
Rated 3 out of