YO ZEN koruja saatavana nyt Sokoksesta!

Suomalainen graafisia koruja valmistava YO ZEN saapuu Sokokseen! Pysyvään valikoimaamme tulee Swan ja Dove -korvakoruja, joiden kuviot ilmentävät joutsenta sekä kyyhkyä. 


Yo Zen korvakorut nyt Sokoksella

YO ZEN korujen muodot ovat modernisoituja ja kaksiuloitteisiksi muokattuja japanilaisen paperintaittelu- eli origamitaiteen muunnelmia. Kotimainen luonto ja kansallislintumme joutsen ovat toimineet inspiraationa näitä koruja suunniteltaessa. Korujen materiaaleina on käytetty akryyliä tai puuta ja ruostumatonta terästä.

YO ZEN koruja saatavana viikosta 46 alkaen kaikista Sokoksista. Tutustu brändiin ja osta kauniita origamikoruja joko itsellesi tai lahjaksi!Yo Zen korvakorut on valmistettu akryylistä tai suomalaisesta koivusta

 

YO ZEN korujen materiaalina on käytetty suomalaista koivua

YO ZEN korut ovat kevyitä, ja helppoja käyttää. Korujen materiaaleina on käytetty akryyliä tai puuta. Puulajeina on käytetty suomalaista koivua ja pähkinäpuuta. Värilliset puiset tuotteet on tehty aina koivusta. 

Metalliosat ovat aina YO ZEN koruissa ruostumatonta terästä, joka ei tummu käytössä – eikä allergisoi! Korut eivät sisällä nikkeliä.

YO ZEN korut myydään aina tyylikkäässä kartonkisessa lahjarasiassa, jossa sitä on myös hyvä säilyttää. Akryylikorut on helppo puhdistaa veden alla miedolla saippualiuoksella. Puisia koruja voi puolestaan puhdistaa pyyhekumilla. 

 

Tuotenosto:

YO ZEN Dove korvakorut–40287504

YO ZEN Dove korvakorut–40287505

YO ZEN Dove korvakorut–40287506

YO ZEN Dove korvakorut–40287507

 

 

Graafisia Yo Zen korvakoruja

 

Suomalainen lifestyle-brändi

YO ZEN on graafisista klassikkokoruistaan tunnettu suomalainen lifestyle-brändi. Merkin tuotteet ovat trendikkäitä, mutta huolellisesti mietittyjä, jotta ne kestäisivät aikaa. Brändin desingfilosofia toteutuu ajattomissa mallistoissa, joita ei tarvitse päivittää joka kausi. 

Merkki vaalii tuotteiden pitkäikäisyyttä tinkimättä materiaalien laadusta tai tuotantotapojen eettisyydestä. Harkitut yksityiskohdat tekevät tuotteista ainutlaatuisia ja ne sopivatkin erityisen hyvin myös lahjoiksi.

YO ZEN -sanassa yhdistyy urbaani kaupunkikulttuuri (YO) sekä hillitty tyylikkyys (ZEN). Ääneen lausuttuna YO ZEN kuulostaa meidän suomalaisten suussa sanalta joutsen. 


Yo zen joutsenkorut Sokoksella

 

Klassikkokorun inspiraationa joutsenen selviytymistarina

Kansallislinnullamme on erityinen paikka YO ZEN’n perustajien ja suunnittelijoiden, Kate Salmisen ja Paula Kourin sydämissä. YO ZENen tarinan ensimmäiset luvut kirjoitettiin sattumalta eräänä tammikuisena pakkaspäivänä vuonna 2010. 

Arkkitehteina työskentelevät Paula ja Kate huomasivat työpaikkansa ikkunasta yksinäisen joutsenen vaeltamassa hyisellä Oulujoella. Ystävät päättivät huolehtia loukkaantuneesta joutsenesta ja ruokkia tätä talven yli. Kevään koittaessa joutsen vahvistui ja kohosi eräänä aurinkoisena aamuna lentoon. 

Joutsenen selviytymistarina jätti jälkeensä kauniin muiston - syntyi YO ZEN’n ensimmäinen ja klassikoksikin muodostunut tuote origamijoutsenkoru.

Osta YO ZEN -koruja >

 

Tuotenosto:

YO ZEN Dove kaulakoru–40287508

YO ZEN Dove kaulakoru–40287509

YO ZEN Swan kaulakoru–40287510

YO ZEN Swan kaulakoru–40287511


 

 

Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä