Kokemuksia: Magic Star Setting Powder

Jeffree Star Cosmeticsin Magic Star -viimeistelypuuterin pehmeä, hienojakoinen ja ylellinen koostumus jättää iholle samettisen mattapinnan samalla häivyttäen ihon epätasaisuutta, hienoja juonteita ja ihohuokosia. Täydellinen meikin kiinnitykseen, baking-tekniikkaan ja varjostuksiin, sopii myös loistavasti rasvaiselle iholle meikin korjailuun päivän mittaan.

Painele puuteria kuivaa meikkisientä tai teräväkärkistä puuterisivellintä käyttäen silmien alle, nenänpieliin, otsaan ja huultenympärysiholle kiinnittääksesi meikin paikoilleen. Viidessä minuutissa puuteri sulaa iholle. Käy vielä puuterikohdat läpi isolla puuterisiveltimellä viimeistelläksesi meikkipohjan. Jos sinulla ei ole aikaa, voit sivellä puuteria puuterisiveltimellä suoraan iholle. Lopputuloksena virheetön ja kestävä meikkipohja.


Jeffree Star Cosmetics Magic Star -viimeistelypuuteri kokemuksia

Ylellinen tuote järkevään hintaan

"Käytin tuotetta viikon ajan ja pidin puuterista todella paljon. Hattaran tuoksu oli huumaava ja puuteri levittyi kasvoille pehmeästi ja vaivattomasti. Se onnistui myös pitämään öljyisyyden poissa melkein koko päivän, vaikka ihoni on todella rasvainen. En tiedä tulenko pärjäämään enää ilman tätä tuotetta."
Sanniina

"Olen käyttänyt tuotetta viikon verran, säännöllisesti. Aion käyttää jatkossakin. Ei ollut odotuksia! Tuote sulautuu ihoon ja pitää kiillon pois. On hyvä tuote! Aika voimakas tuoksu! En suosittele tuoksuyliherkälle! Muille suosittelen!"
Niina

"Käytän päivittäin. Ihana tuote, ja hattaraa tuoksu kruunaa kaiken. Ylellisen tuntuinen tuote, järkevään hintaan. Suosittelen lämpimästi."
Essi

"Tämä tuote oli LOISTAVA! Olen ennen käyttänyt meikkini viimeistelemiseen Chanelin puuteria, mutta taidan vaihtaa sen tähän tuotteeseen. Jeffree Star Magic Star viimeistelypuuteri piti meikin paikallaan kovassakin helteessä. -- Olen kuullut hyvää Jeffree Star-tuotteista ja tämä tuote vastasi odotuksia. Pakkaus oli upea, mutta tuotteen ainoa miinus tulee siitä, että sen mukana ei tullut mitään millä sitä levittää. Tuote levittyi siveltimellä helposti ja jätti luonnollisen lopputuloksen pitäen meikin paikallaan koko päivän. Tuote myös tuoksui hyvältä. Suosittelen tuotetta muille ja sanoisin, että sen takia kannattaa ostaa erikseen meikkisivellin! Tästä tuotteesta tuli uusi suosikkini ja aioin jatkaa sen käyttöä!"
Maria


Tuotenosto:

Jeffree Star Cosmetics Magic Star Setting Powder viimeistelypuuteri 14g–37354514Oletko kokeillut itse Magic Star -viimeistelypuuteria? Arvostele tuote, voit voittaa Jeffree Star -tuotepalkinnon (arvo 130,–).


Kirjoita arvostelu >>

Osta muita Jeffree Starin tuotteita >>

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä