Ylellinen country girl

Yksi tämän talven vaatetrendeistä on jenkkityylinen country. Ei kuitenkaan mikä tahansa maatilameininki, vaan kashmirista ja velourista tehty luksus!

 

Ylellinen country girl suosii laadukasta mukavuutta

Take me home down country roads... Yksi tämän talven vaatetrendeistä on jenkkityylinen, romanttinen country. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikä tahansa maatilameininki, vaan astetta ylellisempää luksusta! Tämä tulee esille erityisesti materiaaleissa – kashmiria, mohairia, 100 % villaa ja velouria. 

 

Country-tyylisten neuleiden pyöreä kaula-aukko tuo kaunista naisellisuutta rentoonkin lookiin. Rintamusta koristavat perinteikkäät kuvioinnit tuo asuun ripauksen lämmintä after ski -henkeä. Alkutalven kuulaassa säässä tarkenee hyvin ulkoilla vaikka vähän pidempäänkin, varsinkin laadukkaiden villamateriaalien lämmittäessä takin alla. Myös asusteista löytyy neuleista tuttuja hauskoja salmiakkikuvioita!

 

KUSAN Pipo 100 % villaa 39,95 KUSAN Lapaset 100 % villaa 29,95 TOM TAILOR Neulemekko 69,99 AVENTURA Velourjakku 29,95 ESPRIT Neule 39,99 AVENTURA Velourhousut 24,95

Maalaishenkinen neule tai ihanan pehmeästä velourista tehty oleskeluasu sopivat täydellisesti myös niihin päiviin, kun ulos ei tee mieli lähteä. Päivitä oma vapaapäivien vaatekaappi tai hanki leppoisaa hyggeilymuotia joululahjaksi.

Neulemekko puolestaan sopii niin talviseen arkipukeutumiseen kuin rentoon juhlaan. Yhdistä hillittyyn mekkoon paksut sukkahousut ja vähän korkoa ja olet valmis viettämään tyylikkäämmänkin illan mukavuudesta tinkimättä!

Lue myös: Viihtyisää ja mukavaa joulun muotia >

Osta naisten muotia >

 

Tuotenosto:

Tom Tailor neule–33041023

Kusan pipo–30999016

Kusan lapaset–30999014

Tom Tailor neulemekko–33041021

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä