Yhtä Värien juhlaa trendikkäissä kynsilakoissa juhlitaan taas syksyllä 2018 

Valmistaudu alkavaan juhlakauteen tai miksei töihin paluuseen ihanilla kysnilakoilla.
Kynsitrendit: cupacake-sävyt, hemmottelevat ja hoitavat tuotteet. Niin arkeen kuin juhlaan!

Oletko klassisen punaisen ystävä? Vai rakastatko leikitellä kaikilla sateenkaaren väreillä? Tule Värien juhlaan tutustumaan kevään uutuuskynsilakkoihin, asiantuntijamme neuvovat oikean sävyn ja hoidon valinnassa. 


Mavalan Cupcake Collectionin makeat Cupcake-kynsilakat ovat herkullisen värikkäitä, kuin kuppikakkujen kuorrutusta. Värit innostavat leikittelemään ja lakkaamaan useammalla sävyllä kerrallaan. Markin uutuutena on Anti Spot -käsivoide, joka ehkäisee ja häivyttää käsien ihon pigmenttiläiskiä.

Tuotenosto:

Mavala 5ml 342 Very Cherry kynsilakka–149295

 

Helli kynsiä Sally Hansenin Color Therapy -kynsilakoilla ja kynsinauhaöljyllä. Kynsilakat sisältävät luonnollisia öljyjä, jotka samalla ravitsevat heikkoja ja kuivia kynsiä. Ja jos sinulla on kärjestä avoimet juhlakengät tai sandaletit, kiinnitä huomio myös varpaan kynsiin ja lakkaa sävy sävyyn hoitavalla lakalla. 

Tuotenosto:

Sally Hansen 14,7ml Complete Salon Manicure kynsilakka–17108513


Essien kevään ihanuus on Treat Love & Color Mini Kit -pakkaus, joka sisältää minikokoisia, suosittuja hoitolakkoja. Itselle paras kynsilakka määräytyy oman ihonsävyn perusteella. Jokaiseen asuvalintaan luottovalinta ovat punaiset, pinkit sekä nude-sävyt. Essien Gel Couture -lakoilla saat upean kiillo 

Tuotenosto:

Essie Gel Couture Top Coat päällyslakka–14558003


Sivun alkuun