Yamazaki – Yksinkertaisesti kaunista designia

KonMarin kotimaassa arvostetaan tyylikästä organisointia. Ainakin Yamazakin pelkistettyjä ja yksinkertaisesti äärimmäisen kauniita sisustusesineitä ihaillessa tulee melkeinpä himo päästä järjestelemään niin keittiön kuiva-aineet kuin kylpyhuoneen shampoopullot siisteihin laatikoihin. "Paikka kaikilla, kaikki paikalla", kuten isoäidillä oli tapana sanoa.

Yamazakin käytännöllisten ja tilatehokkaiden tuotteiden suunnittelua inspiroi elämä Japanissa. Design voisi melkein yhtä hyvin olla suomalaisenkin suunnittelijan käsialaa – kevyet, vaaleat ja osittain puiset sisustustuotteet sopivat skandinaaviseen sisustukseen täydellisesti.

Lue myös: Skandinaavisuus viehättää suomalaisia sisustajia >

 

 

  

Kotona saa ja pitää näyttää siltä, että siellä asutaan. Kaikkia käyttötavaroita ei tarvitse piilottaa kaappeihin, eikä jokaisen pinnan tarvitse olla tyhjillään, jotta asunnosta saa siistin näköisen. Pienillä yksityiskohdilla arkisetkin asiat, talouspaperirullan tai lääkekaapin, voi saada näyttämään kauniilta sisustuselementiltä, joka tuo iloa päivään. 

Helpota arkea järjestelemällä tavarat niin, että ne ovat näkyvillä ja kätevästi saatavilla. Kun säilytyslaatikot ovat pieniä ja designiltaan silmää miellyttäviä, niihin ei tule myöskään hamstrattua niin paljon turhaa tavaraa.  

Makuuhuoneessa vaatteet ja korut saa arvoisensa paikan, kun ne ripustaa siististi esille. Korupuu on paitsi koristeellinen sisustuselementti, se auttaa myös käyttämään koruja useammin, kun ne ovat joka aamu nähtävillä. 

 

Myös vaatekaapin sisällön saa karsittua vain rakkaimpiin ja oikeasti käytössä oleviin vaatteisiin, kun hyödyntää vaaterekkejä. Siitä vaatteet ovat helposti nähtävillä yhdellä silmäyksellä, eikä lempipaita hautaudu käyttämättömänä kaapin kätköihin. Hyvin järjestelty kaappi ei ole pelkästään minimalistin unelma, vaan se voi olla omiaan tuomaan kenelle tahansa henkisesti keveämmän ja seesteisemmän olon, kaoottinen tavarapaljous ei ahdista ja ajatus juoksee selkeämmin. 

Lue myös: Kauniit esineet luovat tunnelmaa kotiin >

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä