Hae mukaan We Love The Planet -testiryhmään.

We Love The Planet -testiryhmä suosittelee luonnondeodorantteja!

We Love The Planet valmistaa päivittäin käytettävää luonnonkosmetiikkaa ja pakkaa tuotteensa muovittomasti. Brändin tuotevalikoimasta löytyy tehokkaita, 100 % luonnonmukaisia ja alumiinittomia deodorantteja niin voidemaisena kuin perinteisenä deodoranttipuikkona. 

Testiryhmämme sai testattavakseen We Love The Planetin pirparminttuisen ja voidemaisen Mighty Mint -deodorantin ja herkkäihoisille sopivan So Sensitive -deodoranttipuikon.

Tutustu We Love The Planetiin ja lue testiryhmän arviot!


We Love The Planet kokemuksia


Ihastuttava ulkonäkö ja ekologiset pakkaukset

We Love The Planet -tuotteet valmistetaan Alankomaissa hyödyntäen vesivoimaa ja aurinkoenergiaa – jotta koko tuotantoprosessi olisi mahdollisimman ekologinen ja ympäristöystävällinen. 

Deodoranttien tuoksut saadaan eteerisistä öljyistä – tuoksuina on raikasta piparminttua, sitrusta sekä ruusua. Myös herkkäkainaloisille on tarjolla oma lempeämpi versio.

We Love The Planetin luonnondeodorantit on pakattu täysin muovittomasti. Löydät valikoimasta kierrätyspeltiin valmistetun monikäyttöisen voidemaisen deodorantin sekä biohajoavaan kovakartonkiin pakatun deostickin. Tuotteet saivat testiryhmäläisiltä kiitosta ekologisuudesta sekä kauniista pakkauksista.

”Tuotteiden ulkonäkö ihastutti. Selkeät, söpöt ja toimivat pakkaukset houkuttelivat kokeilemaan. Ensinuuhkaisulla tuoksut olivat hyvät. Miten ihana viileä minttu ja makea kookos! En ole aiemmin käyttänyt vastaavanlaisia deodorantteja, vaan turvautunut perinteisiin roll-oneihin. Totesin, että nämä kaksi tuotetta ovat kokeilun arvoisia”.  -Tiia H.

”Raikkaan tuoksuiset. Innovatiiviset pakkaukset. Aloitin vasta käytön tänään, mutta kokemus niin hyvä, että jatkan käyttöä. Luontoystävälliset tuotteet ja helliä iholle.” -Jaana H.


Mighty Mint -voidemainen deodorantti: raikas tuoksu ja helppo kuljettaa mukana

Mintuntuoksuinen Mighty Mint -voidemainen deodorantti jakoi testiryhmäläisten mielipiteitä. Toisille tuotteen tuoksu oli hieman turhan voimakas ja koostumus viilentävä, kun toiset taas pitivät, että raikas tuoksu peitti hyvin hienhajua liikuntasuoristusten aikana. Plussaa tuotteelle tuli kätevästä kierrätyspeltipakkauksesta, jota on helppo kuljettaa mukana laukussa.

”Deodoranttivoide, Mighty Mint: ulkoisesti pakkaus näytti näppärältä ja tuote helppokäyttöiseltä. Mintun tuoksu oli melko vahva. Käytin tuotetta viikon ajan aamuisin ja tarvittaessa työ/harrastepäivän aikana. Pakkaus on erinomainen: se kulkee helposti mukana laukussa eikä leviä saati vie tilaa. Deodorantin tuoksu ei ole vahva, mutta peittää hyvin kevyen hienhajun. Urheillessa hiki virtaa enemmän, mutta sitä ei yksikään deodorantti voi peittää. Iho tykkäsi deodorantin koostumuksesta eli ei ärtynyt laisinkaan, mutta minttu viilensi kainaloita minulla hieman turhan tehokkaasti ja aiheutti viileyden takia hieman kutinaa heti levityksen jälkeen.” -Sari P.

”Tänään oli ensimmäistä kertaa mintun tuoksuinen dödö testissä kuntosaliharjoituksessa ja hikoilusta huolimatta dödö piti erittäin hyvin. Olin hieman skeptinen asian suhteen, mutta yllätyin positiivisesti.” -Outi S.


Tuotenosto:

We Love The Planet Mighty Mint voidemainen deodorantti 48g–37227090


So sensitive -deodoranttipuikko: ihana tuoksu, hyvä koostumus ja hellä iholle

So Sensitive -deodoranttipuikko puolestaan ihastutti kookosmaisella tuoksullaan ja hoitavalla ominaisuudellaan. Kartonkiputkilon käyttö tosin tuntui osasta testaajista alkuun hieman hankalalta. Suurin osa kuitenkin piti So Sensitive -puikon koostumuksesta ja käytöstä jäi monille hyviä kokemuksia: tuote tuntui hyvältä herkällä iholla.

”Olen käyttänyt So sensitive -deodoranttia lähes 2 viikkoa. Voin vaan suositella, mieto kookoksen tuoksu ja pehmeä tuntuinen ihossa, ei ole kertaakaan falskannut. Deodorantti on 100% luonnonmukainen ja pakkaus on kovakartonkia, jonka voi kierrättää, aivan loistava tuote!” -Vivian B-B.

”Tuoksu on mieto, mutta tykkään joka tapauksessa käyttää myös hajuvettä – mieto tuoksu on siis vain hyvästä. Deopuikko toimii siis yhtä hyvin kuin muut käyttämäni deodorantit, mutta yhden selkeän eron olen huomannut: kainaloiden iho on huomattavasti paremmassa kunnossa! Iho on pehmeä ja hyvin vähän ärtynyt verrattuna normaaleihin deodorantteihin. Aion jatkaa tuotteen käyttöä ja suosittelen sitä kaikille herkkäihoisille. Ainoa miinus on purkki itsessään. Purkin "tuubikansiosa" lähtee helposti liikkumaan ja laukussa saakin varoa, ettei kansiosa irtoa täysin paikaltaan. Muuten huipputuote!” -Sari P.

”So sensitive -tuotteen koostumus on hyvä ja samoin tuoksu, tosin tuote jätti yhteen paitaan omituisen rasvaraidan. Jatkan ehdottomasti tuotteen käyttöä. Käytöstä muille, itselläni herkkä iho ja tuote ei kirvellyt eikä kutittanut.” -Janina K.


Tuotenosto:

We Love The Planet So Sensitive deodorantti stick 65g–37227094