Osta We Care Icon -tuotteita.

We Care Icon tekee hyvää sinulle ja luonnolle – tutustu We Care Icon PURE -sarjaan 

Kotimainen We Care Icon PURE -ihonhoitosarja sisältää ihoa rauhoittavaa ja kaikkia aisteja hellivää luonnonkosmetiikkaa päivittäiseen käyttöön. Sarjaan kuuluu kasvojenpuhdistus- ja vartalonhoitotuotteita, jatkossa valikoima täydentyy myös muilla tuotteilla. Ympäristöystävällisyys ja ekologisuus näkyy paitsi raaka-aineissa ja tuotantotavassa myös sarjan pakkauksissa. 

Osta We Care Icon PURE -tuotteita > 

Kokonaisvaltaista hyvinvointia – keholle ja mielelle 

Ihonhoidossa ja kosmetiikassa käytetyillä raaka-aineilla on suuri vaikutus sekä kehoomme ulkoisesti että terveyteemme. Ei siis ole ihan samantekevää, mitä iholleen laittaa, vaan omaa ihoa kannattaa hoitaa mahdollisimman laadukkailla ja puhtailla raaka-aineilla. Ilmastonmuutoksen myötä entistä isommassa roolissa on myös se, miten tämä kaikki vaikuttaa meitä ympäröivään luontoon. Kokonaisvaltainen ja aito hyvä olo tulee siitä, että tietää tekevänsä hyvää itselleen pitäen samalla huolta luonnon monimuotoisuudesta ja koko maapallon hyvinvoinnista. 

We Care Icon PURE -sarjan tuotteissa on käytetty tarkkaan valittuja pohjoisen luonnon luomulaatuisia aktiiviaineita, kuten marjoja, yrttejä, kukkia ja muita tuttuja kasveja. Hiilijalanjälkeä on pyritty pienentämään jättämällä tuotteista pahvipakkaukset pois ja käyttämällä neitseellisen muovin sijasta kuluttajien jo kierrättämää muovia (PCR) aina kun mahdollista. Kierrätysmuovin käytön voi tarkistaa pakkausmerkinnöistä, mutta sen myös huomaa pakkausten astetta tummemmasta värisävystä. 

Tuotenosto:

We Care Icon Calming Cleanser Milk puhdistusemulsio 200 ml–37585583

We Care Icon Hydra Balance Facial Mist kasvovesi 200ml–37585586

We Care Icon 3 in 1 Micellar Water puhdistusvesi 200 ml–37585585

We Care Icon Gentle Cleanser Foam puhdistusvaahto 150 ml–37585584Sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa 

We Care Icon PURE -ihonhoitosarjan kaikki tuotteet ovat COSMOS NATURAL tai ORGANIC -sertifioituja Ecocert Greenlifen COSMOS-standardin* mukaista vegaanisia luonnonkosmetiikkaa ilman eläinperäisiä ainesosia. Tuotteet valmistetaan luonnonmukaisista raaka-aineista menetelmillä, jotka kunnioittavat sekä luontoa että ihmisten terveyttä. 

We Care Icon PURE -tuotteiden ainesosista vähintään 97 % on luonnollista alkuperää, ja kaikki käytetyt kasviöljyt ja uutteet ovat aina luomulaatuisia. 

Tuotenosto:

We Care Icon Harmony& Joy Body Scrub laavakuorintavoide 100 ml–37585602

We Care Icon Balance & Energy Body Scrub laavakuorintavoide 100 ml–37585603

We Care Icon Harmony& Joy Body Wash suihkusaippua 400 ml–37585593

We Care Icon Balance & Energy Body Wash suihkusaippua 400 ml–37585595

 

 

Ei mikromuovia! 

Muun muassa kuorinta-aineissa, hammastahnoissa ja suihkugeeleissä usein käytetyt mikrohelmet uhkaavat aiheuttaa suurta ympäristötuhoa vesistöissämme. Mikromuovi on niin pientä, ettei se jää kiinni vedensuodattimiin, vaan päätyy meriin ja järviin vahingoittaen kaloja, merinisäkkäitä ja vesilintuja. We Care Icon PURE -ihonhoitotuotteet valmistetaan ilman mikrohelmiä, käyttäen hyväksi luonnon omia kuorivia ainesosia, kuten Islannin laavakiveä, joka ei vaaranna ympäristöä. We Care Icon Pure -sarjan tuotteita myydään vain Suomessa, joten eläinkokeita ei ole koskaan tehty. Kaikki kasvojenpuhdistus- ja ihonhoitotuotteet ovat 100 % vegaanisia ja aina Cruelty Free. 

Tuotenosto:

We Care Icon Harmony& Joy Body Balm vartalovoide 400 ml–37585597

We Care Icon Balance & Energy Body Balm vartalovoide 400 ml–37585600

We Care Icon Harmony & Joy Body Butter vartalovoi 200 ml–37585598

We Care Icon Balance & Energy Body Butter vartalovoi 200 ml–37585601

 

Jokaisesta tuotteesta 5 sentin lahjoitus WWF:lle We Care Icon on vuodesta 2010 lahjoittanut jokaisesta myydystä meikistä ja ihonhoitotuotteesta 5 senttiä WWF:n luonnonsuojelu- työhön Suomessa. Lahjoitetuilla varoilla on tuettu muun muassa Itämeren suojelutyötä ja uhanalaisen saimaannorpan pesinnän onnistumista. We Care Iconin tuotteiden myynnistä on kertynyt lahjoituksina WWF:lle tähän mennessä yli 100 000 €. 

*lisätietoja COSMOS.ecocert.com 

Tutustu myös muihin We Care Icon -tuotteisiin > 

 

Sivun alkuun