Kokemuksia: Bronx Colors Single Slide Shadow -luomiväri

Trendimeikki syntyy yhdellä värillä! Runsaspigmenttisillä ja pehmeillä Bronx Colors Single Slide Shadow -luomiväreillä luot intensiivisen näyttävän tai pehmeän neutraalin lopputuloksen – sinä päätät! Testiryhmän rohkeimmat löysivät tästä uuden lempiluomivärin, joka kerää valtavasti kehuja.


Bronx Colors single slide shadow kokemuksia

Voimakas pigmentti ja monipuolinen väri

"Kerran kokeillut! Villi väri! Menee varmasti eteenpäin! Paljon pigmenttiä! Ei juurikaan tule käytettyä luomiväriä! Sopii paljon meikkaavalle ja niille, jotka tykkää kokeilla värejä!"

Niina


"Käytin muutaman kerran, todella voimakas ja hyvä pigmentti. Suosittelen muillekkin."

Essi


"Käytin tuotetta muutamina päivinä ja pigmentin määrä oli yllättävä tuotteen hintaan nähden. Koostumus oli myös mukavan pehmeä eikä se varissut poskille levitys vaiheessa. Väri pysyi kirkkaana ja kauniina pitkään eikä sitä tarvinnut lisäillä päivän aikana. Miinusta siitä että tuotteele pitää olla oma magneettinen paletti."

Sanniina


"Olen käyttänyt tuotetta viikottain ja se kerää valtavasti kehuja. En olisi voinut kuvitellakaan ostavani violettia luomiväriä, mutta sitä kokeiltuani en halua käyttää enää muita värejä. Olen myös huomannut, että lila luomiväri on muodissa ja useat muotitalot käyttävät sitä malleillaan. Luomivärin väri oli positiivinen yllätys sekä todella kaunis ja monipuolinen. Se levittyy helposti luomille sekä sormella että siveltimellä. Lopputulos on kestävä eikä leviä. -- 5/5"

Maria

Tuotenosto:

Bronx Colors Single Slide Baked Shadow luomiväri 2 g–30150018Oletko jo ehtinyt testata Bronx Colors Single Slide Shadow -luomiväriä? Arvostele tuote ja voit voittaa Bronx Colors -tuotepaketin (arvo 150,–).


Kirjoita arvostelu >>

Osta muita Bronx Colors -tuotteita >>

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä