Virkeyttä ja energiaa arkeen

Oma vireys ja hyvinvointi nousevat mielen päälle paitsi poikkeuksellisen tilanteen myös syksyn myötä. Poimi vinkit muutamista ajankohtaisista hyvinvointituotteista ja saa lisää piristystä ja potkua arkeesi. 


Vahvista vastustuskykyä tai taltuta yllättävä flunssa sinkkisuihkeella
Tuplasti vastustuskykyä

Akuuttia tai pitkävaikutteista apua – sinä päätät! Sinkkisuihketta voi käyttää niin yllättävän flunssan taltuttamiseen kuin vastustuskyvyn jatkuvaan vahvistamiseen. Kuuriluonteinen käyttö vaikuttaa nopeasti ja paikallisesti suun, nielun ja ruokatorven limakalvoilla. Pitkäaikaisessa käytössä sinkki imeytyy verenkiertoon ja ylläpitää vastustuskykyä pidempään. Suihkeessa maistuu raikas piparminttu.


Tuotenosto:

Bertils sinkkiasetaatti suihke 20ml–48640005


Vireyttä ja jaksamista bertils Immune Boost ravintolisällä. Yrittipat käyvät moneen käyttötarkoitukseen. 

Vireyttä ja jaksamista

Pieni lisätuki vastustuskyvylle on hyvä, jos arjen kiire ja stressi yllättävät. Sinkkiä, C- ja D-vitamiinia sekä seleeniä sisältävä ravintolisä on erinomainen vastustuskyvyn tukemiseen ja vahvistamiseen. C-vitamiini auttaa myös väsymyksen ja uupumuksen vähentämisessä.

Tuotenosto:

bertils Immune Boost ravintolisä 3 tabl–46765016


Yksi tuote, monta käyttötapaa

Kaikkiin vaivoihin ei välttämättä tarvitse hankkia erillistä tuotetta omaa purkkiarsenaalia täydentämään. Useita eteerisiä öljyjä sekä yrttejä sisältävillä yrttitipoilla on monta erilaista käyttötapaa. Hiero yrttitippoja rasittuneille lihaksille tai tee niillä kylpy väsyneille jaloille. Yrttitipat ovat myös oiva apu eri vatsavaivoihin kuten pahoinvointiin ja kuukautiskipuihin.

Tuotenosto:

Valioravinto Carmolis yrttitippa 80 ml–182000


Ylläpidä jaksamista ja vireyttä C-vitamiinilla. Vahvista vastustuskykyä ja luita D-vitamiinilla.

Potkua C-vitamiinista

Tiesitkö, että saadaksesi 500 mg C-vitamiinia, sinun tulisi syödä 13–14 appelsiinia päivässä? Appelsiineilla onkin hyvä herkutella, mutta avuksi kannattaa ottaa C-vitamiinivalmiste jaksamista ja vireyttä ylläpitämään. Saatavilla on C-vitamiinivalmiste sekä isompana, pitkävaikutteisena annoksena että pienempänä annoksena herkkävatsaisille. 

Tuotenosto:

Terveyskaistan Aurinko C 500 mg 120 tabl–46995503

Terveyskaistan Aurinko C 1000 mg 90 tabl–46995504


Luustolle ja lihaksille

Kaipaako kroppasi vahvuutta? Vahva D-vitamiinivalmiste vahvistaa paitsi vastustuskykyä myös luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina. Luontaisesti A-vitamiinia sisältävä sekä laadukkaan rasvakoostumuksen sisältävä D-vitamiini edistää myös normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä sekä kalsiumin imeytymistä.

Tuotenosto:

Puhdistamo D-vitamiinikapseli 100mq 60 kaps–47798671


Monivitamiinivalmiste vegaaneille ja maitohappobakteerivalmiste suolentoiminnan tasapainottamiseksi

Vitamiineja myös vegaaneille

Vegaaniruokavaliota noudattaessa on tärkeä varmistaa, että saa kaikki tarvittavat ravintoaineet. Monivitamiini onkin kätevä ravintolisä varmistamaan tarvittavien suojaravintoaineiden saanti. Joskus suojaravintoaineiden tarve voi kasvaa esimerkiksi stressin, runsaan liikkumisen tai eri sairauksien myötä. Monivitamiini sopiikin siten myös sekasyöjän ravintolisäksi.

Tuotenosto:

Bioteekin OmniVegan Monivitamiini ravintolisä 90 tabl–40590546