Lumene Arktis tuotteet

Vinkit talvi-ihonhoitoon Arktis-tuotteilla

Koska ihon oma suojakerros on talvella koetuksella, on sitä tärkeää hoitaa ja suojata ravitsevilla, öljypitoisilla sekä tehokosteuttavilla tuotteilla. Talvella ilma on kylmyyden takia kuivempaa kuin kesällä, ja auringonvalon puute, kuiva sisäilma sekä nopeat lämpötilan vaihtelut yhä vain lisäävät olosuhteiden haastavuutta. Iho tarvitsee siis tehokkaampaa hoitoa ja suojaa kuin muina vuodenaikoina. Lumenen ARKTIS -ihonhoitosarja on kehitetty juuri näihin Suomen vaativiin sääolosuhteisiin suojaamaan ihoa lämpötilan vaihteluita vastaan.

ARKTIS-tuotteet sisältävät rauhoittavaa pohjoista mustikka-, kaura- ja rypsiöljyä sekä kosteustasapainoa säätelevää ja kosteutta lukitsevaa beta-yhdistettä. Tuotteet suojaavat ihoa kylmyyttä ja lämpötilan vaihteluita vastaan samalla hoitaen ja rauhoittaen kuivuudesta kärsivää ihoa. ARKTIS sopii kaikille ihotyypeille – erityisesti pintakuivalle, kuivalle ja herkälle iholle. Tuotteet ovat täysin hajusteettomia ja 100 % vegaanisia.

Tutustu ihoa suojaavaan & rauhoittavaan ihonhoitorituaalin, jonka voit tehdä sekä ennen nukkumaanmenoa että aamulla ennen ulkoilua. Parhaan tuloksen saamiseksi, käytä 30 minuuttia ennen ulkoilua.

Lumene arctic seerumi

1) Tehokosteuttava & rauhoittava öljy-seerumi 

Levitä ensin puhtaalle ja kuivalle iholle Tehokosteuttava & rauhoittava öljy-seerumi, joka hoitaa ja kosteuttaa kuivaa, kosteusköyhää ja herkkää ihoa antaen helpotuksen kiristävään kuivuuden tunteeseen. Silkkisen kevyt, mutta ravitseva koostumus auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon luoden samalla suojan lämpötilan vaihteluiden aiheuttamaa kuivuutta vastaan.

2) Tehokosteuttava & rauhoittava silmänympärysvoide 

Hajusteeton silmänympärysvoide auttaa häivyttämään kuivuudesta johtuvia juonteita. Hoitava ja kevyt koostumus on ihanteellinen kuivalle ja kutisevalle silmänympärysiholle.

3) Tehokosteuttava & rauhoittava päivävoide 

Täyteläinen päivävoide hoitaa ja rauhoittaa kuivaa ja kiristävää ihoa. Koostumus tuntuu raikkaalta iholla ja imeytyy hyvin jättämättä ihoa rasvaiseksi. Hajusteeton koostumus sopii erinomaisesti herkälle iholle. 

4) Tehokosteuttava & rauhoittava huulivoide 

Viimeistele rituaali ARKTIS-huulivoiteella, jonka hoitava ja rauhoittava koostumus tuo välitöntä helpotusta kuiville ja rohtuneille huulille. Voide jättää huulet tasaisen tuntuisiksi ja suojaa lämpötilanvaihteluiden aiheuttamaa kuivuutta vastaan.

VINKKI: Voit käyttää ARKTIS-päivävoidetta myös tehokosteuttavana ja rauhoittavana naamiona – levitä normaalia suurempi kerros iholle ulkoilun jälkeen noin 20 minuutin ajaksi ja pyyhi esimerkiksi vanulapulla ylimääräinen tuote pois.

 

Lumene päivävoide arctic

 


Jätä sivuillemme arvostelu ARKTIS-tuotteesta ja osallistu samalla kilpailuun 1.2.2020 mennessä. Arvostelemalla voit voittaa 100€ arvoisen palkinnon! Tuotteet voi arvostella jokaisen tuotteen omalla tuotesivulla klikkaamalla "kirjoita arvostelu" -painiketta. 

Tuotenosto:

LUMENE ARKTIS Tehokosteuttava & rauhoittava öljy-seerumi–32802503

LUMENE ARKTIS Tehokosteuttava & rauhoittava päivävoide–32802504

LUMENE ARKTIS Tehokosteuttava & rauhoittava silmänympärysvoide–32802505

LUMENE ARKTIS Tehokosteuttava & rauhoittava huulivoide–32802506

LUMENE ARKTIS Tehokosteuttava & rauhoittava käsivoide–32802507

 

Osta Lumene-tuotteita >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä