Lumene CC Color Correcting

Vinkit talvi-ihon meikkiin Lumenen uudistuneilla CC-tuotteilla

Talvella iho on koetuksella, sillä kylmyys, lämpötilan vaihtelut, kuiva sisäilma ja auringonvalon puute kuivattavat ihoa ja saavat sen helposti näyttämään samealta ja epätasaiselta. Kun kasvojen luonnollinen heleys tuntuu kadonneen ja iho tuntuu kuivalta, voi olla vaikea löytää tuotteita, jotka sekä tasoittaisivat ihon sävyä ja peittäisivät pieniä virheitä että kosteuttaisivat ja hoitaisivat kuivaa ihoa.

Lumenen uudistuneet CC-tuotteet sisältävät muun muassa ihon sävyä tasoittavaa pohjoista puolukkaa sekä kosteuttavaa pohjoista lähdevettä. Näiden ihon sävyä tasoittavien ja ihoa hoitavien ominaisuuksiensa vuoksi CC-tuotteet soveltuvat täydellisesti kuivan ja punaisuuteen taipuvaisen talvi-ihon meikiksi.

Näin teet uudistuneilla CC-tuotteilla tasaisen ja luonnollisen heleän meikkipohjan, joka sopii myös kuivalle iholle:

Lumene CC Color Correcting

1) CC Color Correcting Pohjustusvoide

Levitä ensin puhtaalle ja kosteutetulle iholle CC Pohjustusvoide, joka tasoittaa ihon sävyä ja auttaa meikkiä pysymään kauniina koko päivän. Samettinen, ilmavan kevyt koostumus sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja ihon sävyä tasoittavaa pohjoista puolukkaa.

2) CC Color Correcting Meikkivoide SK 20

Pohjustuksen jälkeen on meikkivoiteen vuoro. Lumenen CC Meikkivoiteen kevyt, puolipeittävä koostumus vähentää punaisuutta ja tasoittaa ihon sävyä luoden täydellisen tasaisen, heleän lopputuloksen. Ihon sävyä tasoittavaa pohjoista puolukkaa ja kosteuttavaa pohjoista lähdevettä sisältävä koostumus levittyy iholle tasaisesti saaden ihon näyttämään luonnollisen virheettömältä. Levitä kasvoille joko sormin meikkivoidesiveltimellä.

3) CC Color Correcting Peitevoide

Peitä tarpeen mukaan vielä ihon pienet virheet ja punaisuus CC Peitevoiteella. Helposti levittyvä, voidemainen koostumus peittää ihon sävyn epätasaisuudet ja luo puolimatan, virheettömän lopputuloksen. Levitä sormenpäällä tai siveltimellä suoraan kohtiin, jotka kaipaavat enemmän peittävyyttä, kuten ihon pienet sävyerot ja häivytä kevyesti.

4) CC Color Correcting Puuteri

Viimeistele meikki CC Puuterilla, jonka ilmavan kevyt, pehmeä koostumus vähentää punaisuutta ja tasoittaa ihon sävyä luoden sileän, tasaisen lopputuloksen. Puuteri kiinnittää meikin ja luo iholle mattapintaisen lopputuloksen tukkimatta ihohuokosia. Taputtele puuteria levityssienellä koko kasvoille tai pelkästään T-alueelle hillitsemään kiiltelyä. Käytä myös pitkin päivää meikin korjailuun.

VINKKI: Muistathan myös kosteuttaa ja kuoria ihoa säännöllisesti – näin meikki levittyy kauniimmin tasaiselle iholle! 


Tuotenosto:

Lumene CC Color Correcting Pohjustusvoide 20ml–42755002

Lumene CC Color Correcting Puuteri 10g–42755001

Lumene CC Color Correcting Peitevoide 2,5g–42755003

Lumene CC Color Correcting Meikkivoide SK20 30ml–40526526

Osta Lumene-tuotteita >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä