Vinkit talvi-ihon meikkiin lumene-tuotteiden avulla

Talvella iho on koetuksella, kun kylmyys, lämpötilan vaihtelut, kuiva sisäilma ja auringonvalon puute kuivattavat ihoa ja saavat sen helposti näyttämään samealta ja epätasaiselta. Kun kesän heleys tuntuu kadonneen kasvoilta ja iho tuntuu kuivalta, voi olla vaikea löytää meikkivoidetta, joka tasoittaisi ihoa ja peittäisi ihon virheitä saaden ihon näyttämään luonnolliselta ja kuulaalta.

Lumene Instant Glow -sävyvoide on loistava valinta talvi-ihon meikkiin sen kosteuttavan vaikutuksen vuoksi. Sävyvoide eroaa normaalista meikkivoiteesta yhdistämällä meikin ja ihonhoidon täysin uudella tavalla – puhdasta pohjoista lähdevettä ja pohjoista levää sisältävä koostumus kosteuttaa ihoa koko vuorokauden ajan. Raikas geelimäinen koostumus sulautuu ihoon hetkessä tasoittaen ihoa ja jättäen ihon virheettömäksi ja heleäksi.Näin teet kuulaan ja heleän meikin, joka sopii myös kuivalle iholle:

1) Jos iho on kuiva, sävyvoiteen alle voi hyvin laittaa erikseen kosteusvoiteen. Kokeile esimerkiksi Lähde-sarjan tasapainottavaa kosteusvoidegeeliä, joka tehokosteuttaa, mutta imeytyy nopeasti ihoon ilman kiiltävää lopputulosta. 

2) Seuraavaksi ota käyttöön Invisible Illumination Instant Glow -meikinpohjustaja, joka luo kestävän ja heleän meikkipohjan samalla kosteuttaen ihoa auttaen näin meikkiä pysymään kauniina pidempään. 

3) Levitä Instant Glow -sävyvoide kasvoille sormin tai Lumenen meikkivoidesiveltimellä.

4) Tuo kasvoille lisäheleytystä Invisible Illumination Valopisaroiden avulla: Sipaise Valopisaroita kasvojesi korkeimpiin kohtiin – poskipäille, otsalle, kulmaluille, nenänvarteen sekä amorinkaareen.

5) Jos olet mattaisen lopputuloksen ystävä, voit vielä lopuksi taputella kasvoillesi Lumenen Nordic Nude Air-Light -irtopuuteria, joka kiinnittää meikin ja pitää sen pitkään paikoillaan.

Sävyvoide sopii kaikille ihotyypeille, mutta on optimaalinen kuivalle ja pintakuivalle iholle sen kosteuttavan vaikutuksen vuoksi. Sävyvoide tasoittaa ihoa jäämättä kiinni ihon kuiviin kohtiin ja jättää iholle raikkaan tunteen. Muistathan myös kuoria ja kosteuttaa ihoa riittävän usein – näin meikkikin näyttää iholla paremmalta!


Osta Lumene-tuotteita >

Tuotenosto:

Lumene LÄHDE Tasapai 24H Kosteusvoidegeeli 50ml–17992029

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Meikinpohjustaja SK30 30ml–29537026

Lumene Nordic Chic Meikkivoidesivellin 02–25098502

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat Rosy Dawn 15ml–17993018

Lumene Nordic Nude Air-Light Irtopuuteri 9g–23428504 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä