Viettele Vaatteilla esimakua 2. jaksosta

Viettele Vaatteilla viikon deittivuorossa Helsinkiläinen Salla etsii örmykörmyä, miestä joka ottaa eikä odota ja koiriakin miehen pitää rakastaa. Hunksit deitit tarjoilevat silmänruokaa ja eksotiikkaa. Sujuuko monikulttuurinen kilpailu haukuitta vai onko edessä Rocky road?

Salla, 35 vuotta, etsii jääkaapin kokoista, mutta ei yhtä kylmää miestä jakamaan yksinhuoltajan vastuun pienestä Rocky-koirastaan. Salla pitää naisellisesta pukeutumisesta ja toivoo miehen pukeutuvan pepusta istuviin farkkuihin ja pikee-paitoihin. Mutta kuka viikon deiteistä mahtuu timmeihin raameihin? Helsingissä asuva Stanislav 33, puhuu kahdeksaa eri kieltä, hän on tulkki ja venäjänopettaja, joka sulattaa naisten sydämet treenatulla kropallaan, pienillä söpöillä koruilla ja lemmikkirakkaudellaan. Stan pitää bisnestyylistä ja nahkavaatteista, ja hänen tyyli-idolinsa on James Bond. 

KDavid on 27-vuotias, jo aikaisemminkin TV:ssä nähty helsinkiläinen. Lyömättömällä tyylitajulla varustettu mies tykkää blondeista naisista. Tähän mieheen törmää suurimmalla todennäköisyydellä kuntosalilla, ja hän on tarkka tiukoista ja tyylikkäistä vaatteistaan, jollaisia ei muilla ole. KDavid on ollut mukana Kiss Bang Lovessa. 

36-vuotiaan vantaalaisyrittäjän Juhan lempivaatteet ovat kengät. Juha pukeutuu itse rennosti, eikä pidä puvuista, ja toivoo naisen korostavan pukeutumisellaan pohkeita. Tarkkaavainen Juha nauttii pienistä asioista elämässä ja haluaisi tilannetajuisen ja naisellisen naisen, joka olisi myös sporttinen. 

Katso kuka sporttisista hottiksista pääsee treffeille Sallan kanssa ravintola Loisteeseen? Kenen tyyli osuu Sallan sydämeen ja löytyykö tiukkoihin unelmafarkkuihin se Oikea match.  

Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä