Viettele Vaatteilla esimakua 1. jaksosta

Nuoret ja tyylikkäät. Jaksossa sinkku Jonne haluaa sovittaa tositarkoituksella uutta pukua ja deittiä. Onko tatuoidun Jonnen treffikumppani pirskahteleva ilopilleri, sympaattinen kauneuden ammattilainen vai muodikas tyylilyyli? 


23-vuotias Jonne Keuruulta pitää pahimpana vaatemokanaan violettia one piece -haalaria. Jonne viihtyy kauluspaidoissa ja pikkutakeissa, mutta ei ole koskaan omistanut kokonaista juhlapukua. Nyt haussa onkin tyylikäs deitti ja muodikas, tyyliin sopiva puku. 

Treffeistä Jonnen kanssa kisaavat Espoolainen Johanna, Ringa Mäntsälästä sekä Lahtelainen Jasmine. Nämä kolme deittikandidaattia stailaavat tatuoidun tyyliniekan. Mutta kenen tyylitaju kolahtaa sinkkuherraan kovimmin? Viettelevimmän vaatteet valinnut ehdokas pääsee treffeille Helsinkiläisravintolaan Jonnen kanssa. Katso kohtaavatko parin kemiat muutenkin kuin tyylillisesti…


Nappaa tästä deittien stailaamien tyylien vaatteita omaan garderoobiisi:

Johannan tyylissä on saatu vaihtelua ja persoonallista touchia asustamalla. Näkyykö mirri, onko lippa suorassa?

Olkihattu: Boss Orange Fergus
Rusetit: Petrifun
Aurinkolasit: Haga Eyewear
Housut: Turo Tailor

Ringan vinkit: Panosta hyvään pukuun ja luo poikamaisempi säväys valitsemalla rusetti kravatin sijaan. Pistä sukat pyörimään rohkeilla väreillä. Viimeisenä muttei vähäisimpänä: alushousut – muista aina pitää tyylikästä ja puhdasta alla. 

Tuotenosto:

Turo red 3756 Colin 3280 yhdistelmätakki esf–20290528

Turo red 3841 Elmer 3280 yhdistelmähousut–20290529

Tommy Hilfigger sneakersukat 2 par–21034029

PETRIFUN Rusetti 50-909-9045–29893028

Calvin Klein boxerit 2-pack–10252005


Jasminelle aina oikea valinta on laadukas kauluspaita, sekä kengät ja vyö aitoa nahkaa, tietysti sävy sävyyn.

Tuotenosto:

Seidensticker kauluspaita–753552

Veniz nahkavyö, leveys 3,5 cm.–2472046

Jonnen hiukset vaalennettiin Wellan Soft Blond Creamilla ja sävytettiin uudella Wella Kolesto Perfect -kestovärillä.

Föönauksen alla käytettiin EIMI Ocean Spritz-merisuolasuihketta ja föönauksen yhteydessä käytettiin GHD Ceramic Brush -pyöröharjaa. Hiukset viimeisteltiin EIMI Ocean Spritz-merisuolasuihkeella.

Tuuheuttava ja mattainen merisuolasuihke tuo hentoon suomalaiseen hiuslaatuun silmin nähtävää paksuutta ja karhean rouheaa rakennetta. Voimakkain tyvikohotus saadaan käyttämällä Ocean Spritzia föönauksen alla. Tuote toimii myös ilman föönausta. 

Sivun alkuun