Verot veks! tiistaina 4.8. Sokos-tavarataloissa, Emotion-myymälöissä sekä verkkokaupassa.

Verot veks ja ostoksille läks! 

Arvoisat veronmaksajat! On aika heittää jälleen VEROT VEKS! Sokos ja Emotion tarjoaa kaikille veronmaksajille vapautuksen veroista tiistaina 4.8. päivän ajan: kaikki normaalihintaiset tuotteet ja jo alennetut muodin huippumerkkien tuotteet 24 % alennuksella. Pian shoppaillaan ilman alvin häivää! 

Sokoksella juhlitaan taas veronpalautusten kilahtamista tilille ja napataan tuotteiden hinnoista Verot veks! Jotain iloa siis myös heillekin, jotka eivät palautusta saa. Siten veronpalautuspäivänä on oikea hetki suunnata ostoksille ja hyödyntää upea etu Sokos-tavarataloissa, Emotion-myymälöissä tai sokos.fi-verkkokaupassa! 

Olisiko aika täydentää vaatekaappia trendikkäillä uutuuksilla tai vaikkapa päivittää omaa kosmetiikkavarastoa? Kaipasitpa sitten uutta päällepantavaa tai hemmottelua, on veronpalautuspäivä täydellinen päivä uutuuksien hankintaan – saat lempituotteesi yhden päivän aikana alvin verran halvemmalla! 

Tuotenosto:

Lancôme Teint Miracle meikkivoide 30 ml–27684057

DIOR Homme Sport EdT tuoksu 125 ml–21661033

Marimekko Uusi Minimatkuri laukku–13558506

Makia & Von Wright Eagle college–43714010


Kaipaisiko oma koti pientä piristystä? Vai haluaisitko piristää ystävää ihanalla lahjalla? Suuntaa Verot veks! -päivänä Sokokselle ja osta unelmiesi kodin tuotteita – ilman alvia, tietenkin! 

Huom! Verokarhua ei vahingoiteta päivän aikana ja tuotteiden arvonlisävero maksetaan, mutta me teemme sen sinun puolestasi!

Tuotenosto:

Marimekko Räsymatto Kylpypyyhe 70x150cm–43038526

Innolux Lokki 700 riippuvalaisin–549517

MOROCCANOIL Treatment light hoitoöljy 125 ml–21836542

Mr Bear Family Citrus partasaippua 250 ml–16055021

 

Suuntaa siis tiistaina 4.8. Sokokselle, Emotionille tai sokos.fi-verkkokauppaan ja heitä kanssamme Verot veks!

Verot veks! -alennus koskee normaalihintaista valikoimaa sekä jo alennettuja muodin tuotteita, mutta ei elintarvikkeita, oppikirjoja, lehtiä, postimerkkejä, lahjakortteja, asiakaspalvelupisteen myyntituotteita, palveluita, kahviloita, kampaamoita, tupakkatuotteita ja luontaiselintarvikkeita eikä Sokos Herkun ja S-marketin valikoimaa.

 

Tilaa Sokos-uutiskirje ja ole kuulemassa Sokoksen ja Emotionin upeista kampanjoista ensimmäisten joukossa!