Swati piilolinssit

Värilliset piilolinssit viimeistelevät tyylisi

Meissä kaikissa on useita eri puolia. Luonnonlapsi, bilehile, menestyvä bosslady... Kaikki ovat aivan yhtä paljon sinua. Tuo ne siis ylpeästi esille myös tyylissäsi! 

Vaatteilla, kengillä ja laukuilla oman ulkoisen habituksen saa hetkessä vastaamaan sen hetkistä olotilaa, ja meikki auttaa korostamaan haluttua lookia. Kosmeettiset SWATI-piilolinssit vievät tyyleillä leikkimisen kuitenkin aivan uudelle tasolle. Niinkin pienellä asialla kuin silmien värillä on yllättävän suuri vaikutus kokonaisuuteen. Väriä vaihtamalla viimeistelet haluamasi ilmeen ja pääset todella näyttämään eri puolia, kaikkia eri sävyjä itsessäsi.

Värilliset SWATI-piilolinssit toimivat hyvin silmiesi oman värin kanssa, oli se sitten tumma tai vaalea. Ne luovat yhdessä kauniin, luonnollisen näköisen sävyn. SWATI-linssit ovat laadukkaat sekä turvalliset ja helpot käyttää. Linsseissä ei ole voimakkuuksia ja niiden käyttöikä on 6 kk.

Nyt löydät SWATI-piilolinssit Sokokselta. Valittavana on kahdeksan upeaa väriä. Kokeile itse ja tuo uusi ilme katseeseesi!

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä